Януарчета 2016-8

• 43 322
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Давате какао? Аз някъде четох, че преди 2г е добре да се избягва какао и шоколад.

А като слагате водата на достьпно място, значи ли, че сами си отварят шишето? Напоследък пие много вода и памперсите са пълни. Не съм забелязала да стиска нощем.

Ние сигурно сме единствените дето не сме научени още на гърне, но и това ще стане.

# 526
  • София
А, Диди, аз на гърне не планирам преди 1,8 м да го слагам. Хич не бързам.

# 527
  • София
Ми нашето е без отваряне - твърд накрайник, а вътре има нещо силиконово, което за да пусне вода, трябва да засмуче.
Иначе икейската чашка много олива и я давам само на стола, но май и там започнах да давам повече другата чаша. Иначе ще ходи мокър...

# 528
  • София
Аз реших да заменя какаото с рожков, хем малкия да хапва, хем и каката да намали малко сладкото (много обича и постоянно си търси).
 Сами от два дни пие вода от шише с обикновенна сламка. Обаче сутринта чух, че със сламката се надува корема, защото докато пиеш поемаш въздух.
И на неговите бузки има пъпчици. Купих крем за студено време и вятър и все забравям да го мажа.

# 529
И аз взех шише със силиконова сламка, но не знае как да пие от него още. Нашето шише има тежест, някоя то е винаги във водата, не мисля, че ще поеме въздух. Но не го ползва оше по предназначение.

# 530
  • Бургас
Нашето шише за вода е със силиконов накрайник. Стои отворено или само с леко нахлузена капачка на ниско. Ако не се справи сам с пиенето на вода, ми го носи и ми го слага в ръката. Много е сладък.
Брашно от рожков купих днес. Толкоз го хвалите, че не можах да устоя  Mr. Green

Благодаря за мненията за пишкането. Рано му е още значи.

# 531
Нашето шише за вода е със силиконов накрайник. Стои отворено или само с леко нахлузена капачка на ниско. Ако не се справи сам с пиенето на вода, ми го носи и ми го слага в ръката. Много е сладък.
Брашно от рожков купих днес. Толкоз го хвалите, че не можах да устоя  Mr. Green

Благодаря за мненията за пишкането. Рано му е още значи.

Явно тоя рожков е модерна работа и аз затова купих хахахахах

# 532
Не е модерна, по-скоро преоткрита. На времето дядо ми, мир му на душата, много обичал и хапвал рожков.
Толкова много неща искам да пиша, обаче Коко напоследък е в ужасен цикъл, разнасяме се по 2 часа всяка нощ, след обяда му с мъка успявам да го приспя, научил се е да ръмжи като се ядоса, иначе така се дере ако го оставя в кошарата и изляза. Чудо е. Тази нощ четох че уж това е последната криза, да видим... ама и така да е, като тръгнат предкътниците пак сигурно ще е драма.
Само ще споделя, че все още търсим жена да го гледа, в събота имаме среща с една, дано стане работата. Вече са ми оформили документите и от 1 март съм на работа. Много ми е притеснено.

# 533
  • София
purpletka, дано този гаден период отмине по-бързо.
Мен пък това не ядене и хранене по един час ме влудява ... Close

# 534
Гери, ние сме сьщите. Рядко яде с апетит, повечето пъти ли яде бавно и продължително, или не яде. В повечето случаи не вечеря твърда храна.

Дари също е лепната за мен. Нощем също ме усеща, ако стана и реве. 

# 535
Здравейте, майчета Simple Smile чета ви най- редовно, но никак не ми остава време да се включвам.
Засега нямам никакъв успех с пиенето от чаша. Взела съм всякакви разновидности, шишенца с твърд накрайник, със сламка, но не и не- иска си от биберона и това е.
Иначе си ходи все по стабилно вкъщи, но на непознати места прави 4-5 крачки и иска да го гушна. За РД му подариха триколка и днес излизахме с нея- еййй, голяма радост падна!
За храненето не мога да се оплача- хапва си всичко от държавната кухня с апетит. Има мераци и да яде сам- давам му, след което пада голямо чистене и баня за него.
Напоследък не иска да се къпе - не дава да му се мие косата и настава голяма борба. Не знам какво да правя, има ли други бебоци, борещи се да не се мие главата?
Нямам търпение да става все по- топло и да излизаме за по- дълго. Тази зима си беше сериозна, за разлика от миналата...

# 536
  • София
Ние се къпем всеки ден. Никога не се е кефил на миенето на косата, но и аз не го питам. След като си поиграе в банята го взимам в мен и под душа се мие косата и плакне тялото.
Май последно време мрънка по-малко. Но пък нямаме пропуснат ден.
Все си мисля, че промяна в отношението към банята, става когато се разредят къпанията зимата?
Аз за годинката му имам пропуснати една-две вечери, защото е заспал някъде си и не е дал да го преоблечем и събудим...

Ние тепърва прохождаме, още предимно лази или ходи хванат, сам се пуска по малко и за по едва-три крачки.

# 537
  • Бургас
Аз откакто се е родил го къпя през ден. Много рядко всеки ден. Е, като се запролети ще минаваме на ежедневно къпане, но се надявам до тогава да се преместим и в банята, още сме в коритото. Харесва му да му мия косата, даже сам ляга в коритото. Но е висок и краката му стърчат от коритото  Joy
Днес сме със страхотен график. Стана в 8:30, мих го, яде, игра и заспа в 10:30. Сега го чакам да се събуди и да излезем.
И зъб номер четири се показа, определено е по-спокоен вече.

Другата седмица в Лидл ще пускат сироп от агаве, ако ви интересува. И Джъмбо пакет на тяхната марка памперси.
Гледам ще има намаление на козметиката на Нивеа. С каката бях много доволна, ама беше отдавна, някой ползвал ли е скоро?

# 538
  • София
Сами също се дърпа при миенето на коса. Спомням си, че и каката имаше такъв доста дълъг период ... Мисля да взема от козирките за баня, защото според мен се дразнят и не могат да си поемат въздух от стичащата се по лицето им вода.

# 539
  • София
Ние в банята се къпем от поне половин година, дори повече. Май от миналото лято.
То като мием косата чистим и носа, та не се кефи определено Simple Smile
Той вече си излиза и от коритото сам, та почва гонене да не рови в сифона - сам си го отваря, да не пипа в тоалетната, да не пие от водата на кучето, да не рови в шкафа с химия...
Това защото и аз се къпя с него и ако ме спипа в момент със сапун в очите, докато го хвана, той стигнал където е решил  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт