"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 199 990
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Да повдигна малко темата, че се е загубила....

Благодаря на момичетата за преводите  Hug

Има нова снимка от 7-ми епизод...

# 76
Много хубав сериал.  Simple Smile Много тежък, спуквам се да рева. Но толкова добре пресъздават емоциите, всичко. Това малкото е истинско ангелче. Евала. Наистина ли ще е само с 11 епизода, тъжно. Супер е.  baby_neutral

# 77
и малко копирана информация от руския форум

В новых сериях мы увидим Мелек в маленьком возрасте. По всей видимости, нам покажут прошлую жизнь Шуле и Мелек, возможно, это даст ответ почему она стала такой жестокой по отношению к дочке...
Маленькую Мелек сыграет актриса Дениз Йылдырым.

# 78
Добро утро, прекрасен слънчев ден и успешна нова седмица  Hug
Благодаря на всички за споделеното  Hug
Направи ми впечатление, че за 7-ми епизод няма фрагман, снимки и озет. По време на излъчването в събота на сериала по Стар тв, нямаше нито фрагман, нито реклама за сериала "Anne"...Може би във вторник няма да бъде излъчен поредния епизод  Thinking Ако някой е научцил нещо ще се радвам да го сподели  Hug

# 79
Ето фрагмент за 7 епизод, даже с бг суб!  Joy
https://www.vbox7.com/play:6fedcdb68f

# 80
И  малко снимки от 7 епизод

# 81
rozi4ka_rozi   :hug:anitaxx   Hug благодаря за фрагмана и снимките  Hug
Радвам се, че ще има епизод утре вечер  Praynig

Надявам се Турна да избере Зейнеп.... Praynig

# 82
# 83
Казват, че децата не избират родителите си....Но Турна избра Зейнеп...

PS

Една плетена гривничка, която Гьонюл сложи на ръката на Турна, върна спомените на Зейнеп, в детството й, когато майка й постави същата гривна на ръката на малката Зейнеп...Може би съвсем непринудено ще стане. Зейнеп вече ще наблюдава Гьонюл и сама ще разбере, че това е родната й майка....

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 21:51 от MAMA-AN

# 84
# 85

Хорошая новость от создателей сериала "Мама"! На вопрос "будет ли финал сериала на 11 серии?" Энгин Озтюрк ответил в Твиттере "Нет, конечно"

сериала със сигурност ще е повече от 11 серии  Laughing Laughing Laughing 

# 86
nelka
Цитат
Хорошая новость от создателей сериала "Мама"! На вопрос "будет ли финал сериала на 11 серии?" Энгин Озтюрк ответил в Твиттере "Нет, конечно"

сериала със сигурност ще е повече от 11 серии

Не съм сигурна дали да се радвам. Комшийте са големи специалисти да развалят всички сериали в старанието си да правят много епизоди.
Пресен пример
Скрит текст:
със сериала "Твоят мой живот", който в момента се излъчва по БТВ - в трети сезон пълен обрат. Все едно, че първи сезон го няма.

# 87
# 88
 Не виждам какво повече може да се покаже извън оригиналния сценарии. Би било глупаво да го разтеглят с излишни сюжетни линии и пълнежи. След  силния финал в японския вариант няма какво повече да се каже. В момента турската 7-ма  серия отговаря на 8-ма японска. 

# 89
О, нямах в предвид да го разтягат в два сезона . Но си мисля че биха могли да задържат напрежението в едни 20 -25 епизода, . Не знам дали имат право да изменят историята , така че да удължат първоначалния вариант . А японската версия къде я гледате ,  аз открих само 1ви епизод при рускините.

Общи условия

Активация на акаунт