След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -211ღღ

• 26 980
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • Varna
И аз да се разпиша тук и се връщам да изчета какво сте писали днес, че чак сега сядам на компа. Благодаря за темата  bouquet!

# 16
Пак да си кажа, че да ми олекне. И аз като Вивито и Дорито не вярвам, че нашите ще се оженят за чиркините си. Ако друго нищо не стане, може да си останат така в очакване на съдбата да им подскаже сватба или не, но аз знам съдбата какво ще им подскаже! Mr. Green

Гале, Диме, тези рускини стават за сценаристки, много убедително и реалистично! Blush

# 17
  • near Sofia, Bulgaria
Ми и те са настроени носталгично днес явно, Доре!  Peace
Аз лично от една седмица си трупам серии на другите сериали, които следя, ама не мога да си пусна някоя от тях, въртя си само Ашк-а!  Rolling Eyes Изгледах и 65 с превод, много хубави диалози, много добре е показано всичко от различни гледни точки, хареса ми как Исо каза на майстора, че всеки вижда нещата в зависимост от мястото, където се намира, а като гледаш отстрани, виждаш всичко ясно, но не можеш да направиш нищо! Просто живеещите в махалата трябва да излязат вече от сянката на предразсъдъците си и да се осмелят да погледнат към слънцето, което дава нови възможности, както го направи Дефне, без да ги е страх, че ще ги заслепи!  Naughty
И мъдрите думи на Садри, че щом тече реката, няма какво да я спре, време трябва, за да се преодолеят препятствията, дори да трябва камъните да се разбият! Дори да боли, резултатът си струва, даже по-ценно става това, което си постигнал трудно, но без да се предаваш!  Hug

# 18
  • near Sofia, Bulgaria
Пак да си кажа, че да ми олекне. И аз като Вивито и Дорито не вярвам, че нашите ще се оженят за чиркините си. Ако друго нищо не стане, може да си останат така в очакване на съдбата да им подскаже сватба или не, но аз знам съдбата какво ще им подскаже! Mr. Green

Гале, Диме, тези рускини стават за сценаристки, много убедително и реалистично! Blush
Peace за първото 100%!

Относно руските сценарии, на моменти си мисля, че са даже по-добри от Мерич, особено творбата на Евгения, понеже от повече време я следя, направо невероятно се справя, като се има предвид, че пише по сцени, излъчени в сериала, и така ги свързва с реални събития и фенски предположения, че чак невероятно изглежда да се е случило по друг начин!  Crazy И няма как да не кажеш ЕлБар вар!  Heart Eyes

(Да вметна, че алтернативния сценарий на Котето и Темпи за Дефмер не беше по-малко интригуващ и със сигурност, ако бяха писали за ЕлБар, също щеше да бъде страхотен!  bowuu bouquet)

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 17:50 от Galidan

# 19
  • Perla
Скрит текст:

Peace за първото 100%!

Относно руските сценарии, на моменти си мисля, че са даже по-добри от Мерич, особено творбата на Евгения, понеже от повече време я следя, направо невероятно се справя, като се има предвид, че пише по сцени, излъчени в сериала, и така ги свързва с реални събития и фенски предположения, че чак невероятно изглежда да се е случило по друг начин!  Crazy И няма как да не кажеш ЕлБар вар!  Heart Eyes

(Да вметна, че алтернативния сценарий на Котето и Темпи за Дефмер не беше по-малко интригуващ и със сигурност, ако бяха писали за ЕлБар, също щеше да бъде страхотен!  bowuu bouquet)

Гале Hug Евгения е изключително талантлива- чета я с огромно удоволствие и респект към това, което прави! И се отнася с такова уважение към всички, които я поздравяват. Дори аз получих благодарност от нея и беше писала, че е чувала, че Бг е чудесна страна и би желала някога да дойде тук.

Аз не гледам вече нищо друго- отказах се и от 309, че ми доскуча, но сега имам друг проблем- чудя се коя серия да си пусна отново и отново, и отново, и отново...

На този канал можете да намерите най- важното от всяка серия с превод на руски Peace

https://www.youtube.com/watch?v=7EQOEpk7-ic

# 20
Благодаря за темата

# 21
Диди,  Hug това, което Котето  Hug е постнала, е от едно от многото фенски творения, аз също го чета  Peace
https://m.vk.com/topic-96725873_35145939?offset=100

Това също е хубаво, споделяла съм го преди, има повече глави и е така преплетено с конкретни сцени от сериала, все едно така са го изживели!  Heart Eyes

https://m.vk.com/topic-96725873_34534634?offset=2000

Благодаря, Гале  bouquet

# 22
  • На юг от тук
На Ирка благодаря за новата тема bouquet bouquet

И снимка на един щастлив фен Joy Joy

# 23
  • near Sofia, Bulgaria
Доре, видях го твоя коментар, аз   пиша след всяка нова глава и всеки път тя ми отговаря изключително любезно!  Peace Днес чакаме продължение и от двете авторки  Crazy

Всъщност Евгения се извини, че няма време, петък или събота ще бъде  Rolling Eyes , но другото момиче обещава за по-късно днес!  Peace

# 24

От официалната страница на сериала

А пък на мен ми се иска да ги видя такива безгрижни и щастливи, каквито бяха тук  Heart Eyes

# 25
# 26
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ма как му отиват хубавите жени, то за туй ми хвърли белтъка пред банкомата я  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 27

Ма как му отиват хубавите жени, то за туй ми хвърли белтъка пред банкомата я  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ирко  Hug, знае той какво да гледа, не е като някои други, дето сякаш кон си избират, та само зъбите им гледат  Joy  Joy  Joy

# 28
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug то па едни зъби  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 29
  • под най-голямото листо на тиквата
Ирка  bouquet
Най-сетне да се цопна и аз тук, натрени опит днес  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт