ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 37 102
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Bianka,късно прочетох поста ти,педиатърката беше вече в къщи и го ваксинира.Изобщо не спомена за проблем,ако е роден по-рано,говореше за навършени месеци... newsm78 Надявам се да няма проблеми!
Kalimma,аз правих погачата в неделя,бебо беше почти на два месеца,но ми казаха,че преди 40тия ден не е хубаво да се прави,а след това пък ние пътувахме,та затова я правих по-късно.Ако има много болни около теб,спокойно можеш да изчакаш.

# 106
Cvete, хич не се притеснявай, проблемите се срещат рядко, нищо няма да му има  Peace При мен е презастраховане просто.

# 107
Здравейте, термина ми беше януари, но секциото по мед.причини и започнали контракции през ноща,малкия се роди декември. Искам да ви питам лецитина след кърмене ли го пиете или няма значение

# 108
И аз н бързо да пиша, докато малкото ангелче спи в ръцете ми! И ние сме на кърма,дали стига ще стане ясно в понеделник на първата консултация.
Някой беше питал, дали еднакво се пълнят и двете гърди- ами при мен май не. Иначе яде на поискване, къде през час, къде през 2, понякога и през 4.

# 109
И аз искам да питам за лецитина - как се пие, кога, колко? Simple Smile

# 110
Здравейте мамчета  Hug Напоследък само ви чета, че все не ми остава време да седна и да пиша. Тъкмо сега се наканих, но пък малката май е с колики, реве и трябва да я успокоявам. Дано скоро ми остане време да ви пиша как са при нас нещата.

# 111
  • София
Цоп и ние с бебе Илия тук  bowuu

Наистина много интересни теми сте захванали Simple Smile

За нас какво?  Simple Smile Бебчо стана на 24 дни. Още от 3-4 ден сме само на кърма, но напоследък ме тресе въпросът дали се наяжда детенцето...  ooooh! Нямам търпение другата седмица за първата консултация, за да видим дали наддава нормално. Премериих с мен на кантара и ми даде + 500 гр., но доколо е вярно не знам.  Tired

Имам въпрос. Относно лецитина. Как точно спомага за отпушване на каналите, като е даден за други неща newsm78

Като раждах в Щерев лежах с едно момиче Виолета, която роди бебе Божидара на 19.12. Разменихме си телефоните, за за кореспондираме. И познайте!  Close Прибрах се и ММ ми беше купил нов телефон. В бързината да си сложа картата на него...загубих телефона на Виолета и ме е много яд. Ако се подвизава тук някъде..да пише Wink

# 112
  • Лондон
Здравейте и от мен момичета,вече с бебенцата ежедневието е друго,и наистина човек започва да цени свободното си време...Кофтито е,че когато човек е в чужбина,може да разчита единствено и само на себе си,няма майки,баби,свекърви...
Явно системите в Бг и Uk са мн по-различни,Миши е на 3 седмици и до сега е мерен и преглеждан 4 пъти newsm78. В Бг първия преглед на 1вия месец ли е?
Хубав ден,мами bouquet

# 113
Не се оплаквам за липса на свободно време. Сама си гледам слънчицето и това много ме радва. Толкова бързо минава времето и толкова бързо растат, че не бих се лишила от това удоволствие.
Прегледите на бебето в Бг започват от 20тия ден.

# 114
  • София
И аз изгоних всички - свекърви, баби и пр. Искам сама да си го гледам миличкото ми то, толкова чакано и желано. Blush Heart Eyes

Не ми липсва свободно време.., имах достатъчно такова 28 години..., сега е времето на моето момченце, което ще мине еййй така за един миг. Blush

# 115
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
За лецитина- пия го по 3 пъти на ден без значение дали съм яла и т.н това само при запушване 2-3дни. После седмица приемах по 1 на ден.

# 116
  • София
За лецитина- пия го по 3 пъти на ден без значение дали съм яла и т.н това само при запушване 2-3дни. После седмица приемах по 1 на ден.

А как действа за отпушването точно? Rolling Eyes

# 117
На бебка и излезна на веждичката една точка круста(бебешка кал) и по главичката отзад едни малки бели люспички. Четох да мажа с бебешко олио. Някакви препоръки?
А сополките преди ги капрех с физиологичен разтвор на капки и ги махнах с памучен, сега ги пръскам със спрей и всяка сутрин са паднали надолу и ги вадя,  но напоследък се увеличиха, не и капе носа, няма температура.

# 118
  • София, България
Пепи, Щастливка, възхищавам ви се на силата, момичета. Аз буквално живея ден за ден. Между колики, повръщане, хранене и дохранване, рев, приспиване, не знам на кой свят се намирам, а определено не съм слаба жена. Мога да заспя подпряна на стената. Дните ми минават като в мъгла, от както се е родила Джованна не съм спала повече от 5 часа на денонощие и никога повече от 3 часа накуп, обикновено ме буди през час и половина - два. С ръка на сърцето си казвам, че ако имах на кой да я оставям, да я гледа за по 4-5 часа на ден - щях. Говоря за професионална помощ, някоя детегледачка, пенсионирана акушерка например. Изобщо нямаше окото да ми мигне, но уви.  Laughing

# 119
И аче вчера ходих да подавам документи за еднократната помощ-доста са улеснили процедурата. Вече не трябва удостоверение зз броя деца родени от майката и после в Социално подпомагане си ти връщат оригиналният акт за раждане. Преди го взимаха и после пак трябваше да ходиш да си го взимаш.
Иначе да ви питам- вие замисляли ли сте за погачата на бебето?
Това за документите сигурно ли е, че вече не искат за броя на децата? Само акт за раждане и удостоверение за Iban ли трябват? И за всеки град ли е еднакво? И аз се каня да ходя да подавам, но в тоя студ никъде не ми се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт