Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
каталога на ДМ е до 28.12
Благодаря ти  Hug

Не мога да поръчвам от Алито ,проста съм и това е.
Искаш ли помощ? Simple Smile

# 556
  • гр.Добрич
Здравей, аз съм трайно изправена и понеже трябва да ползвам шампоан без сулфати взех първия път от фризьора за найсе... лева, много ми дойде скъпо и след това ползвах няколко, но Сайъс с кератин е супер за моите цели. На теб за какво ти е без сулфати, пак ли заради изправянето?

Алверде имат шампоан без сулфати, за скромните 4.50 в сравнение за 20 и ... в аптеките. Не е лош, скалпът не ме сърби, и боклуците по главата ми са по-малко. Кофти е, че не се пени много (безсулфатните го имат това свойство, имат други пенители) и не мога да се ориентирам дали съм си измила косата добре. Като изключим това, добре ми понася.

Правих си Кератинова терапия и фризьорката ме посъветва да се измия след 3 дена със безсулфатен шампоан. Намерих един на Биотрейд, но все едно не си бях мила косата. Стоеше ужасно мазна.
Ще погледан Сайъс и Алверде.

# 557
  • Вестерос
Може ли линк към алито за РТ, които сте доволни  Flutter

# 558
Момичета ,купих от Лили ,тампони за многократна употреба. Как се процедира с тях ?  Rolling Eyes предполагам се перат ?  newsm78 Други особености?

# 559
Какво е това чудо?  newsm78Тоест тампони за...?  Laughing

# 560
Какво е това чудо?  newsm78Тоест тампони за...?  Laughing

Ох.не съм уточнила , за почистване на грим са.

# 561
Може ли линк към алито за РТ, които сте доволни  Flutter
Това какво трябва да е?

# 562
да изпират се с вода и сапун, те са като гъба, нали от този вид

# 563
да изпират се с вода и сапун, те са като гъба, нали от този вид
M,да имат ли предимства / недостатъци пред памучните?

# 564
струва ми се ,че те почистват по-добре, като гъбка,задържат в себе си ,  с памука ми се струва,че се замазвам Simple Smile, не знам

# 565
spinki, дрогерийните марки нямат безсулфатни шампоани, гледах наскоро на Сайъс и не намерих. Алверде се води натурална козметика и имат един-два вида безсулфатни. Не стоят при останалите им шампоани, самата марка си има отделен щанд.

# 566
# 567
Така и не открих в София червилото на Риммел, което Тайга публикува, колкото и да ми се искаше. За това пък се сдобих с това
Скрит текст:

Доста скептично подходих към Голдън роуз, но за пореден път ме опроверга. Страхотно е, дълготрайно и цветът много ми харесва (взех 01). Чудя се дали и още едно да не си взема докато е на 5.99 лв в Лили, допадна ми и номер 6.

# 568
Това червило на ГР почна да пуска маслоподобна течност при затворена капачка и изправено съхранение. Изхвърлих го.

# 569
Това червило на ГР почна да пуска маслоподобна течност при затворена капачка и изправено съхранение. Изхвърлих го.

newsm09 Ужас, значи няма да бързам с второто. Ще изчакам да видя моето как ще се държи.

Общи условия

Активация на акаунт