ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 65 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
                        Благодаря ви, Гале  Hug Варна  Hug Two Hearts Flowers Rose Flowers Rose

# 406
Една от най-хубавите сцени снощи.

АЗИЗЕ  Hug Hug

Йълдъзка май всъщност си харесва Али Кемал. И аз повече ги харесвам, отколкото с Леон.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 17:14 от varna_2

# 407
Е израснали като брат и сестра, пък връзка  Tired

# 408

Не казвам, че така ще се развие сценарият.

По принцип тя Йълдъз иска да се жени за гръцкото лейтенантче.

Но й харесва да има и вниманието на Али К. Не я знаем още и тя какво точно иска. Тя си е кокетка. Обича всички да се въртят около нея.

На мен чисто визуално и като химия ми харесват повече Али и Йълдъз, не че имам очаквания да имат връзка.

Тогава Азизе вече ще предаде богу дух.  Joy
Взеха й здравето на жената тия деца.  Mr. Green Mr. Green

# 409
# 410
Интервюто с Мирай и Пънар, което вчера нямах време да преведа.

Как са започнали в този сектор

Мирай: Съвсем случайно. Бях на осем години, когато започнах в сериала Papatyam’. За мен петте години в сериала бяха както школа за живота, така и възможност да натрупам опит в актьорството.

Пънар: Отидох на пробни снимки за проект на Гани Мюжде. Нямах никакъв опит преди това. Гласува ми доверие и така започнах.

Как са станали част от екипа на ВС.

М:  ВС беше подготвян много дълго преди да се срещне със зрителите. Продуцентите, режисьорите ми се довериха. И аз се опитвам да извадя  от себе си всичко онова, което да ми позволи да покажа на зрителите истинската Хилал.

П: Следях подготовката на ВС. Бях на прага да подпиша договор за друга продукция, но когато прочетох историята, казах "Искам този сериал".

Мечтаели ли са си да играет в исторически сериал.

М: Разбира се. Имам огромен шанс благодарение на сценария да живея в 1919 година и в същото верме да работя с прекрасен екип. Иска ми се да съм живяла точно в този период. Можете да бъдете сигурни, че и аз щях да се боря толкова самоотвержено колкото Хилал за родината ни, за народа ни, за родното знаме.
П: И още как! Годините на войната за независимост са историческия период, в който бих искала да съм живяла. Мечтаела съм си да се сражавам редом до Ататюрк.

Професионалните планове

М: Още съм много в началото. Близо 10 години работя в този сектор и на всяка снимачна площадка трупам опит.
П: Благодарна съм за всяко участие, за всяка сцена, която имам възможност да заснема. Знам, че звучи като клише, но искам да играя роли, които да ми позволят да пресъздавам различни емоционални състояния.

Как е на снимачната площадка на ВС?

М: Работим дълго и много. Хубав екип сме. Усеща се висока и много хубава енергия. В почивките много се забавляваме. За разлика от Хилал и Йълдъз, Мирай и Пънар се разбират прекрасно.
П: Работим с много хубав екип. Благодарна съм за това. Всеки си гледа безупречно работата. С Мирай много обичаме да се смеем и затова непрекъснато ни е весело и забавно.

Как са се подготвяли за ролите.

М: Подготовката беше много дълга. Четох много книги, за да свикна с езика, който са използвали тогава. Гледах документални филми. Имахме проби на костюмите. После репетиции със сценария. Анализирахме с режисьорите героинята ми. И това ми беше много полезно.
П: Четох много книги за онези времена, правих проучвания. Толкова се бях побъркала, че по едно време си казах "дали да не взема да почна да уча и османски турски". Когато се срещнахме с режисьорите, за да обсъждаме героинята ми, ми казаха "Спри се, по-спокойно". И аз оставих образа на Йълдъз да се развива спокойно. Оставих се само на чувствата.

За конфликтите между Хилал и Йълдъз

М: Те са две сестри с коренно различни мечти и очаквания от живота. Конфликтите идват от там, че и двете смятат, че са прави. Всяка от тях живее със своя избор.

П: Йълдъз иска само да е щастлива. Това е единствената й грижа. Да се забавлява, да се смее, да се влюби. Иска това, което желае всяко младо момиче. И тъй като тези неща изобщо не са приоритет за Хилал, са в непрекъснат конфликт.

