Модната вълна на децата на 90-те

• 48 545
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Аааа помня ги тези раници, като чергата на баба ми.  Laughing Би трябвало и сега да има, нали етно-то е модерно.  newsm78

# 226
Ами носехте ли си ключа за вкъщи окачен на ластик на врата?
Да Laughing

# 227
Е, това за ключа си е класика  форевър - и сега синът ми носи  такова, само дето не е ключ, а чип за вратата. Сетих се обаче за още нещо  - помните ли плитките /расти/ от прежда. Веднъж си го причиних и явно нещо не беше направено както трябва, щото после трябваше да се подстрижа  късо, за да се отърва от тях Cry

# 228
  • Gotham City
Такава беше Новогодишна нощ някога:
http://www.beu.bg/%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0 … BE-news10641.html

# 229
И ние с брат ми имахме от миришещите листчета, отделно колекция от корици. Цяло пълно чекмедже.
Един ден майка ми изхвърли на боклука, защото сред възрастните имало слух, че листчета били напоени с наркотици. С брат ми бяхме съкрушени дълги дни  Confused
Много модерни бяха едни моливи - имаше черни и цветни - имаше малки графити, които ги изкарваш отдолу и ги слагаш горе и така сменяш цвета, а при черните - когато се изтъркат. Бяха много удобни, за да не острим постоянно, пък и върхът беше тънък, ей такива:
http://distribution.perfectbg.net/index.php/product/index/490710039
Тролчета - имахме само малки - падаха се от сладолед Делта. Искахме и големи, но майка ни уверяваше, че са пълни боклуци  Joy
За раницата помня, че си бях закачила едно малко катинарче. Един път отивам зимата сутрин рано-рано на училище и нещо тропа зад гърба ми в тъмното. Обръщам се - няма никой. Аз се параноясвам -  а то било катинарчето, което се удря в закопчалката.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 09:21 от Mishe333

# 230
Ох, не можах да изчета всичко, щот се разплаках направо. Няма такъв смях, страхотно зареждащо...
Не си спомням много модата на тези години, но като прочетох за лексиконите се сетих една случка от моето детство. Дадоха ми да попълня лексикон и там наред с всички въпроси го имаше  и важният "от кой отбор сте". И аз, козата, бях написала вместо "от Левски", "Васил Левски". Не искам да ви кажа колко подигравки отнесох, разкатаха ме, баси. Повече не пипнАх лексикон Mr. Green

# 231
Някой по-назад беше писал за карираните ризи. Сега се сещам, че имаше и бейзболни шапки в същия десен!  Mr. Green И се обличахме така - риза и шапка.

# 232
  • Gotham City
Слуха с наркотиците в листчетата и при нас се носеше, ама нашите, винаги били с по-модерно мислене, не се вързаха на тези простотии.
Навремето, всичко дето станеше мода, се казваше, че имало наркотици в него, за да зарибява. То снаксове, то сокчета, всичко с наркотици беше според някои  Joy

# 233
Ооо, даже си спомням, че с приятелки "миехме" листчетата под чешмата, че да им падне наркотикът... Laughing
Добре, че на майка ми бързо й беше дошъл акъла и разбра, че такава глупост няма.

# 234
  • София
Някой по-назад беше писал за карираните ризи. Сега се сещам, че имаше и бейзболни шапки в същия десен!  Mr. Green И се обличахме така - риза и шапка.
Щерката е на 16 и в момента е луда на тема карирани ризи. Не обича червено, но щом е на риза - става Simple Smile

Едно време какво ли не измисляха само и само да не си купувам дъвки Турбо. Една баба от селото носеше дъвки от Турция - търговийка да върти. Каквото и да говореха търговията на бабата не секна Simple Smile

# 235
  • Gotham City
Щерката е на 16 и в момента е луда на тема карирани ризи. Не обича червено, но щом е на риза - става Simple Smile

Едно време какво ли не измисляха само и само да не си купувам дъвки Турбо. Една баба от селото носеше дъвки от Турция - търговийка да върти. Каквото и да говореха търговията на бабата не секна Simple Smile

Не съм на 16, ама и аз съм откачила с карираните ризи.

Иначе,  как и дъвките Turbo и тези Love is... бяха с наркотици. Naughty

# 236
  • София
Всичко се връща! Аз направо купих ризи за мен и дъщерята. Тази година се очертава да се върнат чарлстоните и късите блузки /от края на 90те/.

# 237
Наскоро имах един такъв момент на модно осъзнаване. Тъкмо си бях напълнила на 100% гардероба с millenium модата- обрано, тесновато, изчистено, излизам на стъргалото и всички се облякли разпасано по деветдесетарски...

# 238
Ох, не можах да изчета всичко, щот се разплаках направо. Няма такъв смях, страхотно зареждащо...
Не си спомням много модата на тези години, но като прочетох за лексиконите се сетих една случка от моето детство. Дадоха ми да попълня лексикон и там наред с всички въпроси го имаше  и важният "от кой отбор сте". И аз, козата, бях написала вместо "от Левски", "Васил Левски". Не искам да ви кажа колко подигравки отнесох, разкатаха ме, баси. Повече не пипнАх лексикон Mr. Green

Това ми напомни за мен като попълвах лексикон на въпроса"Коя зодия си?"
Нямах си идея какво е това зодия и гледам отговорите на другите-Овен,Риби,Лъв... Аз се позамислих и написах"Тигър".  Mr. Green

# 239
 Joy много ме развесели това със зодиите.

Спомням си, че в дънките, ама не помня марката, имаше лепенки. Постоянно купувахме такива дъвки, за да колекционираме. Ако някои ни се повтаряха, си ги разменяхме.

Общи условия

Активация на акаунт