Есента отмина вече, на топло крие се ЮЛСКОТО човече. Тема 2

• 34 948
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
Да, пуснала съм, но чак на 20-ти ще е готово... то до тогава и без това ще стане ясно най-вероятно Simple Smile

# 601
  • Варна
Привет! Честито на добрите новини от прегледи! Как сте, днес има ли прегледи?

Да се оплача,вместо да се запичам...от близо седмица нещо ме разхлабва (все едно съм болна,а не съм). За съжаление не съм си променила менюто,и си похапвам тестени нещица. Има ли дами в моята ситуация и мислите ли,че е нормално?
Извинявам се за неприятния въпрос #Crazy

# 602
Anna93, хванал те е някой вирус сигурно. Не мисля, че е нормално, но и не мисля, че е нещо опасно. Просто пий повече вода, за да не се обезводниш. И ако не мине скоро, отиди на доктор.

# 603
Здравейте, момичета,
Приемате ли нови попълнения? С голямо желание, заедно с доста притеснения бих желала да се запиша при вас. След 8 години ходене по клиники, смяна на специалисти и смяна на диагнози, опити инвитро, всички неуспешни, пролетта забременях по естествен начин, но за жалост в 10та седмица нещата приключиха. И за моя още по-огромна изненада, ми се случи отново. В момента съм около 7ма седмица, в понеделник видяхме сърдечен пулс. Та така...аз съм поредно доказателство, че човек колкото и да си планира нещата, има някой някъде, където ще ти пренареди плановете....Ако всичко е наред ме чака доста сериозна бременност с предписание за амниоцентеза (поради генетична балансирана транслокация при мен), инсулинова резистентност и тромбофилия, но каквото е писано...

# 604
Добре дошла  g1983!Стискам палци всичко да е наред,историята ти е невероятна Hug

# 605
Каина,и аз се чудя.Имах го като идея,но на моменти се разколебавах.Беше изненада,но за половинката не;))          
Кици,дано бързо отминава и при теб!
G1983,герой!Успех ,мила!

# 606
...щях да го утрепя!  Laughing

# 607
Момичета, и аз съм с добри новини, днес бях на преглед - 10 гс, 3.7 см и мърда ръчички 😃 сега съм раздвоена къде да се следя- дали да си платя в Надежда или в Св. Петка  newsm78
Коя от вас беше в Надежда? Някакво мнение??

# 608
  • София
Аз съм в Надежда. Пращат ме на ЖК януари. Трябва да се следят разни списъци, които излизали около 15ти, за да се запишеш. Още не зная как стоят нещата. Мисля да се следя там, защото им имам доверие и съм много доволна от доктора, при който съм в момента. Жалко, че не води ЖК.
Иска ми се обаче да запиша и по ЗК заради болнични и разни други документални бумащини - така ме посъветва ждипито. НО... нямам идея къде?!  newsm78

# 609
Здравейте, момичета,
Приемате ли нови попълнения? С голямо желание, заедно с доста притеснения бих желала да се запиша при вас. След 8 години ходене по клиники, смяна на специалисти и смяна на диагнози, опити инвитро, всички неуспешни, пролетта забременях по естествен начин, но за жалост в 10та седмица нещата приключиха. И за моя още по-огромна изненада, ми се случи отново. В момента съм около 7ма седмица, в понеделник видяхме сърдечен пулс. Та така...аз съм поредно доказателство, че човек колкото и да си планира нещата, има някой някъде, където ще ти пренареди плановете....Ако всичко е наред ме чака доста сериозна бременност с предписание за амниоцентеза (поради генетична балансирана транслокация при мен), инсулинова резистентност и тромбофилия, но каквото е писано...

Hug Hug Hug
Всичко ще е наред този път !!!
 bouquet bouquet bouquet

# 610
Аз съм в Надежда. Пращат ме на ЖК януари. Трябва да се следят разни списъци, които излизали около 15ти, за да се запишеш. Още не зная как стоят нещата. Мисля да се следя там, защото им имам доверие и съм много доволна от доктора, при който съм в момента. Жалко, че не води ЖК.
Иска ми се обаче да запиша и по ЗК заради болнични и разни други документални бумащини - така ме посъветва ждипито. НО... нямам идея къде?!  newsm78
При кой лекар ходиш?
Мен ме записаха за ЖК при др Белкин.

# 611
  • София
В момента съм при Цветков. Вчера бях на преглед и той каза от 1ви на ЖК. Попитах на регистратурата и те ми казаха, че списъците ще излязат след 15ти. Та още не съм записала нищо и нямам идея при кой  newsm78 Вероятно при който има свободно в графика  Rolling Eyes

# 612
И моят първи преглед мина!Попаднах на страхотна докторка,не можах да разбера обаче каква народност беше,не беше с българско потекло,но прекрасна!Имаше преносим вагинален ехограф и там видях бебето,мърдаше с ръчички и краченца!Беше объркала часа ми,разказах и набързо за последната проблемна бременност ,милата ме прегърна и ми каза,че всичко ще е наред,накрая и пари не ми взе,голяма борба падна да си платя прегледа,но не можах!Сега ще и взема някакви скъпи бонбони с вино!Много ме впечатли ,голямото и сърце,уникална!

# 613
Еха, Мари, браво  Hug
Маменцето, супер  Hug
q1983, страхотно, ще си ни талисманче  Hug
А ехографите дали мерят гестационни или календарни седмици  newsm78 пак си мисля защо 1 седмица разлика, че и 47 мм. ми каза, пък да съм в 9-та  newsm78
Celika, Какво е това изследване, че от 7-ми чак на 20-ти ще стане  #Crazy

# 614
47 мм е какво ? сакчето или ембриона ? ние в 9 с. и 5 дни бяхме 29 мм - ембриона  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт