"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
няма цветна, само така я наричат, това ако си бременна е кървене по време на бременност и е опасно в повечето случаи.

Пусни кръвен тест, той ще е точен. Ако си бременна трябва да посетиш веднага доктор.
Ако искаш качи снимката през сайта prekachi и ни дай линк да видим.

# 121
http://www.prikachi.com/images.php?images/121/8975121x.jpg
Ето линка на тестчето ми . Напълно вхзможно е и да ми се привижда , не знам.. Ще повторя теста след 2 дни и след това кръвен ..

# 122
Ако на теб ти се привижда, значи и на мене ми се привижда hahaha. Честито, тестът ти е положителен  bouquet. Сега тичай още днес на доки, че това кървене не е добре  Peace
   Рано ти е за други симптоми, не се тревожи за това, и те ще дойдат  Simple Smile

# 123
Работата е там че други симптоми освен болките долу ниско , честото уриниране, яденето на много сладко и напрежението в гърдите и акне ... нямам и това ме обърква още повече

# 124
  • София
ти ще направиш възможно най-грешната комбинация...
Кръвния тест дава 100% сигурност и е най-чувствителен.
Ако си имала кървене може да имаш недостиг на някои важни за бременността хормони.
Пусни кръвен още днес ако ме питаш или днес вземи престо, направи го и ако пак не е сигурен резултата отиди на кръвен.
По този начин като чакаш в момента рискуваш.
Това мисля аз, късмет с каквото и да решиш  Peace

п.п. на мен не ми се вижда черта, а ми се вижда по-розов участък от там, където трябваше да почне ако имаше черта.
Бих прибягала още сега до 2-3 часа да си направя престо и ако ннего има черта, лабораториите работят до 17-18ч. Бих пуснала прогестерон и ЧХГ и ако е нисък прогестерона, а ЧХГ показва положителен тест, бих бягала при лекар за терапия.

# 125
Тук в нито една аптека няма престо. Пробвах някакъв друг , който излезе отрицателен.. Пускам кръвни още утре явно друг начин няма . Най-вероятно хормона е още в малко количество и не го отчита.. Няма да бавя повече кръвните . Ако съм бременна нормално ли е все още да не изпитвам вълчи глад като симптом както и гадене придружено от повръщане ? Прилошава ми отвреме на време, но не чак нетърпимо .

# 126
  • София
Pammy миналата седмица в  8+ г.с. загубих близнаци, в нито един момент не съм имала гадене.
Изобщо не е задължително да имаш каквито и да било симптоми. Изчакай си теста и не мисли за симптоми.

# 127
Nandin Милата , моите искренни съболезнования .. Пожелавам ти съвсем скоро да изпиташ отново двойно щастие но безаварийно ! Ще пусна теста и ще видим какво ще покаже .

# 128
  • София
Nandin - ужасно ти се е случило Sad
Пожелавам ти възможно най-скоро да се усмихнеш пак  Praynig

# 129
  • София
Благодаря момичета, написах го, за да дам пример, че не е задължително да има някакви симптоми и неразположения. Ако не бяхме видели на ехограф бебетата, сигурно нямаше да вярвам и на кръвния тест, просто защото нямах симптоми. 

# 130
Момичета имам един въпрос. От Октомври месец спряхме опитите за бебче понеже сме в чужбина да поработим. И понеже М. Не ми е редовен не обърнах голямо внимание на 22.10 ми дойде вървя ми 6 дена не обилно. На 2рия ден можех сигурно да изкарвам с една Превръзка 24ч. Ц. Още го няма?

# 131
  • София
най-вероятно ти закъснява от промяната на държавата, климата, стрес...
Не знам там как са лекарите, но в случая единственото което мога да ти препоръчам е преглед...

# 132
  • На изток от Ада
Аз да питам , последният ми цикъл започна на 18 11 до 24 11 , та дне имам едни болки отзад около кръста цикала ми е нередовен не помня кога дойде октомври  , но според телефона ми се падаше О на 1 11 . Възможно ли е това тези болки да са О ?

# 133
  • София
всичко е възможно Simple Smile

# 134
Здравейте , нужно ли е да изчакам 14 дена закъснение , за да направя тест?

Общи условия

Активация на акаунт