~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 3 ~

• 107 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Какво да коментираме след като майка му веднъж го е разделила с Йозгето, сега ще се опита и с Лалето.  Tired
Нямам думи за семейството му просто.. Само баба му и вуйчо му (от скоро)  са нормални  Outta Joint

# 661
Какво да коментираме след като майка му веднъж го е разделила с Йозгето, сега ще се опита и с Лалето.  Tired
Нямам думи за семейството му просто.. Само баба му и вуйчо му (от скоро)  са нормални  Outta Joint
И друг път си го споменавала, но на мен ми се губи този момент. newsm78
Би ли ми казала в кой епизод е, че довечера да го погледна, а ако не се сещаш номера на серията ако може на две, на три да ми преразкажеш как точно го е направила и как се е разбрало в епизода, че е тя, мерси предварително?!

# 662
Какво да коментираме след като майка му веднъж го е разделила с Йозгето, сега ще се опита и с Лалето.  Tired
Нямам думи за семейството му просто.. Само баба му и вуйчо му (от скоро)  са нормални  Outta Joint
И друг път си го споменавала, но на мен ми се губи този момент. newsm78
Би ли ми казала в кой епизод е, че довечера да го погледна, а ако не се сещаш номера на серията ако може на две, на три да ми преразкажеш как точно го е направила и как се е разбрало в епизода, че е тя, мерси предварително?!
Нали вуйчото й каза, че те са ги разделили с Йозгето, явно нещо са й казали, но не е казано точно какво. Сигурно пак за пари е ставало въпрос  ooooh! ooooh! ooooh!

Май беше 21 епизод  newsm78

# 663
  • Плевен / София
Наде,Тери Hug
честит празник bouquet bouquet
Аз си мисля, че това със снимката е работа на майката на Онур....тя не си долюбва Ляле, а нали и не се съгласи да анулират договора....сигурно иска да ги раздели....сега за хотела....аз също не бих тръгнала да се обяснявам, че съм била с друг в този хотел Wink но бих намерила начин да си тръгна бързичко от там....лошото е че излъга Ляле за причината...и както винаги става Ляле разбра Crossing Arms на мен ми е интересно във фрага Филиз какво държи в ръце и от кого е Crossing Arms Thinking

# 664
Наде,Тери Hug
честит празник bouquet bouquet
Аз си мисля, че това със снимката е работа на майката на Онур....тя не си долюбва Ляле, а нали и не се съгласи да анулират договора....сигурно иска да ги раздели....сега за хотела....аз също не бих тръгнала да се обяснявам, че съм била с друг в този хотел Wink но бих намерила начин да си тръгна бързичко от там....лошото е че излъга Ляле за причината...и както винаги става Ляле разбра Crossing Arms на мен ми е интересно във фрага Филиз какво държи в ръце и от кого е Crossing Arms Thinking
Гости, Simple Smile Филизка държи сладкиши и казва...бивша любима......хи, хи, хи, да не се е появила някоя бивша на Ерол(едва ли, шегувам се), по-скоро си мисля, че е във връзка с бившата на Онур, нещо покрай снимката и Йозге е изплувало на повърхността, но какво ли!? Thinking
Оххххх кога, ще се развихри Филизка по отношение на Ерол и Бетюл, Crossing Arms и тя беше ухилена като зелка на сватбата им, Пеликана пък го дава много спокойно, и самодоволно, а пък д-р Онур ми е съмнителен с тази негова пасивност, и с това примиряване със сватбата им, абеееее подозирам всеки един.
Така и не се разбра кой/коя изпрати писмото на Сончето преди сватбата, сигурно и сега няма да се разбере   кой/коя/и имат пръст в тази работа със спомените за Йозге.
Не обичам когато въпроси останат без отговор, а може да излезнат наяве точно кога не трябва.
Вярно беее, Гости, добре, че спомена, честит 8 Декември на празнуващите, а тези от нас, които вече не сме студенти нека се заредим с положителни емоции с хубави спомени от студентските ни години.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 13:17 от Neidjal

# 665
  • Плевен / София
Наде, аз също чакам Филиз да се развихри....Бетюл ми втръсна с тези интриги, а Пелин Су е много съмнителна в това си спокойствие.... Naughtyтя е "спокойна" защото смята, че Онур обича Ляле, защото е бременна с детето му...

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 13:23 от gostenka68

# 666
Наде, аз също чакам Филиз да се развихри....Бетюл ми втръсна с тези интриги, а Пелин Су е много съмнителна в това си спокойствие.... Naughtyтя е "спокойна" защото смята, че Онур обича Ляле, защото е бременна с детето му...
Е той вчера й отвори очите уж, ма тя продължава да ги стиска  hahaha hahaha Проста жена  Mr. Green

# 667
  • Плевен / София
Е той вчера й отвори очите уж, ма тя продължава да ги стиска  hahaha hahaha Проста жена  Mr. Green
Тери надеждата умира последна....незнам на какво се  надява Пелин Су Thinking на договора...на майката на Онур....факт е че нея той никога не е ревнувал...а Ляле я ревнува по всякакъв повод...даже на сватбата направи физиономия, когато доктора поздрави Ляле Peace

# 668

Тери надеждата умира последна....незнам на какво се  надява Пелин Су Thinking на договора...на майката на Онур....факт е че нея той никога не е ревнувал...а Ляле я ревнува по всякакъв повод...даже на сватбата направи физиономия, когато доктора поздрави Ляле Peace
Тоя па верно как се нацупи веднага. ooooh! Joy Доктора му е трън в очите  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 669
  • Плевен / София

Тери надеждата умира последна....незнам на какво се  надява Пелин Су Thinking на договора...на майката на Онур....факт е че нея той никога не е ревнувал...а Ляле я ревнува по всякакъв повод...даже на сватбата направи физиономия, когато доктора поздрави Ляле Peace
Тоя па верно как се нацупи веднага. ooooh! Joy Доктора му е трън в очите  hahaha hahaha hahaha hahaha
ми не вярва човека, че доктора се отказал от Ляле... Wink

# 670
Накрая да се обединят Писликсуто и Доктора и така докато правят мръсотии да се влюбят и да заминат накрая на света, белким се отървем  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 671
Накрая да се обединят Писликсуто и Доктора и така докато правят мръсотии да се влюбят и да заминат накрая на света, белким се отървем  hahaha hahaha hahaha hahaha
Praynig Praynig Praynig Joy
Много са ми сладки ревнуващи се. Heart Eyes Heart Eyes
Фотка от предстоящата серия.
Ляле не е на кеф, вместо да се цупи да му бе казала за снимката, Confused не че той и каза за хотела. Confused

NEW/SET

# 672
Дано Емир се роди в 27 епизод, че ми писна и него да го чакаме  hahaha hahaha hahaha

# 673
Дано Емир се роди в 27 епизод, че ми писна и него да го чакаме  hahaha hahaha hahaha
Тогава, ще се появи.
На снимката със сценария на 27 серия, която бях публикувала пишеше-джуниър и детска рисунка.
Много е рано за снимките от серията, но вече са факт.
http://www.fox.com.tr/No-309/galeri/bolum/26/gorsel/1

# 674
Да пуснат и резюмето  Praynig

Наде, за снимките  bouquet

И тоя го закъса  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 15:44 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

Общи условия

Активация на акаунт