По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
И при мен е така... Sad Спрях ги за 3 месечна почивка и веднага косопад, омазняване на косата на кожата, пъпки

# 361
  • Бургас
За съжаление този post-pill ефект е ужасен.Четох че доста хора са доволни от немския шампоан и маска  Basler.които се водят с конски костен мозък,но са създадени за хора.Дали има тук някой който ги е ползвал и има реални отзиви,понеже се затрупах с продукти за коса от всякакъв ценови диапазон Simple Smile и вече дори няма къде да ги държа.Давинес гела го имам ,но не съм го използвала още.Сега си взех и ампулите Денсифик Керастас,та мисля да ги пробвам в съчетание с шампоана и маската.Общо взето 8 месеца след спирането на хапчетата резултата е над  1000 лв за продукти за коса ,витамини,изследвания и т.н.Дано вече има подобрение Praynig

# 362
И моя позната докато вземаше кожа и коса супвр.После косопад,омазняване.Обаче противозачатъчни бих вземала само по сериозна причина.Те са толкова вредни пък ако ще и буйна.грива да чи направят,пак няма да вземам.
Има и др.начини.Това си е сериозна игра с хормоните.

# 363
  • Бургас
Спор няма във вредата им.Пила съм ги единствено с контрацептивна цел.Не ги препоръчвам на никого,абсурд пък заради коса и кожа.Възстановителният процес е дълъг и труден.Въпреки че половите хормони са в норма и нямам завишени андрогени, прогестерона ми е на долна граница,което създава превес на естроген.Предвид растежния цикъл на косата,за да се възстанови като нормален обем и текстура е необходимо поне година и повече.Контрацептивите извеждат от организма вит.В и цинк,абе въобще става безумна работа,но трябва да се мине през това.За съжаление никой доктор не ти казва за страничните ефекти,когато дойде време да спреш подобни хормонални препарати/включител но и спирали/.Пожелавам на всички пишещи тук да продължават с грижите за косата си и да я пазят!

# 364
Здравейте , момичета изчетох всичко на един дъх Simple Smile ! Много често правя маслени маски с всякакви масла , ампули , маски и т.н ... Моята фризьорка ми каза да натоплям със сешоар след като се намажа , но ми е супер досадно ! В тази връзка се разрових в нета и открих стахотно средство което не се налага сешоар! Това е шапка с гел формички които затоплям в микровълновата за 20-30секунди , поставям ги в джобчетата на шапката и закопчавам ципа ! Много бавно истиват , а топлината помага на продуктите да проникнат в сърцевината на косъма и скалпа и много успешно и бързо резултата е на лице !Дори спах с нея една нощ и е супер удобна и не протича тъй като под плата слагаш найлонова шапка ( тия еднократните , в комплекта има няколко)! Имам я от две седмици и съм страшно доволна и много се радвам да ви споделя ! В България ги няма или поне аз не открих   ! Успех  
Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/221802123794

# 365
В момента в Лидл има чудно кокосово масло. Ползвам го от доста време и съм доволна,а цената му е 6лв. за големичък буркан.
Мерси за инфото  bouquet Днес го купих ,ухае убийствено...Почвам и с употребата му  Simple Smile

# 366
А слагате ли кокосовото по скалпа?Четох че било полезно ,но ме е страх да го слагам там.

# 367
  • Варна
 Слагам навсякъде аз. Кожата ми харесва кокос и по тая логика скалпа също. Даже като е по-топло редовно спя с кокос на главата. Laughing Сега в тоя студ предпочитам еластисайзер за няколко часа и да си спя със суха косица. Embarassed

# 368
Аз съм слагала кокосово масло и на скалпа, но след измиване косата ми беше странно кльопнала в корените, перфектна по дължините. Оттогава не го слагам в корените. Там мажа други масла, кокосовото го добавям за дължините.
И на кожата не съм го пробвала, четох из форума, че на някои момичета им запушва порите и предизвиква поява на пъпки, та не смея. За ръцете обаче е перфектно в студовете, когато са ми супер сухи. Grinning

# 369
Аз съм слагала по скалпа, защото е наистина много полезно, освен това за моята кожа там се отразява добре и е противоалегично.Нямала съм никакви проблеми. Винаги ги нанасям маслата и на скалпа, само тези, които доказано не ми понасят-по дължините.
Много е хубаво кокосовото, трябва да си поръчам пак, а само се мотая.

# 370
  • Варна
Аз съм слагала по скалпа, защото е наистина много полезно, освен това за моята кожа там се отразява добре и е противоалегично.Нямала съм никакви проблеми. Винаги ги нанасям маслата и на скалпа, само тези, които доказано не ми понасят-по дължините.
Много е хубаво кокосовото, трябва да си поръчам пак, а само се мотая.

Бягай до Лидл  Laughing. Аз не преставам да хваля тяхното харесвам го повече от всички други,а хич да не е бая съм изплескала  Joy

# 371
Нямам Лидл, тука Mr. Green Вече поръчах от Зоята  Grinning аз оттам си взимам

# 372
Момичета , вчера гледах едно клипче с една мадама ,която използва това масло за растеж.
Някоя от вас знае ли нещо ?

# 373
  • софия
Мацката е с уникална коса Фара ли се казваше?Аз пък друго искам да питам някой случайно да има кератиновата преса на Джойко
https://www.google.bg/search?q=кератинова+преса&oq=кератинова&aqs=chrome.2.69i57j0l3.4215j0j4&client=tablet-android-asus-rev&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=ktCM30OV9FSozM%3A
Заслужават ли тези 300лв

# 374
  • София
Здравейте, замислям се за някакви продукти за коса на Алтерна, макар, че са доста скъпи.  Rolling Eyes Имате ли наблюдения от някоя серия, която много ви е харесала и се е отразила добре на косите ви?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт