"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 739
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Да се отчета и аз днес направих тест, но е отрицателен. Ще си чакам МЦ. Имам симптоми, който съм имала преди когато бях бременна, но тогава правих тест на 5 дни закъснение, а сега на 2.

# 346
И аз днес си правих тест отрицателен е..след WC имам кръв слабо, но на превръзката нищо. Може би ще ми дойде,но не ме болят яйчниците още..каквото такова Simple Smileуспех на вас

# 347
Здравейте! Незнам къде другите да пиша и към кого да се обърна! Знам,че вие ще ми помогнете! Благодаря ви!!
Ето,че най - накрая си показа хубава втора чертичка на теста за бременност. Вече е 6ти ден закъснение на М. Въпроса ми е кога да отида на доктор,че да може да се види нещо?

# 348
  • Varna
Здравейте! Незнам къде другите да пиша и към кого да се обърна! Знам,че вие ще ми помогнете! Благодаря ви!!
Ето,че най - накрая си показа хубава втора чертичка на теста за бременност. Вече е 6ти ден закъснение на М. Въпроса ми е кога да отида на доктор,че да може да се види нещо?
Мисля че първия преглед е на 10 ден от зъкъснението

# 349

Поне след 10 дни закъснение. А ако можеш да устискаш и още малко направо и сърчице ще видите. Аз стискам зъбки ама не знам още колко ще издържа .. хихи. Успех.

# 350
Благодаря!! Ще с опитам да имам търпение! Simple Smile

# 351
Здравейте, имам следния въпрос.На някой случвало ли му се след прием на Фемара да има закъснение на мц с 9 дни и отрицателни тестове. Този месец пих Фемара, следене при специалист и неговото решение беше да не правим инсименация този месец. А сегя имам закъснение от 9 дни. Правени са ми хормоналните изследвания, които са добри,цветна снимка,която показва проходими тръби и спермограмата е ок.

# 352
Здравейте ,мен рано рано ме посети лелката. Точна ,както винаги.

# 353
  • София
След фемара, често стават кисти, отиди да те видят

# 354
Благодаря. Още утре ще отида

# 355
Здравейте отново ,накратко предистория правим опити за второ бебче , на 22.10 ми беше последната меструация ... Та няколко отрицателни теста посещение на гинеколог на 24,11 всичко си е наред беше ми тънка лигавицага и каза че скоро не вижда цикъл , изчаках още правих отново тест пак отрицателен , изписаха ми дуфастон 7 дни 3 пъти по 1 , преди два дни ми беше последния прием , а цикъл още няма? Вече взех да се филмирам ,че ми има нещо? Моля ви посъветвайте ме , какво да правя?

# 356
  • София
цикъла идва до 10 дни след спиране на дуфастона, има време, ще дойде

# 357
Така ли , ох успокоих се малко  Hug хайде да идва вече ... че да продължим към целта EFP Успех на всички и Весели Празници bouquet Gift Kissing Heart

# 358
  • софия
Здравейте момичета!
Искам да попитам нещо. След 18 неуспешни опита, най-накрая видях втора бледа чертичка миналата неделя. Това, което ме притеснява, е че чертичките не се насищат. Направих над 10 теста, навсякъде си излиза веднага втората, но все си е бледа... Не живея в Бг и не мога да си пусна кръвен тест. Имам записан час чак през януари. Имам и кафеникаво течение, което 2 дни го има, 2 дни го няма. Казаха ми, че преди януари нищо не можели да направят. И с тези бледи чертички се притеснявам. Случвало ли му се е на някой да не се насищат чертичките, а всичко да е наред. Благодаря ви и извинявайте за дългия пост. Hug

# 359
Здравейте момичета!
Искам да попитам нещо. След 18 неуспешни опита, най-накрая видях втора бледа чертичка миналата неделя. Това, което ме притеснява, е че чертичките не се насищат. Направих над 10 теста, навсякъде си излиза веднага втората, но все си е бледа... Не живея в Бг и не мога да си пусна кръвен тест. Имам записан час чак през януари. Имам и кафеникаво течение, което 2 дни го има, 2 дни го няма. Казаха ми, че преди януари нищо не можели да направят. И с тези бледи чертички се притеснявам. Случвало ли му се е на някой да не се насищат чертичките, а всичко да е наред. Благодаря ви и извинявайте за дългия пост. Hug

На мен. След 4 положителни теста през 2 дни чертичката се насищаше обаче съмсем малко. Бях на лекар който каза че всичко е на ред няма за какво да се притеснявам. Не се тревожи всичко ще бъде на ред. Техечко честито.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт