90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 43 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
[:
Лили, види му се края, карам В2 и утре е теста Joy
Разбрах, разбрах  WinkПреговори и за есето изразите  Laughing Шашни ги утре - стискам палци  Hug
Оооох есето ще е най гадната част! Миналия път беше кой е моят любим град и защо ми харесва !
Утре очаквам нещо доста по сложно и отвратително! ooooh!

# 91
  • Русе
Мимчо, ти си нашата гордост - утре стискам палци  Hug
Влизам за Утчетче
з - 3 мандаринки, о - зеленчукова супа и боб, в - зеленчуци на тиган + малко царевица + печена чушка.
За утре  още се чудя какво да е, като го измисля, ще пиша.
Иринитка, то и по касинка и парфюм става - виж как всички имат доверие на теб и ТМ  Confused

# 92
  • София
vangobi, предполагам тази вечер ферментиралите напитки са разрешени  Laughing
Така, така, ама то на моето Д. Отива, та ще ги пропусна #Crazy. Ти, какво направи със студентите, писа на всички любимата оценка 3, нали?  Hug

# 93
Бързо да се отчета и аз: всичко по план хапнато и вода 2 литра изпита. Сега си пия вече доволно един липов чай, а преди лягане ще пия и едно млечно чайче.  Grinning Конете без него не дават и да ги зърна даже.  Crossing Arms
Менюто за утре:
З - 2 мандаринки
О- постна баница с праз и доматен сок
В- сладкиш с конфитюр и РЧШ
Мимчо утре успех! Стискам отсега.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Продължавам с четенето на Жажда за скорост.  Grinning
Хубава вечер на всички!  Hug bouquet newsm51

# 94
Гени, Деми, чакам някоя от вас да ме "светне" как да доизразходвам екзотичната култура, т.е. планктейн-чето и за кой ден е подходяща! Mr. Green Hug Имамй цели 5бр. още.... Crazy
Мими, стискаме палци утре! Hug
Иринита, ти си много грижовна медицинска..хм, милосърдна сестра- щи гу управиш бързо чувекъ
Скрит текст:
опс, това прозвуча доста мръсно! hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Аз добавих и крем-супа- чудна! От картоф, лъжица ориз басмати и микс от моркови, броколи и карфиол! Heart Eyes

# 95
  • София
bouquet bouquet bouquetЧети, чети, ще ти хареса, много ме дразни главната, ама.... Ох, няма да ти казвам! Сори за спама, но ние с Викито освен килограмите си имаме и друга страст Mr. Green

# 96
  • Оптимист по принуда
Долче, смЕтъм ши разбиреш  WinkЗаповядай Hug

# 97
bouquet bouquet bouquetЧети, чети, ще ти хареса, много ме дразни главната, ама.... Ох, няма да ти казвам! Сори за спама, но ние с Викито освен килограмите си имаме и друга страст Mr. Green
И аз и аз си имам тази страст, но с тоя пусти инглиш само някакви ингилизки книги чета Sick, демек елементарни защото по сложни не мога. Вчера си купих нова книжка и само чакам утре да се върна и да се тръшна на дивана с нея....честно да ви кажа писна ми вече това учене....година и нещо стана, а от първи февруари съм на уроци Rolling Eyes Rolling Eyes Само да е живот и здраве! bouquet

# 98
Мими, много е хубаво, че се образоваш и разширяваш познанията! Да знаеш чужд език/езици си е богатство! bouquet
Деми, ши ръзбиръ, как инъчи, нали съм завършила инглиш филология Mr. Green  Hug Много ти благодаря, ще ходя да си разширявам познанията и аз! Laughing

# 99
  • Оптимист по принуда
Знам аз, че си ми колеШка  Mr. Green

п.п. редактирам се: Днес менюто беше ябълка, булгур с грах, царевица, морков, картоф и домати + фпх без салата, вечерята пак булгур със 'салата' 1/2 консерва домати с олио, лук, черен пипер и сол.

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 21:47 от demmy.

# 100
Здравейте, приятели! Пише ви баба ви КАГ, ако я помните.
Честита Нова година! Да ви бъде здрава и успешна във всичко!

При мен положението с кг е направо трагично! Вече не се и опитвам да правя диети. Не ми се получава. Преминах през много изпитания през последните 2 г. Изгубих няколко най-близки хора. От стрес и непостоянно, безразборно хранене, тотално изпуснах контрола. Ами вече не ме и вълнува, както преди.  

На вас успех в диетата, а и във всяко друго начинание!

# 101
Здравейте, приятели! Пише ви баба ви КАГ, ако я помните.
Честита Нова година! Да ви бъде здрава и успешна във всичко!

При мен положението с кг е направо трагично! Вече не се и опитвам да правя диети. Не ми се получава. Преминах през много изпитания през последните 2 г. Изгубих няколко най-близки хора. От стрес и непостоянно, безразборно хранене, тотално изпуснах контрола. Ами вече не ме и вълнува, както преди.  

На вас успех в диетата, а и във всяко друго начинание!
Ей КАГ я да се присъединяваш към групата....една четворка и половина сме врътнали само Simple Smile Hug

# 102
  • Русе
КАГ, радвам се да те видя Hug я идвай с нас - знаеш ли каква група ветерани и младежи сме се събрали  Joy

# 103
КАГ, идвай пак при нас! Hug Hug Hug Hug Точно заради това което си преживяла през последните години си мисля, че имаш нужда да се погрижиш за себе си!!! bouquet
Деми,  Mr. Green
Скрит текст:
Ми....тези планктейни съдържат почти 32% въглехидрати (в бананите са около 22%), добри количества вит. А и Ц- май са най-подходящи за въглехидратен ден??? newsm78 Гледам, че (също като бананите) имат само около 1% белтъчини- значи са по-скоро за вгх ден, оптколкото за варива/бобов.  Thinking Ти опитвала ли си ги някога? Въобще, цялото това разнообразие от плодове и зеленчуци- доста не съм нито виждала, нито чувал, налично ли е по магазините при вас??? newsm78 Тук и неща като праз и пащърнак намирам сравнително трудно, даже и праз точно когато си му е сезонът... ooooh!
Ето това наричат ММ и майка му "броколи" (а аз му викам листа от броколи Mr. Green ). ММ готви само най-гирните крехки листенца, аз обирам остатъка от 70-80%  Simple Smile , нарязвам на дребно и си го готвя- става супер Heart Eyes :
http://www.nutrition-and-you.com/broccoli-rabe.html

# 104
  • Оптимист по принуда
Долче, пише, че е от рода на картофа, сладкия картоф и т.н.Бих го яла на варива, даже си харесах рецептата за чипс и идеята за пюре. Не съм го опитвала. Peace
Интересно броколи  Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт