Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 308
  • 831
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
svetal4o27 "ctrl + " за увеличаване, "ctrl - " за намаляване.

mariat , тя спечелена програмата. Консултант има, ама
съм ръководител на проекта и всичко през мен минава.
Една шапка пари се дават за управление на проекта...

# 601
Никой не отрази молбата ми вчера, затова ще я повторя: кажете ми, моля, откъде се регулира големината на шрифта, защото изведнъж стана по-малък и не ми е удобно така. Може би съм натиснала нещо, докато съм писала отговор?

Горе в дясно на браузъра натискаш ето тази лупичка и избираш reset to default или ctrl и въртиш нагоре скрола на мишката, докато стане на 0%.

# 602
  • София
Госпожата организира в училище по 2 часа всяка събота по някакъв проект допълнителна работа с децата. Натирила съм дреб да ходим. Представих му го като привилегия, а не като наказание -  училище в събота. Засега се върза и е ентусиазиран Grinning

Искам да кажа, че откакто забременях, съм отрязала работата през уикенда. Плътно почивам два дни, пък работата - колкото, толкова. Бях забравила колко е хубаво! Трябва да запазя този ритъм и след това! Искам като се върна на работа след бебето, да ми напомните какво съм обещала, защото имам склонноста да се работохолизирам.

# 603
  • София
Аз всяка събота водя синът ми на другият край на София в компютърна школа. После ще изпратя баща му да го вземе, че днес почива.

# 604
evil, по коя програма е проектът?
И защо давате пари за управление, а не ти го управлявате сами? Особено след като ти си ръководител, то и там парите не са никак малко.

# 605
Днес моят скъп брат има рожден ден, да ми е жив и здрав си пожелавам:) Мъчно ми е, че няма да сме заедно, но с Жаки няма как да тръгна, а да я оставя абсурд. Тя всъщност е много по- добре, отшумява пристъпа. Май ще си я оправя без АБ.

Янтра, много ти е хубаво името, но имам чувството, че и да те видя  няма да ми се обърне езика да ти кажа друго освен Янтра:)

Мари, вашето име е много благодатно за съкращения:) Когато искам да ядосам Мария и викам Марче или Миче:) Брат ми пък я дразни с Мица, щото тя нали иска Мики да и казваме и се цупи, като не ни провокира да се шегуваме. Само Жаки е близо- Мини и вика:))

# 606
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Така: Нямам лупичка (Алина). С Ctrl+ и Zoom Евил и Даун) не става, защото текстът се разтегля и излиза извън екрана вдясно. Други идеи?

Жаки, да ти е жив и здрав братът! Да се цените и подкрепяте.

Ако за нещо съм завиждала през живота си, е за това - да имаш брат или сестра, или и двете. Някой, който ти е обещано твой за цял живот, априори, ей тъй, без да си си мръднал пръста, на тепсия.
Знам, че има хора, които не са си близки с братята и сестрите си, но все пак ми се струва, че е плюс - поне знаеш какво е да го/я имаш. А за мен това чувство - да имаш брат или сестра, остава неизпитано. Никога няма да разбера какво е да носиш в сърцето си и този вид любов.

Спомням си, в "На гости на третата планета", когато инопланетяните се опитваха да формулират понятието "семейство", не знаеха дали правилно са разбрали: Значи, семейство е, когато не си популярен, нямаш приятели и никой никъде не те кани, но можеш винаги да отидеш там в Деня на благодарността, така ли? Ами че то е нещо прекрасно!

# 607
  • Бургас
Жаки, да е здрав брат ти! И моят има днес РД! Става на 30години, но сега е извън България и ще празуваме после двамата за моя РД.

# 608
  • Варна
И защо давате пари за управление, а не ти го управлявате сами? Особено след като ти си ръководител, то и там парите не са никак малко.
По ОП РЧР  сме. Договорите ни бяха така
сключени първоначално... не ми се коментира.
Заплащането на екипа, който работи от наша
страна вкл. и аз... смешновато към момента...

Абе, изпрах де що има плюшки/играчки/, да
ги пускам ли в сушилнята?! Да не излязат мутирали?!

# 609
  • София
Ако за нещо съм завиждала през живота си, е за това - да имаш брат или сестра, или и двете. Някой, който ти е обещано твой за цял живот, априори, ей тъй, без да си си мръднал пръста, на тепсия.
Знам, че има хора, които не са си близки с братята и сестрите си, но все пак ми се струва, че е плюс - поне знаеш какво е да го/я имаш. А за мен това чувство - да имаш брат или сестра, остава неизпитано. Никога няма да разбера какво е да носиш в сърцето си и този вид любов.

А още по-лошо е да имаш, а всъщност да се окаже, че нямаш!  Sad
Чувството е раздиращо. Все едно някой те хваща, реже те на две и те обръща с хастара навън.
И как се отговаря на въпросите на децата: Мамо, защо ние вече не се виждаме с леля и братовчедките?
Светалчо, вече се научих да не съжалявам за неща, които ги нямам или не са ми се случвали, защото често се случва да мечтаем за нещо, а то всъщност да не се окаже точно каквото сме го мечтали.
Та и при теб така - ти си мислиш за нещата, които си пропуснала, защото си едно дете, а всъщност може да си пропуснала много разочарование и болка.

Много минорно са събота сутрин, но може и да е от мъглата. Мразя, когато не виждам сутрин от прозореца Витоша bouquet

# 610
Така: Нямам лупичка (Алина). С Ctrl+ и Zoom Евил и Даун) не става, защото текстът се разтегля и излиза извън екрана вдясно. Други идеи?

С кой браузър си?

# 611
  • Ямбол
Добро утро.
Направих меденки. За първи път ми е. Все им се каня и днес вече се реших. Станаха овеликолепни(по Жаки). А как замирисааа.

Сега стягам една супа от кокошка и после смятам и аз да си почивам.

# 612
Живи и здрави да са братята. Да се търсите и да си помагате винаги.
Има едно поверие (поне по нашия край), че ако пъпчетата на децата се държат на едно място- те винаги ще се търсят и помагат. Нашите бяха така. После къщата на село беше обирана няколко пъти. От сантименти не съм стъпвала там. Пъпчетата на децата ми пак са така. Така и не съм се наканила да им ги "хвърля".

# 613
По ОП РЧР  сме. Договорите ни бяха така
сключени първоначално... не ми се коментира.
Заплащането на екипа, който работи от наша
страна вкл. и аз... смешновато към момента...

Ако си в държавна администрация, не се учудвам.
Макар и частни фирми да си прецакват така екипа.
Просто трябва да се гледа какво се подписва.
При ТГС има определени ставки под които не може да се пада като заплащане на укип по проекта. Но по РЧР няма.

# 614
  • Варна
При ТГС има определени ставки под които не може да се пада като заплащане на укип по проекта. Но по РЧР няма.
По тази причина ни заковаха яко. Laughing
Иначе за нашия сектор ставката е от
най-високите. Ама нъцки. От бонуси ще
ги докарваме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт