90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 359

• 42 534
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Targovishte
Вълничке  bouquet Hug жива, здрава и обичана!!!!  Hug bouquet

Мамо  Hug честити придобивки. Ама дай да киризим, де Praynig

Джул Hug и аз търсих, намерих и не купих. В Кауфланд бяха по 3.99 бройката  ooooh! ooooh! А в Лидъл нямаше.

Изпих всичките кафета, сега варя чай. Голям глад ме гони с тези яйца.

# 706
Иринитке честити ти придобивки,с кеф да си ги носиш Hug Hug
Вангоби да Hug Hug,чудесна разходка си направихме  Grinning
Долче как сте вие Hug
И аз тези дни търсех карфиол,намерих в Лидл - както казва Курдов по 3,99 лв.на бройка,взех си,защото за вечеря това ще готвя - карфиол с кайма,доматен сос и подправки - Тами беше пуснала едно клипче за такова ястие и ще го пробвам.За обяд направих крем супичка от картофи,грах,целина и моркови.Към супичката имаше и картофки на фурна,препечени и салата кисело зеле - късно обядвахме,но ще вечяреме и по-късно-сега още пъшкам от 15 часа hahahaИ така съм започнала отзад напред да кажа,че закускта беше банан топван в сусамово семе Mr. Green
Хубава вечер ви пожелавам bouquet
Изписваме и тази темичка Hug Hug

# 707
  • Targovishte
Банда bouquet
Да си призная, че стъпих накриво  Embarassed освен яйцата изядох и едно пържено кюфте  Embarassed хем много ме е срам, хем съм си много ядосан #Cussing out

Джул - пиши двойка  Cry

# 708
  • Оптимист по принуда
Вълничке, да си жива и здрава и много щастлива!

Днес ходихме да гледаме Тролчетата, много сладко филмче  Heart Eyes

На обяд хапнах 'манжичка' от пуешка кайма, доматки, моркови,гъби и лютичко. За вечеря планувам пиле.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 19:55 от demmy.

# 709
Оооох много вкусно хапнах, партито се отложи, което много ме зарадва и без това не ми се ходеше в тоя студ, у нас хапнах пиперена манджа с много лук, селъри и чесънче, но чушките без брашно, сиренце, кашкавалче и поне три четири стръкчета селъри изхрупах, страшно са ми вкусни.....с пълно тумбаче започвам да чета Елиф Шафак, ейййй от една година са ми я подарили тази книга, почна я и друга захвана...снощи дочетох трилъра "Истината и други лъжи", много яка, напомни ми стила и случката на една книга на Дафни дьо Мюрие - Ребека господарката на Мандърлей ! Толкова ми беше интересно как ще свърши, че снощи стоях до 12 и днес в седем скочих да я дочитам,.....а къщата е неоправенааа!!! ooooh! ooooh!
Мнюто днес бетон
З банан
О едно мазно ребро, котлет в зелев лист, ФПХ
В сиренце, кашкавалче, пиперена манджа, стръкчета селъри Simple Smile

# 710
  • Пловдив
Вълничке, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет и много пътешествия!  Hug bouquet

Мими, селъри! Мнооого вкусно! И аз си хрупнах няколко!  Heart Eyes

Долче, чакаме включване! Hug

Деми, ще го гледаме и ние скоро, надявам се. Обичам анимации!

Курдов, и аз вероятно нямаше да устоя.  Blush Не се обвинявай, продължавай напред.

Днес успяхме да се поразходим добре, потъркаляхме се в снега. И двете с Дребосъчка сме доволни. За жалост, ММ трябваше да работи. Дано утре и той ни прави компания.

На всички -  Hug!

Иринитке, трябва да се фотнеш, за да видим придобивките. Crossing Arms

# 711
  • София
Здравейте, банда!  Hug
Днес нямах време да за компа, пазар, готвене, тенис по тв-то, гледахме Гришо, ей голям кеф беше.  Heart Eyes
Сега съм на работа и имам време за губене, както се казва.  Laughing За мое щастие сутринта се премерих след деня с киселото мляко и минуса е над 2 кг., явно е било вода, слава на всички богове.  Praynig
Днес на обяд хапнах малко смесени протеини, а преди малко вечерях сърмичка и пълнена чушка с кайма. Утре планувам пак сърмички на обяд, но вечерта ще правя палачинки, та ще е сладка вечеря.  Heart Eyes

И поти в края на деня
ЧРД  newsm38 Морска сирено опс вълничке.  Heart Eyes

Желая ти да си много здрава, обичана и обичаща от всичките ти любими мъже и не само!  bouquet

Хайде хора, пишете не ме жалете.  Hug

# 712
Да се отчета и аз.  Grinning Grinning
Всичко по режима изядено и водата изпита и 3 чая изпити и накрая омазах нещата с един доматен сок по никое време.  Embarassed Embarassed Малката е виновна - Поиска тате да и направи, после реши, че ще яде все пак таратор с вечерята и аз да не ходи зян, а и си го обичам и ... ooooh! Embarassed
Лека и спокойна на всички, а аз гузно отивам наказана на дивана да чета Приключение в Монте Карло.   Rolling Eyes
 Hug Hug Hug

