Модната вълна на децата на 90-те

• 48 492
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Какви са тези "ластични" бански?  newsm78

Аз се сещам за това, че банските се навиваха на бедрата и се вдигаха колкото се може по-високо.  Mr. Green

# 181
  • София/Севлиево
Ха,с това за камилската вълна се сетих как майка беше изпрала два нейни и един на татко пуловера на някаква програма с пералнята.Толкова се бяха свили,че ставаха на мен(а татко беше голям 120 килограмов мъж...).

# 182
  • Gotham City
Аз за ластични бански не се сещам, но си спомням, че имаше период с едни като плетени много модерни

# 183
Вчера моето момиче (което е сега в седми клас) беше много възмутено от учителката, която носела лисица на врата си в часовете. Няколко деца отишли при психоложката и я питали "Това нормално ли е - кожа с нокти и муцуна...?" Crazy ooooh! Не са виждали такова нещо и се ужасили!  Laughing
Та да питам това мода от 90-те ли беше?  newsm78

# 184
  • София/Севлиево
Може и от преди това да е.Мама също имаше такава.Всъщност доста топлеше,но аз не бих носила.Есента бяхме на гости при едни познати,там имаше две такива и синът ми се скъса да играе с тях-бяха му доста интересни...

# 185
Вчера моето момиче (което е сега в седми клас) беше много възмутено от учителката, която носела лисица на врата си в часовете. Няколко деца отишли при психоложката и я питали "Това нормално ли е - кожа с нокти и муцуна...?" Crazy ooooh! Не са виждали такова нещо и се ужасили!  Laughing
И аз мисля, че е от преди това, но ако някога се върне с кеф ще нося. Майка ми си пази лисицата още  Heart Eyes

# 186
Тия дни видях в една втора употреба кожени яки, лисици и белки.

И майка ми имаше животни, пазени за мен, като стана маНдама, само че нямам намерение да ходя като в Гейм аф Тронс, зима иде и тъй нататък. Последно им прави рестайлинг, като им реже главите и лапите, да не са толкова зловещи.

# 187
Какви са тези "ластични" бански?  newsm78

Аз се сещам за това, че банските се навиваха на бедрата и се вдигаха колкото се може по-високо.  Mr. Green

Ами в крещящи неонови цветове или класическото бяло,черно и лилаво мисля.. В корекома знам,че ги имаше
.. newsm78. Няколко модела и цели и половинки от тази материя.
Малко по-късно излязоха и ластични поли и рокли .
А имаше едни сандали "римлянки",ама от прозрачен силикон?
Пак в годините на диското бяха хит..
Като се сетя кво тръшкане беше докато ми купят... ooooh!

# 188
Миналото лято за една бройка да си купя силиконови "желирани обувки", но се сетих колко изпотяваха. Имах такива сандалки, като дете.

# 189
  • София
Модата на лисиците е от преди 90те. И моите деца не са виждали такива "шалове".
80те - 90те мисля че бяха модерни заешките палта. Не съм имала такова. На село обаче беше много престижно да имаш заешко палто  Laughing

# 190
На село обаче беше много престижно да имаш заешко палто  Laughing
Чисто бяло и бели ботушки.  Wink
Бонбон! Joy

пп. и бяла чанта

# 191
и да пееш Зайченцето бяло?

# 192
Аууу,подсетихте ме имаше и палта от кози.

# 193
и от котки имаше палта  Sick

# 194

Laughing

А психоложката какво казала?

Сещам се в "Маргарит и Маргарита" сцената с кожените палта ...

https://www.youtube.com/watch?v=WDhumbGcBTY

Общи условия

Активация на акаунт