Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 380
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • София
може ли някой да даде пак линк към играта на Лидл - коледен календар, благодаря   bouquet

https://spisanie.lidl.bg/

# 541
  • Телиш/Плевен
Момичета, можете ли да споделяте в Гурме датите от коледния календар?
Да, мога. С АдБлок ли си? Вероятно в него е проблемът - той блокира изскачащия прозорец за споделяне. Разреши изскачащите прозорци на тази страница и ще можеш да споделяш. Hug

# 542
Знаете ли какво става с наградите от Бондюел, нещо чува ли се?

Писах им преди няколко дни, но не ми отговарят. Иначе съм печелила и друг път от тях и винаги са били коректни.  Thinking

# 543
Спечелила съм плюшен хипофант от календара на Хип  Party Въобще не се и надявах.А и съвсем случайно попаднах на имената на печелившите във фейс  Laughing

# 544
  • София
Спечелила съм плюшен хипофант от календара на Хип  Party Въобще не се и надявах.А и съвсем случайно попаднах на имената на печелившите във фейс  Laughing
Честитооо bouquet

# 545
Благодаря  bouquet

# 546
На мен пък днес ми звънят и ми казват, че печеля тениска от играта на Дачия,9 която даже бях забравила. Сега не мога да се сетя, за да получа наградата трябва да им дам вещта, която им снимах или?
Да, трябва да я предадеш.
Дали са публикували печелившите?

# 547
Милка раздават ли вече пуфовете - отдавна спечелих моя, но още го няма. Видях, че пращат раници, затова се чудя дали да не ги подсетя?

# 548
Момичета, можете ли да споделяте в Гурме датите от коледния календар?
Да, мога. С АдБлок ли си? Вероятно в него е проблемът - той блокира изскачащия прозорец за споделяне. Разреши изскачащите прозорци на тази страница и ще можеш да споделяш. Hug

Благодаря, стана!  bouquet

# 549
  • София
Милка раздават ли вече пуфовете - отдавна спечелих моя, но още го няма. Видях, че пращат раници, затова се чудя дали да не ги подсетя?

Аз си го получих преди доста време... Simple Smile

# 550
Ще ги попитам сега, дали са го изпратили  Simple Smile Все пак той е някъде от средата на играта - мисля, че срокът за получаване не е изтекъл...

# 551
# 552
ДА се похваля и аз! Обадиха ми се,че печеля топка от играта с касовите бележки в Кауфланд на бонбони М§М. Ех исках куфар но и топка не отказвам. newsm10

# 553
Привет мами, ако желаете включете се в играта, може да спечелите Уникален подарък - Снимка върху дърво! Много е оригинално! Ето го линка - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=856123201195147& … d=830972710376863

# 554
Знаете ли какво става с наградите от Бондюел, нещо чува ли се?

Писах им преди няколко дни, но не ми отговарят. Иначе съм печелила и друг път от тях и винаги са били коректни.  Thinking
Преди 2-3- дни им писах. Казаха да очакваме скоро.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт