Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 739
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Сиска,режима от Жабот какво включва в един ден,има ли въглехидрат?може ли на лично един ден примерен само грамаж,ако ти е възможно

# 721
  • Бургас
един ден на жито и съм вече кг надолу  Whistling Whistling newsm68 Явно намерих начин да махна гадната вода от тялото ми  ooooh! ooooh! Дано, ще видим след 9 дни как ще финиширам. За сега се чувствам перфектно, не съм гладна, учудващо.  Crazy

# 722
  • Велико Търново
Сиска,режима от Жабот какво включва в един ден,има ли въглехидрат?може ли на лично един ден примерен само грамаж,ако ти е възможно

Няма В, може би само от оризовки за те пък 2 на брой Mr. Green

# 723
  • тук и там
Duhi-puhi, можеш да си разпечаташ тренировките.Обикновено Румяна има описание на тренировката-кое упражнение ,след кое следва и броя.Ако е от индивидуален режим или няма описание-си напиши на лист упражненията.Аз така процедирам-гледам си листа и си правя тренировката,иначе и на мен нейното темпо ми е бързо,пък и не са ми озвучени тренировките-на мен ми трябва енергична  музика,иначе не ми вървят много.
Пристигнаха ми витамините.Тайно се надявам,апетита ми да е всъщност поради липса на някои витамини и вещества и като си ги набавя,изведнъж да стихне.. ooooh!А дано,ама надали... Mr. Green
Остава и другата възможност,разбира се..От тях да ми се повиши  още повече апетита...

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 10:17 от Kaisia

# 724
мммм там е работата, че да тренировствам, трябва да включа и дребното население вкъщи - иначе ми пречат много Simple Smile Те са ОК хлапетата.. ама особено малката - трябва да има кака пусната да показва.. ама ще сменям май каката  Mr. Green

# 725
  • София

Не е платен режимът, може да ги видиш всичките дни, линкът сочи към седмица 1:

https://joyfitnessbg.com/2015/02/27/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0% … 0%BE%D0%BC%D0%B0/

Моите тренировки с Румяна (към режима) започват от 4-та минута с разгряване, преди това 4 минути обяснява как се правят упражненията. За съжаление са ми останали на стария компютър тренировките, които си вървяха към режима, а линковете вече не работят. Мислех да ги дам на майка ми, но се оказа, че съм запазила само тези, които ми даде за проблемни колена.

Аз имам минуси и бавно, бавно вървя към поставената цел, няма да стане до понеделник, но плюс още няколко дни няма да е проблем.

Относно следващото предизвикателство, 8 март ми е малко далеч, а пък 14-ти февруари е малко близо, но пък мисля да направя две предизвикателства. Първо - до 14-ти и второ до 8-ми.

Момичета, има нужда от нова тема, тази много бързо я изписахме.

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 11:50 от Niya88

# 726
Ако няма друг желаещ мога да пусна новата тема след 5-10мин. Thinking

# 727
  • Велико Търново
Пускай Hug
На първа страница списък с участващите в предизвикателството за осми март Mr. Green
В момента препрочетох статия от любимата ми жабот и ще ви я споделя, всеки може да извлече нещо полезно.
https://joyfitnessbg.com/2015/01/16/%d0%b7%d0%b0-%d1%82%d1%80%d1 … 0%bb%d1%82%d0%b0/

# 728
  • София
Записвам се за 8-ми март с 59,9 кг!

Зизу, пускай, няма запазено кой да пуска, но съм забелязала, че в някои теми се сърдят, ако друг пусне новата.  Laughing

# 729
НОВА ТЕМА Peace

Пуснах и анкета, ако искате се запишете в нея като напишете, какво предизвикателство сте си поставили.
Ако искате като се съберем повечко хора ще добавя и списък с имената Peace

Предлагам и да добавим в скрит текст разни полезни неща ако искате. Неща от обща култура, които биха били от помощ при всякакви режими Peace

Общи условия

Активация на акаунт