# 411
  • София
Момичета, много се извинявам, но има ли епизодите преведени някъде в нета? Rolling Eyes Търсих търсих, но нищо не открих.
Благодаря!

# 412
Момичета, много се извинявам, но има ли епизодите преведени някъде в нета? Rolling Eyes Търсих търсих, но нищо не открих.
Благодаря!

Hug

Онлайн тука  - https://vk.com/videos-113691288?section=album_20

Като торенти тука  - http://data-bg.net/index.php?page=torrents&search=%D1%82%D0% … ns=0&active=0

# 413
Рускините са сложили и стихотворение към тези снимки.  Grinning Grinning

Ты мой, и я твоя – теперь всё просто,

Скрит текст:
А то, что было раньше, - Бог бы с ним!
От сердца к сердцу протянулся мостик.
Я больше не боюсь назвать своим
Тебя, не потому что стал героем,
Не потому что этот мир ты спас,
Не потому что ты пред целым строем
Врагов засомневаться мог не раз,
Но до конца пошёл, не зная страха,
И ты смеялся в пламени огня.
Ты шёл не в бой – на эшафот, на плаху.
И умер так легко из-за меня.
И каждую я ночь тебя спасала,
Как ты меня до этого спасал.
Но Высшим Силам видно было мало,
Там, на верху, чего-то кто-то ждал.
И наши души снова разминулись.
Ты не приехал, я тебя ждала.
Невыносимо долго дни тянулись,
И слово я тогда себе дала,
Что, если предстоит нам снова встреча,
Не буду больше чувств своих скрывать.
Моя любовь в душе горела вечность,
Но ключ от сердца не могла отдать:
Боялась разговоров, пересудов,
Боялась быть непонятой никем.
Я обещала: больше так не будет,
Молилась в пустоту богам я всем.
Отныне не останется секретов.
С душой ли – без души, плохой или герой…
Неважно ничего, неважно это,
Лишь только бы ты снова был со мной!
Ты мой, и я твоя – теперь всё ясно.
«Спокойной ночи» - я тебе шепчу.
Была моя надежда не напрасна.
Всё так, как хочешь ты, как я хочу.
Ты мой, не потому что стал героем.
Не потому что этот мир ты спас.
А просто больше я уже не скрою
Любви, что крепко связывает нас

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 17:02 от varna_2

# 414
Забравих да кажа от снощната серия, че името на изгубеното дете на гърците е Димитри.

А Хасибе разказа на Вероника, че  и тя е изгубила първото си дете.
Родила го е на 15 години. Но живяло само 5 годинки. Заболяло от треска и не могли да го спасят. Тогава била бременна с Джевдет. Али Кемал е кръстен на него. Джевдет пожелал името на по-големия му брат да живее чрез сина му.

Утре ми е ден за превод. Така че, ако излезе друго нещо интересно от първата част, ще го напиша утре.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 17:03 от varna_2

# 415
БЛАГОДАРЯ, Варна - за преводите, новините, коментарите!  Two Hearts

------------------------

И Шебнем  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 18:31 от HELEN60

# 416
Варна  newsm51 благодаря за всички преводи Hug

Галка newsm51 за буквичките на трея Hug

Зад кадър Heart Eyes

# 417
  • София
Еййй, благодаря ти от сърце. Hug bouquet
Само 5 серии са така ли?

# 418
Еййй, благодаря ти от сърце. Hug bouquet
Само 5 серии са така ли?

Шест излъчени серии са Peace нова серия -всеки четвъртък. Последната серия още  не е преведена.

# 419
Независимо ,че нищо не разбирах от репликите които си разменяха снощи гледах с интерес
Динамиката я имаше.Непрекъснато се случваше нещо  Сменяха се интересни сцени
една след друга,но винаги чаках да видя отново  развоя на предходната. И така от началото до края.
Дори без да разбираш не скучаеш.
Интересно,участието на Джевдет беше малко в този епизод,но не ми липсваше,което
значи ,че другите герой са ми били интересни
Приятна за ухото беше изповедта на Али Кемал.След шамара реакцията му беше на възпитано
момче,уважително към жената която го  е отгледала,в противовес на буйното му държание в предишните епизоди.Добре се справя Трупа точки момчето.
Варна ,благодаря за преводите.Имам   един въпрос:В резюмето на 6 епизод беше казано,че Джевдет прави грешка и е разконспириран.  Кога и пред кого сподели за своята дейност?Пред Хасан ли?

Общи условия

Активация на акаунт