Да изпратим старата година с двучертичкова лавина! - 321

• 28 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Комалче, стискам палци неразположенията бързо да минават и да имаш лека бременност със сладко пухкаво бебче на финал!  Hug

Étoile* , Victoria__ Благодаря за подкрепата, момичета!  Hug

Силвия Атанасова_552024, и аз в момента съм на Ясмин за регулиране на цикъла и хормоните. На мен АГ ми каза бебеправенето да започне веднага след спиране на противозачатъчните, да няма "празен" месец.
Стискам палци всичко да е ок.  Hug

puffeto, Честит Имен Ден! Да си жива и здрава, всяка мечта да постигнаш с лекота! Прегръдки и весело прекарване!  newsm67

Victoria__, много се радвам, че всичко е наред и вливанията са дали резултат. На 6-ти ще видиш пораснала Точицата  Hug

verano , убедена съм, че всичко ще е наред! Ще видиш!!!  Hug

Чери, Шоколадче , стискам палчета!  Peace Hug

А правиха ли ти някакви изследвания преди да започнеш да ги пиеш и консултира ли се с ендокринолог ? Притеснявам се да пия противозачатъчни , до сега не съм пила😬

# 136
Силвия Атанасова_552024 , не съм правила хормонални изследвания все още . При мен се наложи да ги почна, защото имах А през август и от тогава имах само 1 цикъл. Бях задържала фоликул около 70 дни , който се превърна в близо 8-сантиметрова киста. АГ реши , че трябва да се регулират нещата преди да започнем отново опитите и да стимулира яйчниците. Предизвика ми цикъла с Дуфастон, кистата се спука сама ( Слава Богу без оперативна намеса) и ми предписа Ясмин за 2-3 месеца.

# 137
Силвия Атанасова_552024 , не съм правила хормонални изследвания все още . При мен се наложи да ги почна, защото имах А през август и от тогава имах само 1 цикъл. Бях задържала фоликул около 70 дни , който се превърна в близо 8-сантиметрова киста. АГ реши , че трябва да се регулират нещата преди да започнем отново опитите и да стимулира яйчниците. Предизвика ми цикъла с Дуфастон, кистата се спука сама ( Слава Богу без оперативна намеса) и ми предписа Ясмин за 2-3 месеца.
Аз се чудя дали да не се консултирам с ендокринолог 🤔 А ако ми дойде Ц преди да съм отишла на лекър 🤔

# 138
Добро утро момичета  Hug

Вики, много се радвам на хубавите новини, дано са все такива от тук нататък  Hug

Герда, раничко е доста, а и този престо прави номера понякога. Стискам палци  Praynig

Силве, ако не си пускала хормони, не е лошо да го направиш. И щитовидни и полови. Не са много скъпи, а и е хубаво да знаеш ако там нещо не е в граници..не е добре ей така да се пият хормонални препарати според мен.

Аз от днес почвам дуфастона. Незнам каква е причината, но този път О беше в нормално време 17-ти ден. Дано се регулира от този дуфастон че ми писна от 50 дневни цикли.

Пожелавам ви успешен ден  Hug

# 139
Добро утро момичета  Hug

Вики, много се радвам на хубавите новини, дано са все такива от тук нататък  Hug

Герда, раничко е доста, а и този престо прави номера понякога. Стискам палци  Praynig

Силве, ако не си пускала хормони, не е лошо да го направиш. И щитовидни и полови. Не са много скъпи, а и е хубаво да знаеш ако там нещо не е в граници..не е добре ей така да се пият хормонални препарати според мен.

Аз от днес почвам дуфастона. Незнам каква е причината, но този път О беше в нормално време 17-ти ден. Дано се регулира от този дуфастон че ми писна от 50 дневни цикли.

Пожелавам ви успешен ден  Hug
Да, Гоустче записах си час при гениколог -ендокринолог за петък само НЗ как ще стане , че съм на работа

# 140
Здравейте прекрасни бъдещи и настоящи мами Simple Smile Чета ви и откакто имам забележка, че пиша много се въздържам, но не мога изобщо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Силве, 100% направи изследвания преди да се лекуваш.  Shocked

Вики, приказни новини!  Hug

Герда, чела съм, че за някои жени показва отрицателен резултат дори 5-6 и повече дни след закъснение. Явно за всеки е различно.  Simple Smile

Етоли, Гоустче, вие сте като майки орлици.  newsm51

Верано, всичко ще бъде наред, а на тия дето дават съвети на мъжа ти да ходиш на психолог, ще им се изцъклят очите скоро като видят за какво става дума.  newsm62

Пуфе, Честит Имен Ден, мила! Бъди здрава и спокойна.  smile3525

Шоколадче, Чери, чакаме новини.  Party Time

Останалите, стискам ви палчета да забременеете и да имате лека бременност не после, а сега Simple Smile  preggo newsm30

Момичета, аз както споменах вчера, днес съм на док да види имало ли е О, как са нещата, хванали ли сме Я хахаха и тнт. Знам, че е рано, но поне да види имало ли е О.  Вчера имах много проблеми в работата и се напрегнах жестоко, а не биваше. Вечерта с ММ ходихме на спорт, на спа и се успокоих. Днес съм добре и така ще бъда, защото работата не е важна, а това какво ще ми каже док.  preggo

Целувам ви и дано 2017-та носи само здраве, щастие и усмивки!!!  bigdance2

# 141
Мини, пиши си спокойно. Забележката беше, че цитираш всеки пост по отделно и слагаш по едно изречение отдолу, а както виждаш е редно да напишеш един по-голям пост до всички, а не до всеки по отделно. Правила на форума. като нова тук нормално да не ги знаеше. Но вече пишеш както трябва. Така че пиши синспокойно Simple Smile
Гоустче, стискам ти палчета, знаеш!
Силве, успех с док! Важен ти е, така че излез набързо от работа.
Хубав ден! Успех на всички гонещи О и НЕчакащи Ц!

# 142
Мини забележката не беше, че пишеш много, а че цитираш всеки пост отделно и пускаш поредни постове което натоварва излишно темата с много страници.
Тук сме за да споделяме, така че всеки е добре дошъл да го прави  Hug Стискам палци за доктора и да се похвалиш с добри новини!

пп. Вики изпревари ме Grinning

# 143
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 05.12., предполагаема О 20.12., Тест/МЦ 01.01. fingerscrossed
Anita__, първи ден на МЦ 02.12., предполагаема О 19.12., Тест/МЦ 03.01. fingerscrossed
ghost_lights, първи ден на МЦ 10.12., предполагаема О 27.12., Тест/МЦ 11.01.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 12.12., предполагаема О 26-28.12., Тест/МЦ 11.01.
hriskag25, първи ден на МЦ 14.12., предполагаема О 29-31.12., Тест/МЦ 15.01.
deedee87, първи ден на МЦ 19.12., предполагаема О 03.01., Тест/МЦ 18.01.
Соренда, първи ден на МЦ 24.12., предполагаема О 04-06.01., Тест/МЦ 20.01.

# 144
Добро утро, бубчета, как сте  Hug
Дея, добре че напомняш за линковете на 1ва страница, че понякога си мисля, че въобще не им се обръща внимание, а момичетата преди мен неслучайно са ги събирали и сложили там.
Almond, според мен може да има положителни О тестове, а да няма овулация, обаче със сигурност ще има и други подсказки, че нещо не е както трябва. Обикновено, ако тестовете са ++ повече от 2 дни подред и/или ако са по никое време, както стана при Гоустчето, си е повод за замислянки дали има нещо нередно.
Гоустче, стискам палци, няма значение че сте били болни:)
Етоалче, почваш ли тестовете?  Flutter  Hug
Мини, и аз съм имала такива боцкания, и когато съм очаквала сигурен МЦ и когато се е оказвало, че съм Б. Не се вглеждай в симтоми, нищо сигурно не могат да ти подскажат.
Силве, знаеш, че аз мното бързо забременях след два курса противозачатъчни, но моят случай е същия като на Совичка, теб не знам какво да те посъветвам.
Пуфенце, много се радвам, че се чувстваш добре, все така до края! И на мен ми се пийва, ама чак наесен  Laughing
Вики, браво на теб за хубавите резултати, а бонбочето всеки път отличник ! Завиждам за честите прегледи, всеки ден си мърморя "търпение, търпение"  Crazy
Черито, Емси, Сторм, Верано, Деялиа, как сте? Леле колко още бременелки изпускам!
Чакам Шоколадчето с чудни новини след прегледа !
Герда, ти и друг път си казвала , че си имала положителен пиклив тест на 7-8 ден от О, но за мен това не е нормално. Тъй като на Престото излизат много често изпарителни, които лесно могат да подведат човек, мисля си, че си имала такава лъжлива, но за щастие си била и бременна и след дни си е излезнала истинската. Другият вариант - ранна О. Дано не се засегнеш, но според мен така можеш ненужно да подведеш момичетата да запознат да се тестват седмица по-рано, което е абсолютно ненужно и доста нерви могат да се изхабят. На теб ти стискам силни палци да се е получило тоя месец.
Както и на всички останали  Hug
Писах на лаптопа много, но нещо май сдава багажа и се изключва сам и всичко изгубих. От половин час се опитвам наново през телефона и ще ме извините, че много от вас изпускам  Embarassed

# 145
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:
Силвия Атанасова_552024, първи ден на МЦ 05.12., предполагаема О 20.12., Тест/МЦ 01.01. fingerscrossed
Anita__, първи ден на МЦ 02.12., предполагаема О 19.12., Тест/МЦ 03.01. fingerscrossed
ghost_lights, първи ден на МЦ 10.12., предполагаема О 27.12., Тест/МЦ 11.01.
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 12.12., предполагаема О 26-28.12., Тест/МЦ 11.01.
hriskag25, първи ден на МЦ 14.12., предполагаема О 29-31.12., Тест/МЦ 15.01.
deedee87, първи ден на МЦ 19.12., предполагаема О 03.01., Тест/МЦ 18.01.
Соренда, първи ден на МЦ 24.12., предполагаема О 04-06.01., Тест/МЦ 20.01.

Соренда, може би е най-добре да ме изтриеш от списъка , защото явно датите нямат нищо общо с истината

# 146
  • София
Наръс, наръс с розов прашец, че с тези контракции няма да е още дълго  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 147
Минавам под прашеца ти, Крю Simple Smile Леко раждане и хубаво и здраво бебче  Praynig bouquet

# 148
  • Varna
Добър ден, момичета  Hug
Вземам се обилно от розовкото на Крю newsm79. Леко раждане и пухкава бебка Praynig
Аз снощи си усетих ову и поработихме, дано има ефект Grinning
Шоколадче чакаме новини и от теб Hug
Силве дано всичко се оправи бързо  Peace
 Hug за всички бременнелки.
Успех и на всички гонещи ову,да я хванете  Praynig

# 149
Силве, видях че си записала вече час за ендокринолог, но мога да кажа ако е от полза за някой, че в Токуда става бързо. Аз преди време съм правила, успях да запиша час за същата седмица при случаен лекар, който да ми ги назначи изследванията. Станаха много бързо и не бяха и чак толкова скъпи, макар че вече нямам спомен за конкретна цена.
Стискам палци всичко да е в норма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт