не може да се примири, че Сонги живее по-близо до младоженците, пълно куку.
клюкарката Шерифе, че още, ще има да се чуди, и мае кой му е сложил снимката в гардероба, че и по-големи беди ги очакват с Ляле щом тя е в близост до тях. Нямам никакво съмнение, че това е план на Йълдъз реализаран от Шерифе. Нюню я усети, каза и на Ляле, дано я разкарат.
, не се бях замислила
абсолютно вярно, мноооого грозен мъж, все едно е склепан от пластелин, Ерол и той е един хубавееец не е истина, но поне е една идея по-сносен, но Курти води класацията и по грозотия, и по тъпизъм. Абееее мъжкия каст куца откъм красота(с изключение на Онур и Самет е що-годе поносим нищо, че е със свинска прическа и коцкарски мустак, виждала съм снимки на актьора без мустаци и не зализан, и бива, поне не предизвиква извъртане на главата ми като го мярна, доктора и той не буди отвращение в мен).
абсолютно вярно, мноооого грозен мъж, все едно е склепан от пластелин, Ерол и той е един хубавееец не е истина, но поне е една идея по-сносен, но Курти води класацията и по грозотия, и по тъпизъм. Абееее мъжкия каст куца откъм красота(с изключение на Онур и Самет е що-годе поносим нищо, че е със свинска прическа и коцкарски мустак, виждала съм снимки на актьора без мустаци и не зализан, и бива, поне не предизвиква извъртане на главата ми като го мярна, доктора и той не буди отвращение в мен).

с нашата Лялуша когато Онур отиде през нощта до рецепцията и тя се събуди, и започна да се чуди къде е.
хи, хи, хи, вместо булка бегълка 

Според продуцентите нямало общо с рейта и смяната на деня - предварително били решили да са толкова епизодите.
Ама на мен не ми се вярва, де.
Те може и толкова да са били, ама още щеше да има, ако имаше рейт. Както и да е, дано е хубав и смислен финалът. 

засичайки се в чифлика да си кажат какво ги мъчи, а не да продължават да мълчат като риби,

Препоръчани теми