"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 739
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ако е била на 29-ти, до датата ти на цикъла, най-вероятно ще е 13-ти декември.
Теста в неделя би отчел, късмет  Peace

# 211
Здравейте днеска се чух с доктора , каза ми да почвам дуфастона 3 по 1 в продължение на 7 дена и да чакам цикъла ... Също така ми каза, че дори й да има някаква вероятност за бременност , дуфастона нямало да навреди ? Има ли някой запознат с това , за първи път ще приемам подобни медикаменти... Моля ви ако някой знае нещо да сподели, че съм доста притеснена Sad

# 212
  • На север
Момичета според вас положителен ли е теста ми?

Тези са на около 5тата мин от правенето на теста.

Това е след около 15 мин.
Цикълът ми е от 27 до максимум 30 дена. Днес ми е ден 29 и ме болят гърдите и имам от два дена симптоми все едно ще ми идва.

# 213
  • София
Писах ти и в другата тема Simple Smile
Честитооо Simple Smile

# 214
Виждам втора чертичка ясно. Честито  bouquet

# 215
Вижда се 2-ра чертичка Simple Smile ЧЕСТИТО Simple Smile

# 216
Много положителен даже  Peace Честито Simple Smile

# 217
Момичета,пак аз!
Вече 14дни след Дуфастон-а ,няма помен от М,но пък ден-през ден ми цапа кафяво Sad Аг,каза ,че няма какво да се направи ,трябва само да чакаме и като дойде да пусна хормони.
Нормално ли е това ? Sad Няма бременност ,но и М ,няма . Защо?!!

# 218
  • София
каква схема пи дуфастона?
а беше ли на преглед преди да го почнеш, какво се видя
(ако си писала преди, извини ме, не помня)

# 219
Бях на преглед ,ден преди да  започна приема (3×3 три дни . 27 общо) и 11 дни след последното хапче. На 9 ден ,може би се появи кафявото ,съвсем незначително като количество.
Докторката ,каза ,че нищо не вижда ,било рано ,тогава закъснението ми беше 9 дни ,мисля . На следващия ден ,правих тест и започнах дуфастона

П.П : дуфастон съм пила ,по друга схема 10 дни × 2 таблетки и М е настъпвал между 2 и 3 ден ,сега се е закучил и не идва Sad  
Не знам какво да правя . Сега каза ,че имам кисти вляво ,предния път в дясно Sad  Рано е да се говори за  СПКЯ ,тъй -като нямам други белези освен кистите и нередовността!

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 15:26 от tanya27

# 220
  • София
в един от месеците имах киста, която не се изчисти от цикъла
Изисаха ми оргаметрил за 21 дни, като до седмица след спирането трябваще да ми дойде.
16 дни след спирането аз получих зацапване, което продължи 3-4 дни и беше много леко.
Отидох на лекар, той ме видя и ми каза, че кистата я няма и че това го приемаме за цикъла ми.

Та и това е вероятно - това да е цикъла ти

# 221
в един от месеците имах киста, която не се изчисти от цикъла
Изисаха ми оргаметрил за 21 дни, като до седмица след спирането трябваще да ми дойде.
16 дни след спирането аз получих зацапване, което продължи 3-4 дни и беше много леко.
Отидох на лекар, той ме видя и ми каза, че кистата я няма и че това го приемаме за цикъла ми.

Та и това е вероятно - това да е цикъла ти
Е ,да но до кога да чакам М ? Верно на втория преглед имах ,фоликул в десния яйчник ,сега в левия ... Има ли смисъл да отида на второ мнение ,става нещо Sad
И вярно ли е ,че изследвания се пускат след М ?
Примерно ,Естрадиола ,помня ,че трябваше между 2 и 5 ден . newsm78

# 222
  • София
да, има смисъл да отидеш да видиш какво правят кистите Simple Smile (така да се каже)
Аз лично като видях зацапването и защото очаквах цикъл ми мина през акъла това дали не е цикъла или просто реагирам на оргаметрила, защото и това го бях чувала, зацапването да е от него.
Оказа се оскъден цикъл (според доктора), защото заради кистата О не съм имала, от там и никаква лигавица не се е събрала. И наистина, около 30-32 дни след това кървене ми дойде следващия цикъл. Т.е. доктора е бил прав, че това зацапване след оргаметрила е бил цикъла ми.
Следващ път оргаметрил вече не ми изписва, заради това, че цикъл нямах.

Няма как да минеш без още един преглед.

А ако решиш да изчакаш, като ти дойде, отиди да те видят на 3-тия ден от цикъла (нищо че кървиш още), защото ако кистата не се е изчистила, лекарствата с които се почва се почват около 3-тия ден на цикъла, ако изчакаш и отидеш на 6-7-8-ми ден и да има киста не може да се направи нищо конкретно.
Наличието на една киста, може да прецака следващи овулации, да направи нови кисти и т.н.т. - един завъртян кръг.

# 223
Е,толкова ли е трудно да имам бебче ,то звучи невъзможно даже ! Sad Как забременях от раз първият път се чудя ...
И защо да се задоволявам с това цапане ?! Нали дуфастона предизвиква М ,грешно ли е да очаквам М в стария/обичайния вид Sad ?

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 15:53 от tanya27

# 224
Момичета, здравейте. Напълно съм наясно, че не е тук мястото да задам въпроса си, но темите, адекватни на въпроса ми са много стари и едва ли някой ще ми отговори, та за това още веднъж се извинявам, но ето и въпроса : 15 г.седмица на кой месец се равнява  ??#Crazy   Къде ли не гледах с какви ли не калкулатори не изчистлявах и навсякъде различно и вече тотално съм в шаш.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт