~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 3 ~

• 107 442
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Тоя па не я ли вижда, че се сърди нещо  Tired

# 676
Аз озет не искам Терка, рано е още, но виж още едно трейлърче не бих отказала и то по всяко време.
Започвам серията и после, ще споделя ако нещо друго ми направи впечатление от онлайна.
Естествени, чаровни, сладки, просто прелестни. Heart Eyes Heart Eyes

За тази снимка пише, че е от 25 епизод, но аз не ги видях увити с бяло одеяло на терасата в хотела, бяха с шарено и с разменени места от на снимката.
Скрит текст:

Пише, че са нови, но колко да са нови предвид студа, а те по къс ръкав......не, че онзи ден не видях един комшия по къси летни панталони и тениска. ooooh!
Скрит текст:

Мислех си, че уреждането на първия хотел е дело на Пеликанката, но бях изненадана като разбрах, че това е дело на самата Ляле и на сестрите й.
Нямам думи за Йълдъз, smile3505 не може да се примири, че Сонги живее по-близо до младоженците, пълно куку.
Сонги може да е огън жена и на моменти дотеглива, но е истински обичаща майка, прие Онур, и го уважава като собствен син,  и истински им се радва с Ляле докато Йълдъз е пълна себевлюбена егоистка, така и не приема факта, че Онур обича Ляле, и че носи внукът й, и всячески се стреми да им вреди, а Онур дано разкара Praynig клюкарката Шерифе, че още, ще има да се чуди, и мае кой му е сложил снимката в гардероба, че и по-големи беди ги очакват с Ляле щом тя е в близост до тях. Нямам никакво съмнение, че това е план на Йълдъз реализаран от Шерифе. Нюню я усети, каза и на Ляле, дано я разкарат.
Наближава времето на Филизка в действие. Mr. Green Спуках се от смях когато Бети и предложи всички вкупом да почиват, а Филиз я “покани” помежду им с Ерол. Joy
Филиз и каза, че е ангел спрямо Йълдъз по отношение на отношението й спрямо Ляле, а Бети и каза, че Ляле още нищо не е видяла ииииии черешката на тортата/отговора на Филиз-ти още нищичко не си видяла, Laughing  дано, че аман от бесуващи майки и син.
Продължавам с гледането.
Пак съм аз.
Чак сега с превода ми стана ясно защо Ляле спомена бившия си, че и неговата бивша, а то защото Онур и обеща, че следваща седмица, ще я заведе в Ава където бяха и където щяха да са сега ако Ляле не бе решила да му направи изненада за медения месец.
Такаааа, по въпроса с писмото преди сватбата клоня към някой/я/и от обичайните заподозрени, нищо ново:Пеликанката, майка и син, д-р Онур, но за номера с ягодите съм объркана.
От една страна си помислих, че Бети и Ерол  извъртяха този номер, но пък откъде биха знаели къде са отседнали двамата като Ляле на случаен принцип избра втория хотел!?! Остава варианта след като са видели в нета качените снимки от Ляле и са разбрали в кой хотел са да са задействали плана с  познатите му до болка шоколадови ягоди, но пък откъде биха могли да знаят, че той и преди е бил там с Йозге, и какво са хапвали и пили….не, не, не мисля, че рецепционистката би им дала подобна информация при положение, че не ги познава(Ерол не е ходил там, само Онур и то с Йозге, а не заради служебни съвещания както излъга Ляле). По-скоро си мисля, че двамцата са се свързали с Йозге и съвместно тримцата са скроили номера, може би са и обещали възможност да си върне Онур ако ги разделят с Ляле(или рецепционистката се е обадила на Йозге да и каже, че Онур е отседнал в същата стая, и тя сама без ничия намеса е задействала плана си). Дори самия Онур се усъмни в нея когато си говореше със себе си в офиса след като се върнаха каза-кой го е направил, точно тя го е направила, но защо, защо сега!?
Според мен не сме се отървали от бившата(сценаристите държат образът й като резерва), а засечката със снимката от страна на свекървещицата Йълдъз е просто съвпадение във времето.
Даже си мисля, че рейтинга не е висок въпреки чудесната серия, защото не отредиха поне една щастлива серия на младоженците, а започнаха веднага с клишетата-бивши, пъклени планове непосредствено след сватбата и прочие.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 20:37 от Neidjal

# 677
Ми ако ще се появява тая, да се появява вече, че ми писна и от нея  hahaha hahaha hahaha

Наде, много ми харесва поста ти  Heart Eyes

# 678
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз пък си мисля, че нещо се е случило в този хотел преди - или Йозге го е зарязала там или той я е хванал с друг, някакъв голям скандал, щом и Бетюл, и Ерол като видяха хотела на снимката, казаха аааа, ама това е онзи хотел. Хотелът е свързан с нещо кофти за Онур, това е ясно. Но това нещо явно е било известно на родата.
Според мен Онур се изненада неприятно още при споменаването на Сапанджа точно поради спомена, но подходи трезво, каза и на себе си, и на Лале, че става дума за "бивши" любими и сякаш се отърси от първоначално помраченото настроение. Но след номера с ягодите го загложди мисълта, че онази явно е наблизо и може би се уплаши, че тя може да притесни по някакъв начин Лале и затова поиска да се махнат оттам.

Хубава серия беше. Но Йълдъз е супердразнеща, даже повече и от Бетюл.
И не мога да разбера защо Куртулуш трябва така да се криви и гърчи  като болен смок, а и да си изтънява гласа и да ми скърца - адски ми е неприятно това. Пък и е неестествено.

# 679
Аз пък си мисля, че нещо се е случило в този хотел преди - или Йозге го е зарязала там или той я е хванал с друг, някакъв голям скандал, щом и Бетюл, и Ерол като видяха хотела на снимката, казаха аааа, ама това е онзи хотел. Хотелът е свързан с нещо кофти за Онур, това е ясно. Но това нещо явно е било известно на родата.
Според мен Онур се изненада неприятно още при споменаването на Сапанджа точно поради спомена, но подходи трезво, каза и на себе си, и на Лале, че става дума за "бивши" любими и сякаш се отърси от първоначално помраченото настроение. Но след номера с ягодите го загложди мисълта, че онази явно е наблизо и може би се уплаши, че тя може да притесни по някакъв начин Лале и затова поиска да се махнат оттам.
Светле  Heart Eyes  Hug , не се бях замислила  Thinking

# 680

Хубава серия беше. Но Йълдъз е супердразнеща, даже повече и от Бетюл.
И не мога да разбера защо Куртулуш трябва така да се криви и гърчи  като болен смок, а и да си изтънява гласа и да ми скърца - адски ми е неприятно това. Пък и е неестествено.
Мдааааа, защо не!?
Дано разберем какво се е случило в заветната стая №306...6 обратно на 9. Mr. Green
Що се отнася до Курти, сцените с него и баджанака ги прескачам било то с мишката когато гледам на запис или гледайки онлайн превключвам на Стар тв на Карата.
Органически ми е неприятен-разноглед, със зализана мазна коса, а за поведението му на пълен откачалник да не започвам, ужасен ми е просто, направо карикатура на природата.
И във връзка с него сега се сещам за сравнението на Снежи относно Шаади-гол охлюв, rotfImao rotfImbo абсолютно вярно, мноооого грозен мъж, все едно е склепан от пластелин, Ерол и той е един хубавееец не е истина, но поне е една идея по-сносен, но Курти води класацията и по грозотия, и по тъпизъм. Абееее мъжкия каст куца откъм красота(с изключение на Онур и Самет е що-годе поносим нищо, че е със свинска прическа и коцкарски мустак, виждала съм снимки на актьора без мустаци и не зализан, и бива, поне не предизвиква извъртане на главата ми като го мярна, доктора и той не буди отвращение в мен).
И за Йълдъз съм на същото мнение, по-отврат ми стана и от Бетюл.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 21:55 от Neidjal

# 681

Органически ми е неприятен-разноглед, със зализана мазна коса, а за поведението му на пълен откачалник да не започвам, ужасен ми е просто, направо карикатура на природата.
И във връзка с него сега се сещам за сравнението на Снежи относно Шаади-гол охлюв, rotfImao rotfImbo абсолютно вярно, мноооого грозен мъж, все едно е склепан от пластелин, Ерол и той е един хубавееец не е истина, но поне е една идея по-сносен, но Курти води класацията и по грозотия, и по тъпизъм. Абееее мъжкия каст куца откъм красота(с изключение на Онур и Самет е що-годе поносим нищо, че е със свинска прическа и коцкарски мустак, виждала съм снимки на актьора без мустаци и не зализан, и бива, поне не предизвиква извъртане на главата ми като го мярна, доктора и той не буди отвращение в мен).
И за Йълдъз съм на същото мнение, по-отврат ми стана и от Бетюл.
rotfImao rotfImbo

На мен не ми изглежда чак толкова зле Куртито   Mr. Green

Онур не е типичния красавец, но е много сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шаади беше по-добре с брада  Whistling

# 682
Тери, изгледах въпросния момент, наистина е в 21 епизод.
Мдааааа, Йозге го е зарязала, но Халюк веднага припомни на Йълдъз, че причината са те(дали персонално тя, дали вкупом, но е с-вото на Онур, направили са нещо за да го зареже).
Дори и да се разделят в даден момент Ляле и Онур съм горе-долу спокойна, защото в близост са Сонгюл, чичо му Халюк, Филизка, и най вече баба Исмет.

# 683

Дори и да се разделят в даден момент Ляле и Онур съм горе-долу спокойна, защото в близост са Сонгюл, чичо му Халюк, Филизка, и най вече баба Исмет.
То е ясно, че в някакъв момент ще се разделят, но дано не е скоро  Whistling

# 684
Абе ако може да не се разделят викам аз.
Оххх забравих да споделя, че се спуках от хилеж Joy с нашата Лялуша когато Онур отиде през нощта до рецепцията и тя се събуди, и започна да се чуди къде е.
Бил избягал от стаята, Joy хи, хи, хи, вместо булка бегълка Laughing си имаме избягал младоженец според Ляле.
Голяма е скица, много свежа и непредвидима, досущ като мамчето си.
Дааа, във вилата е, чак сега загледах грапавините по стените, такива бяха и в стаята му, но какво прави там, защо е отишъл!? Thinking

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 23:26 от Neidjal

# 685
Може да е решил да ходи да се отърве от спомените за тая  newsm78

Лалето беше 1 път вчера  hahaha hahaha hahaha

# 686
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мерси за всички постове за 309. bouquet bouquet bouquet

Това е озетът на ВО.  Hug

Цитат
Какой конец ожидает Керема и Джансу?

Хотя признание Керема и опустошает Джансу, но все же сила любви снова заставляет их пути пересечься. Но их ждет еще одно последнее испытание: план Сурейи организовать встречу двух семей.
Бедиа наконец-то соглашается на операцию, но ситуация все еще рискованная. А Мерт не может ничего объяснить Эдже. Эдже из-за подобного отношения начнет сомневаться в нем, и между молодыми людьми возникнет скандал.
Сурейя попытается сбежать от Левента, но ее слабость по отношению к нему, заставит их снова встретиться. Но какими бы невинными не были эти встречи, кое-кто за каждым их шагом следит.

Источник: vk.cc/5Wy2WE bouquet

След 2 серии правят финал, което не включва тази.  Peace Според продуцентите нямало общо с рейта и смяната на деня - предварително били решили да са толкова епизодите.  Peace Ама на мен не ми се вярва, де.  Wink Те може и толкова да са били, ама още щеше да има, ако имаше рейт. Както и да е, дано е хубав и смислен финалът. Praynig

Озетът и на ЛНРД.  Hug

Цитат
Боясь потерять мать Мурат узнает другую правду. Он так же может потерять женщину, которую любит как сумасшедший, но уже слишком поздно. Хаят тяжело забыть все прожитое. К тому же, поспешное решение Хашмета перевернёт все вверх дном. Но Мурат не отказывается от Хаят. Он попросит последний шанс, чтобы снова завоевать Хаят. В этой игре любви теперь меняются роли, где нет победителя.

Хубав ден! bouquet

# 687
 wavey

Имаме озет, но все още не преведен.
Този път с транслатора се разбира идеално за разлика от други негови преводи.
Скрит текст:
26. Bölüm Özeti
 14/12/2016

Lale gördüğü fotoğraftan sonra bitterli çileğin kim olduğunu merak eder ve araştırmaya başlar.. Bu konuda ona en büyük desteği Nilüfer verir birlikte hareket ederler. Onur’un da aklı hala odaya gelen çilektedir. O da bunu kimin gönderdiğini bulmaya çalışır. İkisinin de yolu çiftlik evinde kesişir. Bu arada Nergis ve Samet’i birlikte yakalayan Songül çok sinirlenir ve böyle bir şeyi sakladıkları için kızlarına tavır alır. Bu sefer Songül’ün gönlünü almak kızlar için kolay olmayacaktır. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

ПРЕВОДА С ТРАНСЛАТОРА
26. Раздел Резюме
  12.14.2016
След снимката видя лале чудно, които най-горчив шоколад ягоди и започват да изследват .. акт с Lotus му дава най-го подкрепят. В чест на съзнанието му все още ягоди от стаята. Той също така се опитва да разбере кой го е изпратил. Те двете посоки се пресичат в чифлика. В същото време, нарциси и Самет Сонгюл много ядосан и да заеме позиция, за да се изравнят с момичетата, защото те поддържат такова нещо. Този път това няма да е лесно за момичета, за да успокои Сонгюл. No. 309 с нова глава в сряда от 20.00 FOX!

Вече го преведоха, за което им благодаря.
Скрит текст:
Озет 26 серии

Лале когда увидит фотографию будет интересоваться, что за "горькая" клубника и начнётся расследование. В этой теме Нюлифер(Нюню) даст большую поддержку, вместе будут расследовать это дело. Онур по прежнему думает про "горькую" клубнику в комнате. И он попытается найти того, кто это послал. Их пути пересекутся дома. Тем временем Нергиз и Самет очень расстроены, Сонгюль поймала их на предложение дочери руки и сердца. На этот раз Сонгюль не будет легка, чтобы получить сердце дочери.
Дано Praynig засичайки се в чифлика да си кажат какво ги мъчи, а не да продължават да мълчат като риби, Confused  или да скалъпят поредните си лъжи. smile3516 smile3515

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 12:14 от Neidjal

# 688
 Hug Hug Hug

Лалето голяма работа направи за някаква стара снимка  Stop

Онурджик има минало, както и тя самата има  Naughty

# 689
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Hug Hug Hug

Лалето голяма работа направи за някаква стара снимка  Stop

Онурджик има минало, както и тя самата има  Naughty

Абсолютно си права. Може написаното отзад да е отпреди сто години. Може снимката да е изпаднала отнякъде, пък и дори да си я пази, това са спомените му, парче от преживяното от него. Трябва ли всичко да накъса и изхвърли, защото животът му се е променил? Аз ако бях, въобще нямаше нищо да чопля. Аз като се оглеждам в очите му и виждам там любов и възхита, какво ме интересуват някакви стари снимки?

Общи условия

Активация на акаунт