# 713
Здравейте, любима бандичка! Hug Hug
Бързам да пиша, че сигурно ни мислите!
Скрит текст:
Като се събуди ММ каза, че болките са доста намалели- надяваме се да е само мускулна травма, другата седмица ще настоявам да ходи на лекар. Междувременно, послушах съветите на Вики да не купуваме засега лекарството за флебит/тромбофлебит и ММ ще пие аспирин...Купих превързочни материали за пръста без кожа, сега той ме притеснява повече, дано не се инфектира. Praynig И да не си помислите, че ММ почива #Cussing out Обадиха се днес за една работа и излезе #2gunfire Crossing Arms И утре има ангажимент вечерта и няма как да не отиде, няма кой да го замести.... ooooh!
Искам бърз съвет- до 16ч. бях само на половин ябълка (сутринта) и 1 мандаринка около обед. Обядвах много късно, приключих в 16.45ч. Crazy Хапнах около 300-350гр. свинско месо с лук, гъби и морков, 1 чиния с готвено прясно зеле и 1 пълнозърнеста филийка хляб (20гр.). Месото много ли е било? Embarassed И сега да вечерям преди 20ч. (но няма да имам интервал от 4 часа) или да вечерям около 20.30ч??? newsm78 За вечеря имам кефир, топено сирене, 2-3 с.л. кис. мляко, котидж сирене, салата- т.е. ще ям нещо от тези неща, не всичките.....

# 714
  • София
Долче, вечеряй в 20.30 според мен, половин час не е толкова много време.
ТМ ходи ли до ЛЛ поне, извинявай ако си писала и не съм видяла ?

# 715
Курдов, 1 кюфте не е кой знае какво, а и все пак е протеин. Лично според мен си гладувал с тези варени яйца и затова си залитнал, хапвай по - стабилно.

Вики, той дом.сок си е неутрално, не се коси за нищо.

Аз вечерях кисело мляко, прясно с малко канела и мн малко какао
Обаче за обяд ядох и друго освен карфиола, 3 кюфтака, ама съм на НВХ де, от утре ще пиша в скрит текст, че не съм режимна.

Долче, сменяйте често превръзката на крака и дезинфекцирайте.  Hug

Утре ще съм на
Скрит текст:
свинско с кисело зеле

Иринитке, честити придобивки. Пускай една снимка по палто. Wink

Деми, и аз обичам детски. Гледали ли сте"Ела, изпей", мн ми хареса.

ПП Хора за 1.50 взех замразен карфиол, 4лв ли е в Лидл, тцтцт.

Жгмъци, оздравя ли?

# 716
Групичка днес бил деня на прегръдката. Прегръщам ви силно!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 717
Долче, вечеряй в 20.30 според мен, половин час не е толкова много време.
ТМ ходи ли до ЛЛ поне, извинявай ако си писала и не съм видяла ?
Така ще направя. Поне да има интервал около 4 часа. Grinning Че какъв ЛЛ тук през уикенда....?! hahaha Joy Joy Днес е доста по-добре обаче, но пръста ме притеснява мен, да не се инфектира.
Сега едно момиченце ми прави плитки Heart Eyes , скубе ме, слага ми диадема с червени рога с бяло пухче в основата... Mr. Green Каза, че косата ми била зиг-заг Mr. Green и много и харесва (като я мих не я сресах и е засъхнала на вълни Laughing )....През нощта сънувах кошмари, че вместо да стана рано за аптеката съм се събудила в...15 следобед hahaha Като станах веднага усетих, че има нова изненада- болка в дясното ми ухо, за първи път в живота ми ме боли толкова. Crazy Добре, че имаме ушни капки и спасяват положението! Grinning Ходих и до големия супермаркет Simple Smile , толкова много неща си взех за скромна сума Twisted Evil Чувствах се като развързана от въже- както е обяснила Иринита! Mr. Green Днес беше последния ден да се възползвам от точките от клиентската ми карта- другата седмица ще си взимам безплатната сладурска порцеланова чинийка! Simple Smile
Морска вълничка, честит рожден ден и всичко най-най ти пожелавам! bouquet И на мен ми хареса "скромната" кутийка с шоколад Twisted Evil
Иринита, покажи ни снимка по палто! Grinning Ама да не си помислиш нещо- не само по палто и парфюм Mr. Green , с дрехи и с новото палто имам предвид! Hug
Мими, не съм яла аз по нощите вчера Naughty Точно преди 20ч. беше Mr. Green
Вики,  Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug и за всички!
П.С. Пуснете някоя рецептичка за ребра за такива като мен които никога не са ги готвили.... Laughing

# 718
Аз ако бях на мястото на Курдов щях да излапам три кюфтета със бол салати...друго си е топлото кИфтенце, друго си е яйца Sick Sick
Долче, добре ти е казала Вики да пиете аспирин, той ще помогне и за възпалението и за проводимостта на кръвоносния съд, но според мен е добре да иде на лекар, може и нищо да няма...но по добре да се прегледа! Hug
И според мен е добре към 8,30ч. да си хапнеш, иначе ще озверееш и ще ядеш допълнително като Курдов!  

# 719
  • Русе
Моята програма за вечеря се промени, ММ днес гледа една рецепта за патладжанени рулца със сирена - и нали ми е подходящо за деня, а и имах един патладжан и 2 тиквички - та това стана вечерята Simple Smile
Кати - и аз изпих един доматен сок с вечерята - но го броя към салатата  Hug
И аз гледах Гришо с голямо удоволствие - решила съм днес и утре да си почина, че последната седмица бях луднала - с по 4-6 часа сън и по цял ден работа  Rolling Eyes
Чудя се за утре какво да измисля - имам грах, царевица, елда (ама нещо не ми се пробва) ...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт