Договор с Адрес Недвижими имоти

• 4 540
  • 5
  •   1
Отговори
Загубихме договора, който сме подписали преди 9месеца с Адрес , при оглед на имоти за продажба. Интересува ме има ли и каква е давността му и въобще къде в нета мога да видя договора. Няма го в сайта им.
Благодаря предварително

# 1
  • София
Поискай копие от брокера.

# 2
Не го праща...

# 3
  • София
Странно. Тогава подай писмено искане за копие от договора, адресирано до управителя. За съжаление, не мога да ти дам някакъв образец, защото върнах предложения ми договор (бях наемодател) и исках да нанесат поправки в него. Така и не ми го върнаха поправен.

# 4
Lisa,
Вие като купувач ли се явявате?
Изпрати някой познат, който да се представи като такъв.
Те ще му дадат договор, който той ще вземе, за да се запознае с клаузите...
"Договор с агенция за посредничество за закупуване на имот"
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=44065
"Конкретен срок в посреднически договор за продажба на имот спестява много главоболия"
https://utroruse.com/article/8417/

# 5
Привет! Имах подобен случай и използвах този способ (но е добре да знаеш поне датата на договора си) ако искаш да го прекратиш. Попълваш си данните, разпечатваш и се срещаш с брокера. Ако искаш- драсни ми едно съобщение на vsekisi@abv.bg и ще ти пратя повече инфо:

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ПОСРЕДНИЧЕСТВО

Днес, ………….. 2017 г. в гр. София се прекрати по взаимно съгласие Договор за посредничество от дата ………  г. между:
………………….. с ЕГН ………………., тел. ………………, e-mail …………... наричан КУПУВАЧ от една страна и от друга страна „АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“ АД, с ЕИК 130520890, представлявано от Георги Бончев Павлов – Изпълнителен директор, ЕГН 7203180565, чрез пълномощника си Аделина Шехерова, лице за контакт ……………………. и с адрес за кореспонденция гр. София, бул. Гоце Делчев 3, тел. 0889330020, e-mail ………………, наричан АДРЕС.
Страните по Споразумението прекратяват отношения помежду си, без да си дължат неустойки, с изключение на случаите по т. 4.4. от Договор за посредничество от дата ………………  г., сключен между КУПУВАЧЪТ и АДРЕС, а именно ако в срок от 12 месеца след прекратяването на договора бъде придобит имот, предложен до днес от АДРЕС и двустранно регистриран в Регистър на предложените имоти.

Настоящото споразумение за прекратяване на договор по взаимно съгласие е в писмена форма и се подписа в два екземпляра.

За КУПУВАЧА: ………………….       За АДРЕС: ………..
Подпис: …………………             Подпис: ……………………….       

Общи условия

Активация на акаунт