Ревността?

• 13 585
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
Ами нали така му викат сега...половинки и тем подобни...Всеки ден се караме, а аз не издържам...въпроса е кой ще е деня в който ще ми избият чавиите...едва ли ме обича...не му вярвам...

# 61
Имаше едно мнение на някого вас..Че ако ме обича и тя е минало, нямаше да има скандали и изобщо нямаше да се отваря тази тема...не знам хора, толкова ми е хубаво с него, като изключа всички тия простотии...

# 62
Ами нали така му викат сега...половинки и тем подобни...Всеки ден се караме, а аз не издържам...въпроса е кой ще е деня в който ще ми избият чавиите...едва ли ме обича...не му вярвам...

Мне...На тва му викат " гадже"....
Абе как може да бъркате *бнето с пикането?!?
Айде да си на 17, да те разбера някак..Ама не си..

# 63
Имаше едно мнение на някого вас..Че ако ме обича и тя е минало, нямаше да има скандали и изобщо нямаше да се отваря тази тема...
Е, не е ли така?
За колко от твоите бивши гаджета се карате?
Щом един човек е в миналото ти, то редно е да си остане там.
Едно е да честитиш РД, а в останалите 364 дни да не се сетиш за съществуването на този човек, съвсем друго е той да не ти излиза от мислите, въпреки че от 10 години не е в живота ти.

# 64
За нито вдно мое бивше гадже не сме се карали. Единствено заради тази госпоица се караме...и ми писна от това..не издържам и главата ми пуши от проблеми..

# 65
За нито вдно мое бивше гадже не сме се карали. Единствено заради тази госпоица се караме...и ми писна от това..не издържам и главата ми пуши от проблеми..

На света има много по-сериозни проблеми от гадже, с което сте заедно от..4 месеца. Извинявай, ама 4 месеца наистина са нищо. Хем не издържаш, хем стоиш при него. Не те разбирам наистина.

# 66
но ти е много хубаво с него? с изключение на ежедневните скандали и караници заради друга? разбирам ...  Laughing

# 67
  • Бургас
А след като си сигурна, че през март ще и пише за РД и ти ще си тръгнеш, защо ще чакаш до тогава?
И как точно ти е хубаво с него, след като твърдиш, че имате ежедневни скандали? Кое е хубавото във връзката ви?

# 68
  • София
Да,и на мен ми е интересно кое е хубавото всеки ден да говорите за бившата му и ''главата да ти пуши''?Как ние да ти отговорим дали те обича със сигурност?Според теб не те обича и според нас не те обича.Като мислиш,че не те обича защо аджеба продължаваш да се чудиш и питаш едно и също?Няма как да знаеш нещо  със сигурност.В живота няма сигурно,винаги трябва да поемаш рискове или печелиш или губиш,но в случая ако останеш с него ще изгубиш много нерви и много хубави моменти,които трябва да изживяваш на тези години.

# 69
Била съм с такъв, все още обичащ бившата. Ами мога да ти кажа, че нищо хубаво не излезе от цялата работа. А те дори не се чуваха и виждаха! Поредната съм, която ще ти го каже - не мисля, че този мъж те обича. По - скоро го е яд на бившата, че не е сама и е намерила човек до себе си и чрез теб ( като заместител ) се опитва да и покаже, че видиш ли ти и той си живее живота и има жена до себе си. А на нея най - вероятно изобщо не и пука, но той психопата да се докаже. Абе наистина, какво правиш с такъв екземпляр?

# 70
Била съм с такъв, все още обичащ бившата. Ами мога да ти кажа, че нищо хубаво не излезе от цялата работа. А те дори не се чуваха и виждаха! Поредната съм, която ще ти го каже - не мисля, че този мъж те обича. По - скоро го е яд на бившата, че не е сама и е намерила човек до себе си и чрез теб ( като заместител ) се опитва да и покаже, че видиш ли ти и той си живее живота и има жена до себе си. А на нея най - вероятно изобщо не и пука, но той психопата да се докаже. Абе наистина, какво правиш с такъв екземпляр?

Нищо хубаво не е излязло, така ли? Защо се получава така, хора? Вчера говорих с него и му казах че всичките постъпки са му налудничави и психарски... Но той не спира да твърди, че аз съм виновна, че аз съм ревнивата и така нататък..и по този начин аз се унеждавам че проблема идва от.мен и се старая да се променям. Когато нещо ти е набивано постоянно ти просто се убеждаваш, че от теб идеа проблема...

# 71
бъди достатъчно умна да не се "убеждаваш" и поддаваш на манипулации
разговорите ви са абсолютно безсмислени, той няма да признае, че има проблем и ще продължи да тормози теб

и каква промяна очакваш от себе си? да ти е кеф, че си обвързана с мъж, който е манипулатор и злобар, неспиращ да мисли за друга? ако имаш приятелка или сестра в тази ситуация, какво би я посъветвала?

# 72
Така е, човека има проблем..вчера пак се опита.да ме.убеди,че не изпитвяа нищо към нея и то от отдавна и че не са останали грам чувства. Стори ми се искрен, когато ме убеждава винаги ми се струва честен....и после реши да каже че.проблема идва от.мен..а всъщност той е човека с проблема

# 73
Защо се получава така, хора?
Скрит текст:
Вчера говорих с него и му казах че всичките постъпки са му налудничави и психарски... Но той не спира да твърди, че аз съм виновна, че аз съм ревнивата и така нататък..и по този начин аз се унеждавам че проблема идва от.мен и се старая да се променям. Когато нещо ти е набивано постоянно ти просто се убеждаваш, че от теб идеа проблема...

Еми понякога нещата не се получават. Продължаваш напред и това е.

# 74
Така е, човека има проблем..вчера пак се опита.да ме.убеди,че не изпитвяа нищо към нея и то от отдавна и че не са останали грам чувства.
Скрит текст:
Стори ми се искрен, когато ме убеждава винаги ми се струва честен....и после реши да каже че.проблема идва от.мен..а всъщност той е човека с проблема
Е, ако това е вярно, защо 10 години след раздялата им още се занимава с нея?

Не спирам да се чудя какви мазохистки са повечето жени....намират си някой бунак да им трови нервите и живота и се чудят на какви "стойки" да застанат, та въпросните мухъли да им "прощават".
И то, забележете, въпросния мухъл трябва да прости на дамата, че му е отворила очите за това, че е мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт