Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 14 тема

• 125 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
mamaden Хайфу само на зоната около очите ли си правила или на цялото лице? Нормално е не само няколко месеца, ами няколко години занапред да усещаш резултата. Така че, разбирам защо не мислиш за ботокс сега. Ама ако си правила на цяло лице, защо искаш и друго за лифтинг ефект? Нали Хайфу е най-добро?

Правих само зоната около очите с HIFU. Финансово не можех да си позволя цялото лице. А сега предпочитам Вива пред HIFU, защото чрез нея ще се повлияят и други проблеми на лицето Peace

Е, да, не всеки може да си позволи Хайфу. Дано Вивата помогне Peace

# 301
Момичета ,аз страшно много не си харесвам носа...
На моменти го възприемам ,но в повечето случаи  Sick
Не е голям ,може би е една идея по -широк и...къс,не е и крив с гърбица и други екстри ,а прав ,широк и къс! Sick
Кураж имам и бих го коригирала ,но ми лапсват едни 5 хиляди излишни...
А сега зимата сякаш е още -по широк.Вманиячавам ли се или има обясниние? newsm78
Пари за ринопластика нямам ,но мисля поне на консултация със специалист да отида.  Знаете ли колко е прегледът при д-р Енчев?
Най добрите са в Турция. Дилбер или Илхан. Цените са между 3000-3300 евро, като за престоя от 10 дни си плащаш отделно. Има жена там Зюлейха, ако не се лъжа, която много помага на оперираните. Спят у тях, готви им и се грижи за тях. Нещо от рода на 20 евро за ден...Докторите правят консултации и в София, имат ФБ страници и можеш да се свържеш там за час, както и да разгледаш работата им. Нямат лош нос  Laughing
Леле ,страхотни нослета ! Само как променят всичко!!!
За съжаление нямам пари за ринопластика ,а и проблемът ми определено не е толкова фрапиращ и повече е в главата ми . Та ,аз ще продължа да се комплексирам Sad до момента в който не забогатея ,до толкова ,че да си го позволя !  Hug

# 302
  • Vienna
Принципно носа може много добре да се моделира с хиалурон - да се издължи, да се направи по-тънък, да се изравни, да се направи прав, да се изглади гърбичка и др. Може би, ако е нужна само малка корекция да се пробва първо с хиалурон, далеч не е толкова скъпо като операцията. Но е строго индивидуално, дали е възможно и дали ефектът ще бъде желаният.

# 303

Велашейп апаратът им е на "Пушкин", а това ми е много далеч Sad.
Някъде в район Изток/Изгрев дали има добро студио с велашейп?  newsm78

# 304
Принципно носа може много добре да се моделира с хиалурон - да се издължи, да се направи по-тънък, да се изравни, да се направи прав, да се изглади гърбичка и др. Може би, ако е нужна само малка корекция да се пробва първо с хиалурон, далеч не е толкова скъпо като операцията. Но е строго индивидуално, дали е възможно и дали ефектът ще бъде желаният.
A ефекта -така да се каже  Rolling Eyes постоянен ли е ? Съжалявам за глупавия въпрос . Embarassed

# 305
tanya27 В България с ваучер за намаление ринопластиката би ти излязля не 5, а 3000 лв. за цял нос. Ако пък е само връх, даже 1800 лв. Няма защо да се ходи в чужбина, имаме си много добри хирурзи и тук. На мен самата ми предстои увеличаване на бюст при доктор Ковачев.

# 306
Да разкажа набързо за моето вчерашно ботокс преживяване. След като първия път не останах впечатлена, останах с впечатление че тъй като беше последният час на лекарката ще ме претупа, ще каже 'добре си, трябва да имаш мимика' и ще ме отпрати. Това е консултацията след 14 дни. Нали бях писала, че мисля че съм от онези, които не ги хваща и след няколко дни всъщност видях подобрение.
Извини се жената че ме е накарала да чакам (аз отидох по-рано и всъщност тя си ме прие на време) и извади досието ми, снимки от 'преди', направиха ми нови и седнахме да анализираме какво е сложила (в кои зони) и какъв е ефекта, имаше схеми с рисунки и отбелязани зоните. Обясних че имам лека асиметрия отляво и че си искам долните бръчки на клепачите да се минимизират. Тя ме погледна, накара ме да си движа лицето с различните мимики, после обясни, че първият път е слагала предпазливо защото кожата ми е много тънка и лесно се образуват подувания, синини. Препоръча ми да сложим още малко на челото, за гневната каза че няма нужда, малко под очите и отстрани на носа (?!). Казах и да слага смело, предупреди ме че под очите (слагат се по-скоро под окото на височина на скулите) може да се получат синки при мен. Попитах я да не ми 'паднат' клепачите; обясни че това се получава, ако се сложи много. Също ме предупреди, че зоната може да се подуе за около час под очите и да стана с големи торбички, но че до утре всичко ще се прибере. Помислих си, легнала съм под иглите, няма да се отказвам.
Днес имам много важна среща и не можех да си позволя да изскоча като алкохолик.
Наистина под едното око си стана доста синьо (има 5 мм) синка, която тя намаза с някакъв крем и каза да не пипам 4 часа.
Днес подутините наистина се прибраха, не знам дали ще има положителен ефект, синката я мажа с арника и се покри с коректор.

Не знам как е в България (сигурно същото), но платих първия път за 3 зони, сега за топ-ъпа не.
Стана дълго, но от моя гледна точка, който не е правил ще иска вс. подробности.

# 307
  • София
Аз също не съм плащала за ретуша. Слагах на челото и гневната бръчка.
Мимики има, не съм като мумия.
С две думи - изключително доволна.
Ще продължавам да слагам.

# 308
  • София

Велашейп апаратът им е на "Пушкин", а това ми е много далеч Sad.
Някъде в район Изток/Изгрев дали има добро студио с велашейп?  newsm78

Аз си правих процедурите в центъра на Московска.

# 309
tanya27 В България с ваучер за намаление ринопластиката би ти излязля не 5, а 3000 лв. за цял нос. Ако пък е само връх, даже 1800 лв. Няма защо да се ходи в чужбина, имаме си много добри хирурзи и тук. На мен самата ми предстои увеличаване на бюст при доктор Ковачев.
A какъв е този ваучер ,откъде мога да си го набавя ?

# 310
S T A R D U S T, абсолютно по същия начин ме работи и мен, допълнително имам  и електронно досие, в което се нанасят всички процедури, които са ми правени. За ретуш не се плаща допълнително.
Надявам се при теб добре да се развие с ботокса на долния клепач. Доста често торбичките се задълбочавали там! Но е индивидуално.

# 311
  • Vienna
A ефекта -така да се каже  Rolling Eyes постоянен ли е ? Съжалявам за глупавия въпрос . Embarassed

Ефектът не е постоянен, трябва да се слага всяка година или веднъж на 2 години (зависи от материала).

# 312
tanya27 Ето такъв, даже в момента има бонус мезотерапия https://www.ofertomat.bg/Ne-otlagai-Korektsia-na-nos-tsal-nos-za … ystems-p4355.html  . Аз ползвах ваучер и за консултация.

Циндил - Пиндил Ако имаш предвид болницата в Доганово до Елин Пелин, аз съм там.

# 313

С риск да те обидя Калина, но не съм съгласна с мнението ти.  Hug
Носа е много труден и пипкав за правене, не е като гърди. Още повече, че с него дишаш, и ако има и милиметър грешка при разбиването му/защото той буквално се дялка с чук и длето/ може изобщо повече да не можеш да дишаш. В 95% от ринопластиките правени в България, има ревизии, често дори и повторни ревизии. Много често там стават усложнения - я калциране, я изкривена носна преграда, я засегнати слъзни пътища и още много други.. Да не говоря пък колко пациенти има с големи асиметрии след операциите.
Моя съвет към момичето, което пита е - правилно си се насочила към турските хирурзи. Те са много добри в ринопластиките, и с много по-малък процент неуспешни такива. Ако можеш да си го позволиш един ден - отивай там. Казвам го от опит и като човек, който има 4 ринопластики от български хирурзи.

# 314
A какъв е този ваучер ,откъде мога да си го набавя ?
Не рискувай с всякакви хирурзи. Прави се от УНГ и пластичен хирург. Има теми във форума на Тялото със снимки, можеш да прочетеш и там.
Редактирам се за да допълня.
Моята си я правих при Асенов, който си е специалист УНГ Излезе ми 2400лв. Така, че цената на ваучера също е висока. За Ковачев и ринопластика не съм чувала...

Общи условия

Активация на акаунт