Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 696
  • 831
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Оф, имахме презентация по въпроса със съвета, но може би е по-полезно да се прочете в новия закон, вместо да се преразказва, защото ето, явно и инфото е подвеждащо Laughing Аз не проявих интерес. Може би в гимназията...

Блек, не бързай да се притесняваш, де...Иде нова власт, докато дойде време за кандидатстване, ще има още 2-3 наредби по въпроса, мога да се обзаложа. Всеки има собствено мнение за здравеопазването, образованието и футбола.

# 166
  • В Космоса
Ох, за училище си говорите. Тъкмо имах разговор с близка учителка и положението е по-трагично отколкото си го представях. Много е паднало нивото, много. Незаинтересувани ученици, нагли и невъзпитани, забрана да се пише на този и този оценка, различна от 6, защотот бащата е едиси кой си, на другия да не му се повишава тон при никакви обстоятелства, защото е дете на колега, на циганите не се пишат отсъствия, защото ако ги изключат ще се съкратят паралелки. Въобще, гадна работа.

# 167
С това заплащане на бройка, така ще е.
Реформата в образованието е едното което ме дразни, не защото не трябва да има, а защото изглежда необмислена.
Другото което също много ме дразни е пръстовия отпечатък на Москов. Унизително ми изглежда - болен възрастен човек да обикаля стаи/кабинети да му снемат отпечатък и защо е нужно?! Защото не могат да овладеят корупцията, да контролират една шепа директори и ръководни органи...

# 168
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Снощи съобщиха по новините, че се отменя регистрацията с пръстов отпечатък.

# 169
Това ще бъде спряно, (пръстовите отпечатъци) според мен. Голяма глупост, не единствената, на Москов....

# 170

Идиотия! Един куп пари хвърлени на вятъра а, толкова болни деца молят за помощ.......

# 171
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Идиотия! Един куп пари хвърлени на вятъра а, толкова болни деца молят за помощ.......
Абсолютно! Някой издалавери и това е комай всичката полза от начинанието.
Ние вчера бяхме в болница да приемат мъжа ми. Беше вавилонско стълпотворение  на регистрацията, а служителката си скубеше косата, защото от 7 апаратчета само едното работи, ама не много как, защото се наложиха няколко опита, докато се стигне до успешен. Главата й пушеше на жената от напрежение и се молеше на глас да не се развали и последното уж читаво, щото щяла да се срине системата и какво сме щели да правим тогава.

# 172
Добро утро!

Тони, посмях се с твоите первази, представям си ситуацията... Обаче искрено ви се възхищавам, че успяхте да си пришпорите майсторите и да свършат в този срок, направо си е постижение!

Светалчо, надявам се, че не е нещо сериозно с мъжът ти  Hug

Ние вчера започнахме ремонта на покрива, много съм доволна. Само още не знам финалната цифра, защото се оказа, че ще има и допълнителни неща, но каквото - такова. Трябва да се направи като хората. Сега остава да свършат преди да завали, че ще настане цирк  Laughing Ама така, който прави покрив през ноември...

Пръстовите отпечатъци в болниците са тема, по която особено се пенявя... Огромна идиотия, предназначена да похарчим едни пари безцелно, защото много ги имаме....

# 173
  • sofia
Добро утро!
Успех и спорна работа на ремонтиращите!
И аз довечера съм на родителска, утре пак.
Дребното е четвърти клас и мислех да го махам от това у-ще. Обаче смениха директорката (това беше крайно належащо) и новата почна да работи. Още не сме решили какво да правим и как да действаме. Такъв див късмет е да попаднеш на нормални учители.

Ох, с подаръците в клас......големият беше бесен, когато получи някаква коледна висулка за елха. Толкова пък да си по схемата "отбий номер" и да не вложиш мисъл на какво би се зарадвал един тийн.

# 174
Добро утро!
Светалчо, бързо да минава и да си посрещате празниците спокойни и здрави!
Алечка, май до вторник имате време- тогава дават и сняг.
Някой възкликна колко много деца чакат пари за лечение. Голяма трагедия. Лично за мен, по организиране и поемане грижите, и финансите на лечението на децата ни са критерии до къде сме я докарали. Срамувам се!

# 175
Добро утро и от мен!
То за толкоз пари какви подаръци, но имаш право Веси, защото аз миналата година като избрах подаръка, сина ми ми направи инспекция за касовия бон, да не би да съм похарчила по-малко пари от колкото са се разбрали, а той получи пластмасова папка, преспапие от левчето и едно тефтерче на спирала, точно отбий номер. То затова и половината от класа са искали да ходят да се черпят, но друга половина са искали да си разменят подаръци.
Едно време наистина беше така - избира се неутрален подарък и на момента се тегли билет, на който се падне на този.
Сега тази година като са се теглили, имало дете което се разплакало, че друго му подарява, защото правело тъпи подаръци, явно с това е известно второто Crazy. Странно ми е, че очакват нещо хубаво и не си дават сметка, че от тях си зависи.
Светалчо, положително развитие при вас  Hug
А снега мъжът ми още в понеделник му се привидя. Ставаме, наднича през прозореца и ме буди - "Честит първи сняг, честит първи сняг  Laughing Той обича снега, и какво му се е привидяло не знам, а аз само като си представя каква лудница настава и въобще не ми е до сняг. Вчера чух, че наистина се очаква да завали другата седмица, тъй че Алечка пришпорвай ги твоите майстори.

# 176
Благодаря, момичета, при нас прогнозата е за дъжд в понеделник, но те би трябвало да са приключили до тогава. И да завали няма да е голяма драма де, ще се разпокрива на части, не на веднъж,  просто ще им стопира работата.

# 177
  • дядовата ръкавичка
Светалчо, надявам се всичко да е наред!

За пръстовите идентификатори, явно някой по пътя е взел едни пари за поредното безумие.

И аз съм за томбола, викторина. Глупаво ми е това с размяната на подаръци с ограничен бюджет. Моите са в гимназия, но продължават да си разменят, вместо с тези пари да отидат да се позабавляват някъде.

А в гимназиите има ли обществен съвет? Нашата има спешна нужда от работещ такъв.

# 178
  • София
Ама, хора, какъв подарък очаквате, на който да се зарадва детето, като примерно са одобрили сума до 10 лв.? Естествено, че ще е нещо дребно и символично. Аз пък не виждам нищо лошо в играчката за елха или преспапие newsm78 За 10 лв. плейстейшъни не продават. Но явно практиката с размените трябва да приключи, струва ми се, че се възприема погрешно. Аз миналата година исках да сложа кутийки с домашно изработени и украсени сладки, ама не били купени, та не можело...Измества се фокусът и то в грешна посока.

# 179
От някога още са си чиста проформа тези размени, един се старае, друг отбива номер. Разни шоколадови и други подобни изделия, са ми най-подходящи, всеки яде.

Общи условия

Активация на акаунт