Лидл-97-Мразовита

• 76 433
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
С количките пак ти се скъсва кръста от навеждане. Е, при количките се гъзиш направо, до долу си трябва навеждане...абе все е кофти ooooh!

# 151
Тите, прясна за 9,99 и изчистена  Simple Smile

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз затова си вземам едно кашонче(когато ще пазарувам дреболийки) и не ми се завива свят  Laughing,а и на кръгчето ми е добре.  Laughing

# 153
Мерси, момичета...

Предпочитам замразена иначе, защото не ме притиска кога да я мятам на скарата Mr. Green Като ми дойде музата, тогаз я вадя и мятам. Иначе трябва /ах, как я мразя тая дума/ веднага да се заемам с нея. А аз Ич не обичам да ме ръчка някой и да ме препира, пък било  то и риба...изчистена Rolling Eyes

# 154
  • shumen
Аз днеска си взех от едно друго магазинче и утре ще я мятам.

# 155
Ясно, аз само информация давах  Simple Smile

# 156
Момичетс,има ли айсберг и на каквс цена ?!
В квартания магазин е по-скъп от пилешкото

# 157
Дани,  chef

Аз се овъртолих днес и не се измъкнах, та затова въртя варианти...

Кристи bouquet

# 158
  • shumen
Тете,а,аз изпратих баща ми за рибата,а аз ходих с детето да се пързаля.Сега обаче трябва да се чисти тази риба,а мен как не ми се занимава не е истина.

# 159
  • Пловдив
Всеки ден си вземам, за днес още не съм минала Whistling
2.29, мисля че я взех вчера, края на миналата седмица беше на прИмАция за 0.99 Peace

# 160
Ууу, че щом леворъки като мен успяват да я изчистят...нЕма да се пУашиш Naughty

# 161
  • Бургас
Последно онзиден купувах - около 2,60 беше Peace

И да се оплача пък аз от бархетното си чаршафче с ластик - дали се е свило толкова или топ-матрака отгоре прецаква картинката, ама все се измъква от ъглите и е грозна картина леглото Crossing Arms

И никога не съм разбирала защо има кошници, като са толкова неудобни, ама явно повечето от вас са обратно на мен. Фен съм на количките, пък и обикновено ходя с тяхната чанта за пазаруване, която се опва на количката и си слагам директно нещата в нея. После само откачам от количката и си се наритвам към къщи. А даже тя си има и пластмасово жетонче за количка, та не ми се налага да търся Wink

# 162
Вчера нямаше, днес взех - 2,49 лв, но не е много голяма, но е крехка салатата!
На вратата на нашия магазин има табела, че от 02/01 няма кошници! На мен количките с ами по-удобни, но и нашия магазин е голям -  на Вардар, не ми се мисли на Халите например какво е ooooh!

# 163
Тете,а,аз изпратих баща ми за рибата,а аз ходих с детето да се пързаля.Сега обаче трябва да се чисти тази риба,а мен как не ми се занимава не е истина.
Че какво и е чистенето на една скумрия?! Да не е шаран Grinning

# 164
Сън не ме лови за тази пуста пейка, някой помни ли дали в предишните зареждания е свършила бързо, за да знам дали да ходя рано сутрин да я взимам?

може ли линк, не я откривам
от четвътък, 19. ще е пейката
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=53682

Общи условия

Активация на акаунт