Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 278
  • 831
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
С последния абзац на Сесил съм много, много съгласна. В тази позиция съм от 12 години. Надявам се скоро да се променят нещата. Eстeствено, вече в съвсем различно поприще.
Скрит текст:
Ще отваряме малка пицария, салати, десерти....такива неща. Като цяло готвенето ми е страст, особено десерти и пици. Обаче не мога да се пречупя, ако трябва аз да взимам парите на клиентите. Как се преодолява това?
Много се раздвам, когато лично събирам парите на клиентите на касата и те си ги дават усмихнати.
Ние имаме верига супермаркети. Като помагам на каса или в салона разбирам и ако има проблем или препоръка от клиентите.
Олеле, сетих се това лято как издирвахме часове наред украинско дете на 3 години. Откачихме от ужас, но накрая полицията го намери някъде в курортното градче. От нашия супермаркет изчезнало детето-докато пазаруват родителите с каката и бабата, то излязло навън, незабелязано в тълпата.

# 676
  • Ямбол
Тази показност на прошки ми е отблъскваща. Не бих простила аз, но в такова положение може би нямаше да откажа помощ.

Обичам да съм заета с нещо извън дома. Не мога да си представя да не работя, дори и да имам възможност да си стоя вкъщи.

# 677
  • Варна

Обичам да съм заета с нещо извън дома. Не мога да си представя да не работя, дори и да имам възможност да си стоя вкъщи.
Аз пък се радвам на месеците през годината, в които не работя. Почивам си някак от прекомерната динамика на сезонния бизнес.
Днес изпратих моя мъж да подготви бизнеса в планината. Аз съм пас в момента.
Утре се налага да ходя на сбирка на собствениците на парцели в един район. Ще събираме пари за път в района.И ние сме в кюпа. Лошо няма, ама царския път е затворен, заради строителна дейност.
Трябва да стигна до чешмата(сборен пункт) от друга страна. Притеснявам се дали запомних пътя!
За варналии да поясня-над Младост пътя е блокиран от строителна дейност. Трябва да хвана пътя към Каменар и оттам за манастира в Пчелина.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 20:53 от Стейси Грей

# 678
  • Пловдив
Аз имам 3 деца за 5 години, не е имало време за почивка. Повечето имате деца, наясно сте с въртележката през първата година. После вече имам три деца. Отглеждаме ги без външна помощ. Не се прераобтвам, но не е да стоя без работа. Уж не върша нищо, но като реша да си почина 2-3 дни и останалите членове на фамилията почват да приритват за мен.

# 679
Янтра, при теб е по-различно с 3деца. Това е активна работа всеки божи ден.
Поне докато не станат 3-4ти клас.

Аз не мога да си позволя да не работя, а и не мога да си стоя в къщи. 
Максимум съм изкарвала една година по време на майчинствата.

# 680
  • Mediterraneo
Мисълта ми беше за 500-те лева заплата, която не я устройвала. Аз последно, преди година и половина, се подписвах точно под толкова. Не е като да не съм висшист, нито пък да съм работила като чистачка  Tired

# 681
  • Пловдив
Според мен може да скърпва 500лв от помощи. Да поясня, че аз не получавам никаква форма на социално подпомагане, даже детски не взимам. Разсъждавам теоретично.

# 682
  • Ямбол

Аз пък се радвам на месеците през годината, в които не работя. Почивам си някак от прекомерната динамика на сезонния бизнес.
...
Именно де, тогава почивката е най-сладка. Как иначе ще се насладя на почивките?

# 683
  • Варна

...
Именно де, тогава почивката е най-сладка. Как иначе ще се насладя на почивките?
Hug Аз разбрах, че във всеки един момент трябва да си заета с дейност, за да се чувстваш добре. Дет се вика "айде няма нужда"  Simple Smile
Голяма работа са близките хора-зет ми утре ще ме кара до срещата. Помагаме си.
В момента племенникът кандидатства за работа в чужбина. Иска и той да се махне. Абе лъч някакъв ме е осветил.

# 684
Янтра, не всеки може да ги скърпи от повощи тези 500лв.
На повечето хора им се налага да си ги изработят.
Извинявам се, но така звучи, все едпо за 50лв. говориш.
Ясно е, че има хора, за които тези пари.може да са джобни, но за повечето работещи не е точно така.

# 685
Мисълта ми беше за 500-те лева заплата, която не я устройвала. Аз последно, преди година и половина, се подписвах точно под толкова. Не е като да не съм висшист, нито пък да съм работила като чистачка  Tired
Чистачките се котират повече от инджинерите, вече, хох Mr. GreenКато гледам какви цени ми искат за почистване, 80 - 100 лева си ги правят на ден. За месеца не ми се смята. Мари, приветствам идеята за пицария, и аз обмислям нещо подобно, но с храна за дома. Софиянките немат време да готвят и много ги мързи.

# 686
Някъде бях гледала ценоразпис за почистване на дома. Ама разбито: измиване на мивка - 10 лв., вана - 30 лв. и т.н. Сумарно едно елементарно почистване ставаше крупна сума.
sandokanchev Simple Smile
Само софиянки ли нямат време и ги мързи Wink Или ти на тях ще предложиш услугата си?

# 687
Някъде бях гледала ценоразпис за почистване на дома. Ама разбито: измиване на мивка - 10 лв., вана - 30 лв. и т.н. Сумарно едно елементарно почистване ставаше крупна сума.
Само софиянки ли нямат време и ги мързи Wink Или ти на тях ще предложиш услугата си?

Този ценоразпис за фирма или някоя жена, която предлага почистване? Чувала съм за 30 лв. почистване на цял апартамент. Жената чисти всяка седмица, не еднократно.

# 688
На фирма беше. Търсих за цялостно почистване на апартамент.

# 689
Мога и филиал да направя, къде си Mr. Green Такъв тиквеник правя, че без дъх ще те оставя #Crazy  #Crazy 50 лева ми искат за седмично почистване, мисля е добре, ма не знам. 100 кв., с ренбол, нямам клими, само матраците да се поддържат без дзверове. Кожена мебел ми е всичко, мисля не е много newsm78

Общи условия

Активация на акаунт