Партерен етаж от къща или апартамент

• 1 355
  • 3
  •   1
Отговори
колебая се. за партерен етаж хора които живеят на такъв казват много е топло и е добре по статии  влага и студ.
колкото статии толкова и различни мнения

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 22:30 от Tatti

# 1
  • София
Зависи от много неща - мястото, изложението, строителството, възраст на сградата, как е поддържана, има ли мазе...и още много.

# 2
  • София
Аз още съжалявам,че не взехме на 1-ви етаж (2.60 м са прозорците от земята) в най-предпочитаното за нас място,на добра цена,в добре поддържана сграда,старо строителство, над общите тръби на входа в мазето Rolling Eyes единственият минус беше,че няма балкон, на който ние много държим и трябваше да живеем с решетки.
Та мисълта ми е да си претеглиш '+' и '-' и да вземеш най-доброто решение,за което да не съжаляваш като мен Peace

# 3
Много важно обстоятелство е наличието на Конструктивен паспорт на сградата, важно е и за другите подобекти в сградата, но при един евентуален трус всичко да не се стовари върху Вас. При всяка сграда, удобрена от контролните органи, е важно следващите ремонти и реконструкции да са също удобрени, за да не се окажете с липсващи носещи конструктивни елементи.

Общи условия

Активация на акаунт