Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 810
  • 959
  •   1
Отговори
# 510
Бих наела добра фирма да изкара апартамента до шпакловка. Дизайнер да ми направи няколко варианта на проект и от там нататък аз сама да си избирам кое, какво, как и т.н.

JACKLIN*, какво толкова изпълнение ще има на този проект? Да се боядисат стени и обзаведе предполагам?
Освен ако нямаш съществени конструктивни промени (като местене на стени, добавяне на други, смяна предназначение на стаи), то не виждам при готов проект какво ще ти е затруднението да го реализираш.

# 511
  • Пловдив
само да спомена, че на Икеа ел.уреди имат 5 години гаранция  Peace
за друго не ми се коментира по дизайн и т.н
Икейските уреди са боклуци. Сименс, Бош или АЕГ. Може и Миле, но не базови модели. Жаки е жена с възможности, никва Икеа. Пусни скица на апартото, да помислим колективно тук.
АЕГ са боклуци, пореден уред АЕГ ми се срива на 4-тата година, купувам висок клас АЕГ и пак.

Янтра, аз се надявах да имаме тук някой, който работи това или е ползвал услуги подобни, да ме ориентира в цените. В интериорните теми си мислех, че пишат хора, които сами си правят нещата и разменят идеи. Аз във форума пиша и чета точно в три теми, даже в двете рядко, освен Клюкарника всичко ми е тъмна Индия:)
Е там им е сборището на такивата Simple Smile

# 512
Аз да ви разправям. Снощи моя благоверен си пуска новия сериал "Табу". Аз поглеждам, виждам Том Харди и викам "А, тоз няма да го гледам, малка му е пишката". Благоверният с изумление и ееееей такива очи Shocked #Crazy Shocked #Crazy ме поглежда и вика "Ти пък от къде знаеш?" и аз "От бг-мамма, разбира се".
Е, колко такива абсурдни разговори имаме с моя, не е истина. В началото ми казваше "Бе ти нормална ли си!?", сега обаче само казва "Ааааа така ли" и клати умно глава, защото съм го научила, че има ли нещо в бг-мама, занчи е е така. Даже често ми казва "я питай там в бг-мамма" Joy

Натопих си филтрите в гореща вода с Вениш, по съвет от тая тема. Дано станат. Обаче започнах само тъпотии да правя, затова дали да не си допия виното (тази седмица не съм пила ни глътка, държа режим, ама днес много ми дойдоха глупостите) и да се хоризонтирам с книжката да си правя компания сама на себе си. Ама нещо май хванах някаква странна книга, чиклит ли е, отворих я без да искам: "Омъжените не говорят за любов", някой с отзиви?

# 513
майсторите са важни  Simple Smile
най-добър вариант е един главен изпълнител с добро реноме и той да има грижата за подизпълнителите
и така си говориш само с един човек, а не с 20....
може да се ползва дизайнер само за проекта, а заедно с главния изпълнител да се подбират материалите - така ще е по-изгодно, но трябва време
дизайнера ако избира всичко може много да залети в някакви излишно скъпи неша

# 514
И аз не бих повторила АЕГ, както и Горение  Naughty От личен опит.
Сега се сетих колко ценен ми беше форума, когато смятах да сменям боклука Горение керамика с комбиниран газ- керамика. През ум не беше минала идеята за индукционен плот, е точно половин час ми трябваше да реша. Ужасно съм благодарна затова  Hug  Да не говорим, че за газта ми трябваше и нов проект, имаме само за отопление, за готвене нямахме предвидена. Спестих си много пари, време и нерви

# 515
Леле, добре че каза, Янтро, аз  пък си мислех че тези са най- читави от трите.
Аз имам Миле сушилня и пералня, но в новото жилище трябва да са едно над друго. Моите трябва в нещо като шкаф да се слагат, за тях мисля че няма свързващо там какво се казва. Иначе аз много искам да си ги взема, ако се намери решение някакво с мястото им.

# 516
  • Пловдив
На АЕГ, поне каквото продават в бг, много им падна качеството, много. Аз имаХ основно АЕГ и горчиво съжалявам.

# 517
  • София
Белинда, честито! Здраве, щастие, много любов и здраво бебенце ти желая!

# 518
Леле, добре че каза, Янтро, аз  пък си мислех че тези са най- читави от трите.
Аз имам Миле сушилня и пералня, но в новото жилище трябва да са едно над друго. Моите трябва в нещо като шкаф да се слагат, за тях мисля че няма свързващо там какво се казва. Иначе аз много искам да си ги взема, ако се намери решение някакво с мястото им.
Свързващ кит се казва, но може и без него. Аз взех последното АЕГ, сушилня и пералня, но Сименса си е Сименс. Милето върши същата работа, но на двойна цена. Ако се раздуе нещо, дизайнерката си поема нещата, маха и слага ново. Ако всичко е сметнато, би трябвало да няма проблем. Тръбите са вградени в пода, пускайте да топли, да суши плочата, ако е ново стр. Бих предпочел гранитогрес мат, гланцът е капризен, па и се пързаля с мокри джапанки, па и бос #Crazy Не те виждам, ако вирнеш краката, със съкровения подарък от свекито, хохохо Joy

# 519
  • Пловдив
Моите са разнородни, от различни марки, пералня и сушилня сложени една над друга в собствен шкаф, самия шкаф е вместо свързващ кит. Дизайн и проект - мой.

# 520
  • София
моите са си в шкаф, едно над друго, не са свързани. какво те смущава, не разбрах?

# 521
  • София
Жаки, щом с дизайнерката сте се харесали и е разбрала точно какво искаш, изобщо не се колебай. И със сигурност е по-добре да ти направят всичко, щом предлагат такава услуга.
Мъжът ми е с такава професия, виждам, че най-трудното е да заговорят с клиента на един език, обикновено им трябва доста проби и грешки.
А изпълнение на парче от различни изпълнители е кошмар, всеки се оправдава с предишния. И обикновено такива клиенти после се връщат да им се оправят кашите.

# 522
моите са си в шкаф, едно над друго, не са свързани. какво те смущава, не разбрах?
И моите са без кит. Само трябва добре да са нивелирани

# 523

А изпълнение на парче от различни изпълнители е кошмар, всеки се оправдава с предишния. И обикновено такива клиенти после се връщат да им се оправят кашите.

Ей тук съм много съгласна. Все някой не е разбрал каква е цялостната идея и не прави нещо както трябва, за да може следващия да си свърши работата и се почва едно мазало... Много държа един екип да ми прави нещата, особено отопление, ток, вода, осветление - да знае дясната ръка какво прави лявата.

# 524
  • Mediterraneo
Белинда, здрава да си  bouquet И най- прекрасното и послушно бебе на света на пролет!

Общи условия

Активация на акаунт