"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 26

• 40 738
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Бледнушка е , но я има  Praynig Party

# 92
Има нещо,но щом не се е появила веднага,не означава ли именно,че е изпарителна?
Ох,сърцето ми спря,така ми се иска да е истина Praynig

# 93
Вижда се нещо, наистина , това първия престо ли е, ако е утре го направи сутринта пак 🍀

# 94
Вижда се нещо, наистина , това първия престо ли е, ако е утре го направи сутринта пак 🍀

Да,първия е..направих го като се прибрах в 6 часа и сега го погледнах,не знам защо...
Задължително сутринта ще направя втория Praynig Praynig Praynig

# 95
Хайде, ще чакаме 🙏🍀🙏

# 96
  • София
Мадлеeн  Praynig

# 97
Прекрасни сте ВСИЧКИ ВИЕ  Hug Hug Hug
Моля се тази нощ да се случи моето чудо и сутринта ми да започне с усмивка и сълзи от радост Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 98
Мадлеен браво дано утре скачаш от радост .Ще чакаме да кажеш какво е станало. Hug Praynig

# 99
Тази нощ 3 пъти се будих и сънувах едно и също....че съм бременна при доктора.
Уви и 10 теста да направя ,все са отрицателни.

Успех момичета 💋

# 100
Тази нощ 3 пъти се будих и сънувах едно и също....че съм бременна при доктора.
Уви и 10 теста да направя ,все са отрицателни.

Успех момичета 💋
Направи си втория и е отрицателен ли?Понякога не знайно защо на престото се появява тази смотана, лъжлива втора черта. При мен беше същото на единия от тестовете миналия месец и пак не само аз я видях. Сънищата за защото го мислиш и го искаш, не се притеснявай като му дойде времето ще стане😊

# 101
Добро утро момичета вчера си всех clear test  за да си го ноправя днес сутринта когато започнах да го правя (потопих лентичката в урината ) някъде на 50 сек. веднага се появи една бледа черта изкарах лентата и за секунди изчезна.Оставих го и го погледнах пак след 8 мин. пак има много много бледа черта.Какво мислите дали пък не лъже .

# 102
  • София
Никол, качи снимката да я видим. Розова ли е бледата чертичка?

Мадлен - аз снощи не можах да пиша, но престото се гледа до 10-тата минута, всичко след това което видиш не може да вярваш на него. Щом тази сутрин с първа урина е отрицателен, значи това е.
Изчакай да ти дойде и ако ти заксънее, повтори. Дано да си с късна имплантация и все пак да има нещо.

Аз с моят 2г опит в тестването съм доказала пред себе си, че каквото покаже престото на 10-ти ден, това е. Колкото и да ми се виждат черти след 10тата минута, дори и да ми розовеят дори, това не са истински черти.
Ако се случи така, че нещо ме подведе, вместо да се самонадъхвам, пускам кръвен за проверка.

# 103
Мимичета ще пусна кръвен няма да се тормозя виждам ли втора черта невиждам ли ...

# 104
Мимичета ще пусна кръвен няма да се тормозя виждам ли втора черта невиждам ли ...
Това е най-доброто решение. Успех! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт