ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 37 077
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Ей, момичета, всички минахте на АМ май, аз още кърмя.  Simple Smile
Аз също още кърмя, но за два месеца си нямаме пропуск в храненията. Яде през два часа и половина/ три и това ме изморява. Не мога да се наспя Simple Smile  Сега най-актуалното е да иска да си смуче палчето и така да се приспи,  но понеже не може да контролира движенията на ръцете си - ту го уцели и го засмуква,  ту си мръдне ръката и го загуби и писва. Биберон залъгалка не ще и да чуе... и те така Simple Smile

# 571
Аз също още кърмя, но за два месеца си нямаме пропуск в храненията. Яде през два часа и половина/ три и това ме изморява. Не мога да се наспя Simple Smile  Сега най-актуалното е да иска да си смуче палчето и така да се приспи,  но понеже не може да контролира движенията на ръцете си - ту го уцели и го засмуква,  ту си мръдне ръката и го загуби и писва. Биберон залъгалка не ще и да чуе... и те така Simple Smile Колкото до спането с главичка обърната та една и съща страна- има лесен начин за разрешаване. Обичайно бебчовците обръщат главичките си към хората в стаята,  затова се "върти " мястото на бебчето в креватчето. Ако на едното спане спи в горния край на леглото, то на следващото се премества в долният край ( където преди са му сочили крачетата ). Така то самичко ще извърта главичка към хората в стаята и ще сменя страната.

# 572
Мамчета, все нямам време да пиша, но между различните задачки ви чета.

И ние имаме този проблем с главичката - спи все надясно. Дори й стана малко по-плоска от едната страна, но педиатьрьт ме успокоява, че щяло да се оправи. Потвьрждавам казаното от nickname. Отскоро започнах да я слагам от долния край на легьлцето и обикновено отново се обрьща кьм нас, но този пьт й се пада лявата страна.

T_t, добре дошла при нас!

Мона Лиза, честито и от мен за преместването! След няколко месеца ме чака сьщото, даже още по- сложно - ще се местим от апартамент под наем в наш собствен и освен местене на багаж, в момента се занимаваме и с обзавеждане. А ми се иска и през юни - юли да организирам крьщенето на малката.

Утре ще ходим най-сетне да слагаме ваксините. Приключвам, че ме чакат куп ангажименти. До скоро bouquet

# 573
Две очички,
две ръчички,
две ушенца,
две краченца
и носленце,
и брадленце -
сто целувки,
сто милувки
мама всеки час им дава
и пак жадна си остава.

Simple Smile Simple Smile

# 574
Много хубаво стихче, gardje, и много вярно  Hug
Наистина докато не станеш мама, не знаеш колко силно можеш да обичаш  Heart Eyes Поне за мен е така Simple Smile

Мона Лиза, много здраве, спокойствие и прекрасни мигове в новото жилище!
Анастасия, ние си купихме апартамента, в който живеем, преди около година и половина, та още са ми твърде пресни спомените и от местенето, и от ремонтите, и всички други екстри... Не е лесно, но минава и се забравя. Няма страшно...

В София от сутринта пак вали сняг, не е много студено, но май ще забравим за разходките тези дни...

Хубав ден на всички, момичета!

# 575
Момичета!Таман започнахме да се разхождаме с количките и да се радваме на слънцето  и пак затворени вкъщи ....пфффф гадно време.Да ви кажа аз започнах да разпородавам някакви неща в олкс и ако знаете какъв кеф ми носи,дава ми усещане,че съм много дейна и изкарвам 20 -30 лв от стари вещи скоито пари пък си поръчвам от fashion days.Така си отпочивам психически за 20-30 мин с кафенвце пред компа и съвсем умишлено не включвам бебешки дрехи и работи. newsm18 newsm18
Не бях се застоявала толкова много време вкъщи и забелязах толкова много ненужни вещи и дрехи сме събрали с ММ,та защо да събират прах...Огледайте се и вие мамита comp03 newsm63 bigdance2 newsm71

# 576
Аз също още кърмя, но за два месеца си нямаме пропуск в храненията. Яде през два часа и половина/ три и това ме изморява. Не мога да се наспя Simple Smile  Сега най-актуалното е да иска да си смуче палчето и така да се приспи,  но понеже не може да контролира движенията на ръцете си - ту го уцели и го засмуква,  ту си мръдне ръката и го загуби и писва. Биберон залъгалка не ще и да чуе... и те така Simple Smile
И аз още кърмя и съм само на кърма ,та и днес преброих съм замразила 30 сашета със кърма от 100 до 150 мл.Да те успокоя и не сме така ,на 2-3 чса на поискване,включително и нощни хранения.Днес се събудих весела,че моето бебе тази нощ направи сам пауза от 5 часа.даноооооооооо спре да се събужда от самосебе си,че педиатърката ми каза сам да го оставя да махне нощното,че ще бъде голяма мъка с рев иначе да го откажа насила.Ти как мислиш да я караш?

# 577
Fatamorganakat, Много добра идея за ненужните вещи... И ние сме се затрупали с такива. Дано успея да намеря време да се отърва от тях и аз!

# 578
И ние сме само на кърма, каквото остане давам на баткото, защото с него замръзената после я хвърлих, че изтече срока на годност и много ми докривя. Моята мишка е на месец и половина и започва също да разрежда нощното хранене на по-големи интервали от 3 часа на 4-5, но тази нощ бяхме на 3ч. пак  Sad

# 579
  • София
Добре де мамита, вие по колко цедите след кърмене, че чак и сте замръзили толкова много? Rolling Eyes Grinning Кравички
!

# 580
Добре де мамита, вие по колко цедите след кърмене, че чак и сте замръзили толкова много? Rolling Eyes Grinning Кравички
!

аз изобщо не смогвам с производството. За заделяне на кърма и дума не става при мен.

# 581
# 582
ЩАСТЛИВКА като се наяде бебето се изцеждам и то с ръка,че помпите ми разраниха зърната.Количеството е около 40 мл и слагам в хладилника.Така на 3кърения се събира 140 мл и слагам във фризера дълбоко замразяване.

# 583
Аз никога не съм замразявала, но за мен помпата е едно истинско мъчение и няма как да се цедя просто. Иска ми се откъм началото на Май месец да почна полека лека да захранвам и да пробвам и какво АМ ще й хареса, тя тогава ще е на 5 месеца и половина. Та към 6 месеца и половина - 7 да я отбия. Дано нямаме проблеми и ми се получи, че нали знаете, човек предполага, Господ разполага  Wink Ако се наложи, и повече ще кърмя, но дано не се налага.

# 584
И аз още кърмя и съм само на кърма ,та и днес преброих съм замразила 30 сашета със кърма от 100 до 150 мл.Да те успокоя и не сме така ,на 2-3 чса на поискване,включително и нощни хранения.Днес се събудих весела,че моето бебе тази нощ направи сам пауза от 5 часа.даноооооооооо спре да се събужда от самосебе си,че педиатърката ми каза сам да го оставя да махне нощното,че ще бъде голяма мъка с рев иначе да го откажа насила.Ти как мислиш да я караш?
Решена съм насила да не спирам хранене поне за сега. След третият месец, ако още се буди нощем за ядене, мисля да опитам да заместя едно от двете ( в 12 и в 3 ) с чай " Бебезан. Много го харесва топъл и го пие лакомо.

Общи условия

Активация на акаунт