Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 596
  • 831
  •   1
Отговори
# 45
Нещо изморена след работа, и ядосана на разни екземпляри.
Не разбирам поведението на някои хора...

Захир, ще намериш по-добра работа.
Понякога външното реноме на дадени компании, надвишава в пъти реалността.

# 46
  • В Космоса
Нося чадър като знам, че ще вали. Наскоро си купих един с Биг Бен да се правя на мома англичанка. Joy

# 47
  • София
Днес направо се скапах Tired

Тия умници да вземат пак да спрат трамвая...аз разбира се, не съм разбрала...сто часа ходих и се прибирах от работа. Боли ме кръста. Озверях от глад. Искам да си направя гимнастиката, но нямам сили да стана от дивана. Детето има четворка по история. Туй то, оплаках се Sad За вечеря - зеле!

# 48
  • Бургас
В кой МОЛ , в Пловдив,мога да заведа голямата на кино? Работи ли още кукленият театър  newsm78

# 49
  • Euskal Herria
Лина, работи си кукления театър. Ето сайта му:
http://pptheatre.com/bg/

# 50
  • Варна
Оф, чадъри... имам в колата и в офиса. Не ги
ползвам често, ходя си с качулки или шапки.

Така да ми е накривяло, още двама дългогодишни
служители напускат... Не е без причина. Толкова е
трудно да намериш качествени хора, а толкова малко
се искаше да ги задържи... Последните седмици са ад.
С нежелание ходя на работа вече...

# 51
Захир, винаги си повтаряй, че всяко зло е за добро  Hug И знай, че винаги е така Hug

belinda, моя син скоро имаше слаба оценка по физика, прибирам се аз от работа готова да чета конско, а той ... си спеше блажено като бебе Rolling Eyes при него няма тревоги и притеснения.Обеща, че ще я поправи и толкова.

# 52
Захирче, много гадно това с несигурността в работата, но ако позволиш един непоискан съвет от кака ти- не се тревожи за неща, които не само не са се случили все още, но може и да те подминат изцяло Hug
Аз ако спазвах собствения си съвет щях да си спестя безброй безсънни нощи и скъсани нерви Simple Smile
Много от апокалиптичните картини в главата ми са си останали само там:)
Всичко ще се нареди ще видиш, когато се затваря една врата се отварят две нови. Знанията и уменията никой няма да ти вземе!

Честит празник на христянското семейство, ние не празнуваме по някакъв по- специален начин. Сутрината сложих една капама и изжедих мляко за млечна салата, много любими на всички неща. И червено винце пийнахме. На мен ми е свито имаме проблеми, ще се справим надявам се.

# 53
  • София
Аз за оценката нищо няма да казвам, че като видях теста, аз нямаше и 3 да изкарам Blush А не е като да не съм влязла с отличен по история в университета  hahaha Как се забравя, лелеййййй Blush
Казах му на детето само, че датите се зубрят, нищо, че после се забравят, поне за тренинг на паметта и да знае горе долу кое в кой период се е случило, и друго не се сетих какво да му кажа за мотивация Rolling Eyes

# 54
  • Варна
Тези дни осъзнах какво значи истински проблеми.  Обично ми семейство е сринато.
Като се сетя за какви маловажни неща се ядосвам понякога...
Стиснете един палец, макар, че е безнадеждно за в момента.
Скрит текст:
племеникът наркоман отказва лечение. И тримата в семейството му минаха през болница-единият предозиран, другия с нервна криза, третитя с високо кръвно.
А е празник на семейството, доколкото прочетох.

# 55
Добър вечер bouquet
Руми, страхотен е шалът Simple Smile
Стейси Грей, стиснати палци нещата да се подредят  Hug
Не нося чадър ☔,  не обичам да нося, слагам качулка като вали.
Бях на театър 🎭 " Жена ми се казва Борис ".  Страхотно беше,разпуснах добре Simple Smile
Още имам да понапиша,  но от телефона ми е трудно Simple Smile

# 56
Сюжетът е гола вода, но Угрински и Гъмов са уникалниии просто. И аз много се разтоварих  Laughing

# 57
  • В Космоса
Стейси, това никак не е добре, за съжаление! Hug
Скрит текст:
Ако се съгласи има страшно големи шансове... Всъщност зависи и какво, де. Метадоновото е чиста проба легално друсане. Аз знам, че от комуните има голям ефект, особено в Испания.

# 58
  • Варна
Стейси, това никак не е добре, за съжаление! Hug
Скрит текст:
Ако се съгласи има страшно големи шансове... Всъщност зависи и какво, де. Метадоновото е чиста проба легално друсане. Аз знам, че от комуните има голям ефект, особено в Испания.
Акаша, отказва всякакво лечение. Никакво не иска. Чака си само дозата.  Cry @20 и кусур е младежът.
А от нас се очаква да покрием хилядите лв задължения, иначе ще се самоубие, ще го бият дилъри, ще растат задължения.
Скрит текст:
Сестра ми така каза днес -какче, помагай с пари. Имаме задължения, иначе.... Аз казах, че ще помагам за лечение, но не да плащам дрогата.  Да де, ама не ще да отиде даже до личния лекар за направление за психиатър. Тегли бързи кредити и някой трябва да ги плаща. Майната му на кредититите-нямало да стъпи на лекар. Давайте съвети, моля!

# 59
  • До морето
Стейси, какво взима? Има ли моменти, в които е на себе си? Колко е голям, физически едър ли е? Не може ли двама- трима да го хванат и да го тикнат в колата, са го закарат където трябва - лекар, клиника? Проучете може ли без негово съгласие да го тикнете някъде поне да се изчисти за известен период, макар и с тежка абстиненция и после вечи да търсите начини да го пратите в комуна.

Общи условия

Активация на акаунт