Нямам думи за семейството му просто.. Само баба му и вуйчо му (от скоро) са нормални

но бих намерила начин да си тръгна бързичко от там....лошото е че излъга Ляле за причината...и както винаги става Ляле разбра
на мен ми е интересно във фрага Филиз какво държи в ръце и от кого е

но бих намерила начин да си тръгна бързичко от там....лошото е че излъга Ляле за причината...и както винаги става Ляле разбра
на мен ми е интересно във фрага Филиз какво държи в ръце и от кого е

Филизка държи сладкиши и казва...бивша любима......хи, хи, хи, да не се е появила някоя бивша на Ерол(едва ли, шегувам се), по-скоро си мисля, че е във връзка с бившата на Онур, нещо покрай снимката и Йозге е изплувало на повърхността, но какво ли!? 
и тя беше ухилена като зелка на сватбата им, Пеликана пък го дава много спокойно, и самодоволно, а пък д-р Онур ми е съмнителен с тази негова пасивност, и с това примиряване със сватбата им, абеееее подозирам всеки един.
тя е "спокойна" защото смята, че Онур обича Ляле, защото е бременна с детето му...
Проста жена
тя е "спокойна" защото смята, че Онур обича Ляле, защото е бременна с детето му...
Проста жена
на договора...на майката на Онур....факт е че нея той никога не е ревнувал...а Ляле я ревнува по всякакъв повод...даже на сватбата направи физиономия, когато доктора поздрави Ляле
на договора...на майката на Онур....факт е че нея той никога не е ревнувал...а Ляле я ревнува по всякакъв повод...даже на сватбата направи физиономия, когато доктора поздрави Ляле 
Доктора му е трън в очите
Доктора му е трън в очите

Препоръчани теми