Намаления – зима 2016

• 161 165
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • някъде там
Днес в H&M в  The mall видях , че детсото е подредено като за намаление, но като попитах кога се очаква намалението ми отговориха: - Не ни се дава такава информация. Предполагам , че до ден два ще започне Simple Smile

Довечера ще проверя Simple Smile)

# 391
Днес в H&M в  The mall видях , че детсото е подредено като за намаление, но като попитах кога се очаква намалението ми отговориха: - Не ни се дава такава информация. Предполагам , че до ден два ще започне Simple Smile

Довечера ще проверя Simple Smile)
Преди малко бях и няма намаление все още! Sad

# 392
  • София
Аз чакам на Зара намаленията. Дано почнат от 22 декември. Юни месец почнаха на 22-23 мисля. Не, че има кой знае какво да се купи, но поне 2-3 неща може.
Зимните намаления винаги стартират на 26.12.
Благодаря за уточнението.

# 393
  • София
В една друга тема прочетох, че намаленията в HМ започват утре;)

# 394
  • София
В Тенденз е 70 % намалението .в CCC също .

За Тенденз не знам, но в ССС намалението е 30%. Днес си купих обувки, много съм доволна, точно се вместих в предвидения бюджет

# 395
  • София
Другата седмица ще мога да обикалям, дано в ХМ пуснат по-бързо и онлайн.  Simple Smile

# 396
Другата седмица ще мога да обикалям, дано в ХМ пуснат по-бързо и онлайн.  Simple Smile
Онлайн мисля ще е от 26.12.

# 397
  • Bulgaria
В Тенденз е 70 % намалението .в CCC също .

За Тенденз не знам, но в ССС намалението е 30%. Днес си купих обувки, много съм доволна, точно се вместих в предвидения бюджет

Явно онлайн отстъпката 70 %,съжалявам за подвеждането  Peace

# 398
CCC имат ли онлайн магазин? Rolling Eyes

# 399
# 400
Благодаря, аз го погледнах, но не видях "кошница", затова се зачудих, а то препращало към друг сайт.

# 401
  • Bulgaria
Няма онлайн магазин ,но явно има доста големи разминавания между цените в сайта и в търговските центрове в България.

# 402
Какво става с H&M?

# 403
  • Bulgaria
Край на чакането!❤️🔴❤️
Празничното намаление започва днес с до 50% отстъпка на избрани сезонни модели във всички наши магазини в страната (без онлайн).

Започвайте да изпразвате магазините H&M Laughing

# 404
Някой знае ли дали са започнали намаленията в мол "Сердика" в София? И ако не са, кога ще започнат?

Общи условия

Активация на акаунт