Модната вълна на децата на 90-те

• 48 501
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Ха, нали  Grinning И аз за прическата на Ник се сетих първоначално като се писа за киче.

# 151
киче и паница бяха различни Simple Smile

# 152
През този период се появиха и великите Depeche Mode.Първият им сингъл Enjoy the silence сигурно съм го слушала милиони пъти.Някои сигурно си спомнят и The Cure, The Cult.Други които набираха популярност бяха и Bon Jovi, Guns & Roses, Red Hot ChillY Peppers,Aerosmith.
Зароди се и т.нар. гръндж и едни от първите бяха Нирвана.Последваха ги Пърл Джем, Алис ин чейнс, Саундгардън.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 00:02 от #Frozen#

# 153
# 154
През този период се появиха и великите Depeche Mode.Първият им сингъл Enjoy the silence сигурно съм го слушала милиони пъти.Някои сигурно си спомнят и The Cure, The Cult.Други които набираха популярност бяха и Bon Jovi, Guns & Roses, Red Hot ChillY Peppers,Aerosmith.
Зароди се и т.нар. гръндж и едни от първите бяха Нирвана.Последваха ги Пърл Джем, Алис ин чейнс, Саундгардън.

Говорим за 90те...нали  Rolling Eyes Щото повечето споменати групи са популярни далеч преди това Simple Smile

# 155
  • София
VH1's 100 Greatest Songs of the '90s

Аз бях фен на Флойд Simple Smile
Имах уокмен, който до преди няколко години беше още жив, но повечето касетки бяха изпокъсани. Редовно пренавивах касетки с химикал Simple Smile

# 156
Да, включително и великите Депеш мод, на които Инджой дъ сайлънс определено не им е първият сингъл. Спомням си, че вкъщи имахме плоча на Депеш мод, а плочите през 90-те си бяха ретро, все едно сега да си говорим за аудио касети. Също и нашите са били абонирани за "Паралели" през 80-те и години след това разглеждах събраните списания и "Депеш мод" ги имаше там. Дори и по тв пускат понякога старите им песни, където са с прически и облекло со 80'с. Иначе Нирвана и Инексес си мисля и аз, че 90-те станаха популярни, но може и да са по-рано. Бон Джоуви, Аеросмит, Ред хот и пр. бяха популярни 90-те, но май са възникнали предното десетилетие.

# 157
Моя грешка-наистина Депеш имат песни от преди това, но станаха известни най-вече с този.

# 158
  • Gotham City
Вчера както се излежавахме, се сетих и за друго, което обожавах през 90-те  Laughing
Скрит текст:

Много обичам брокат и до ден днешен, но вече просто не го ползвам като част от грима си  Laughing

# 159
Хвана ме модата на едни якета, дето им викаха "флай", с две лица. Бяха от някаква микрофибърна материя с шарени десени.

Един ден пратих майка ми да ми купи такова яке, бяхме се разбрали да избере едно от шарените от определен магазин. И тя се върна с bomber jacket, черно отвън, оранжево отвътре. Още си го пазя.

Ходех като най-смотаната терористка на планетата. Кубинките си бяха afterthought.

Сред другите превъплъщения включвам кратък готик-период с черни дрехи и грим, после се обличах само в сребристо, после пък си оцветих веждите светлосини (ефектът беше доста впечатляващ, като за нестандартен цвят). Постигнах го с умопомрачителната комбинация от коректор за пъпки на Avon и неизвестен син молив за очи...

Сега гледам, че модата е 90-те версия 2.02.

# 160
  • Gotham City
Ей като каза сребристо си спомних, че имаше едни подобни якета мноооого модерни
Скрит текст:

# 161
Не, моето беше с кройка тип тренчкот, вталено и дълго. Имах и сребриста шапка, сребрист панталон и синьо-сребристи обувки. Направо Gandalf on acid.

# 162

Да, това беше супер популярно, аз се остригах така в 8-ми клас Crazy

# 163
Сещам се ,че към края на 90-те носехме много диадеми.И тогава точно излязоха на мода едни дребни пластмасови фиби - диско - въшки им викахме  Mr. Green
А от 95- 96 имам спомен за модерен бретон ,закопчан настрани с огромни железни фиби Mr. Green
Също така ,освен тупирания бретон ,съм носила и къс такъв ,разделен по средата ,"на книга" или няаква друга простотия му казвахме hahaha

# 164
имаше и един период през който станаха модерни скъсаните дънки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт