Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 998
  • 808
  •   1
Отговори
# 480
Да, и през Провадия сме минавали през летните месеци, и там залежава стоката.

Да, но понякога хубавите неща бързо се изчерпват и тук.  Grinning Или зареждат малко бройки, или приходящи от другите градове ги купуват.  Mr. Green Днес ходих с надеждата , че ще има рокли от последните (исках тази, която е като сукман, карираната), но нямаше. Исках и термопанталон за малката от по-миналата седмица, но нямаше нейния номер от десена, който ми харесваше. Но пък "намаза" един перфоратор и сега цялата къща е в кончета и пеперуди.  Mr. Green
Днес имаше много от дървените играчки, но Уна, пица не видях.
Затова пък масло имаше достатъчно и ще сладкоправя.  Laughing

# 481
  • Вестерос
Термо клинове имаше ли да знам да ходя в понеделник?

Иначе понякога доста от дрехите, които ги пускат са само по големите градове и то във Варна само в 1 лидл примерно пише в брошурите

# 482
Термо клинове имаше ли да знам да ходя в понеделник?

Иначе понякога доста от дрехите, които ги пускат са само по големите градове и то във Варна само в 1 лидл примерно пише в брошурите

Предполагам, че въпросът е към мен.
Аз исках от термопанталоните ( мисля, че бяха от 21.11  newsm78), отвън е като панталон, вътре е като ватирано ( имаше розови, сини и на цветчета, аз харесах последните като материя, но имаше 110 и 116, които са големи за моята, от сините имаше 104 като за нея, но не ми хареса материята).
А за термоклинове не знам, не погледнах.  Peace
И като сме от село, да не ядем доматите с колците, че на нас да не ни се полагат от всички дрехи?! Crossing Arms Знам, политика, гледат къде ще се продаде по-бързо стоката.  Peace

# 483
  • Пловдив
Не е вярно това за дрехите. Пловдив е голям град, по всички критерии в Бг, и пак във конкретен Лидъл е възможно да няма от даден размер. Понякога ми се налага да обиколя 3-4 Лидъла за да намеря размер от даден модел, който съм си наумила.

# 484
  • Вестерос
Нали това казвам Янтре, забелязала съм , че определени артикули пише в брошурата за Варна- само Варна Възраждане или Варна Мир, предполагам,че и в другите градове ще е така. Това не го бях забелязвала, но пролетта си бях харесала някаква блуза май беше, ходих в този в Провадия и във Варна Възраждане и нямаше ги и тогава видях, че пишело отдолу на страницата със ситен шрифт само в 5,6 лидла за цяла България, че ще ги има.

# 485
  • Пловдив
Именно, не е до голям и малък град, а до някакво вътрешно разпределение на Лидъл.

# 486
  • Вестерос
Да, но реално едва ли ще  пуснат в Шумен и Каспичан, а в София и Пловдив и Варна и то само в един.

# 487
  • София
Намерих боите, благодаря за препоръката Hug Нямаше да ги забележа, ако не ми бяхте казали точно къде да търся!

# 488
Здравейте, преди няколко седмици имаше на промоция фондан за торти. Виждали ли сте изостанали бройки? Не поддържат количество, нали?

# 489
С молба към тези, които днес ще пазаруват в София. Ако някъде видите снегоходки моля ви напишете своевременно  магазина. Тази година спешно ми трябват такива "чудесии" за сняг. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 490
  • Бургас
Аз търся от термобельото  блуза и клин дамско М и мъжко блуза и клин Л  Sad
Ако някой се е презаредил и иска смяна да ми пиши на лични.
В Бургас няма никъде Sad

# 491
С молба към тези, които днес ще пазаруват в София. Ако някъде видите снегоходки моля ви напишете своевременно  магазина. Тази година спешно ми трябват такива "чудесии" за сняг. Предварително благодаря на отзовалите се!

Ако не откриете в Лидъл, можете да потърсите в магазини Немски център. Там има със сигурност. http://nemski-centar.com/magazini-sofia

# 492
Другата седмица са бархетните чаршафи...ако за тях говорите Peace
Бархетните чаршафи ги има в брошурата, ама в сайта не ги намирам. Май няма да ги пуснат. Wink

# 493
Ако са от четв.,в понеделник ги качват на сайта.

# 494
От понеделник са чаршафите. Вчера ги видях на плакат след касите, предполагам, че ще ги пускат..  Peace

Общи условия

Активация на акаунт