Аз ли съм в грешка?

• 27 099
  • 246
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вие не сте добре! Сериен кръшкач на виагра - това звучи направо като виц.
Скрит текст:
Човекът си има полови неблагополучия, страх го е от засечки и профилактично взима виагра. Пиенето на алкохол, за да може да издържи, спада към същия проблем. Крие, защото го е срам, точно поради същата причина се държи грубо и дръпнато. Можете да си изхвърлите женската интуиция на боклука, и без пенис да беше, пак щяхте да кажете, че изневерява.
Не бил стар, ама и млад не е, а при някои мъже първите наченки на еректилна дисфункция настъпват точно на възрастта на автора, че и по-рано.
Абсолютно  Laughing

Ако мъжът ми си позволи наглостта да ми пребърква джобове, телефон, чанта, поща или каквото и да било друго, и аз ще се дистанцирам, и то сериозно. Късала съм заради подобни простотии.

# 61
Това е проблемен мъж, зарежи го. Ако искаш да създадеш семейство, този ще те направи само нещастна.
Ако мъж за когото си мъжена вече и имате деца и стане импотентен, бих те посъветвала да си траеш и да потърсите заедно решение.
Но такъв с когото нямаш нищо, не си го причинявай. Заслужаваш най-малкото хубав старт със здрав мъж. А и тези които пийват и потулват проблемите с алкохол такива щщети могат да ти донесът, че да те смачкат като индивит. При него по-лошо ще става.

# 62
Цитат
Ако мъжът ми си позволи наглостта да ми пребърква джобове, телефон, чанта, поща или каквото и да било друго, и аз ще се дистанцирам, и то сериозно. Късала съм заради подобни простотии.
Не за първи път чета подобни изказвания, и всеки път се чудя какви страшни тайни крие човекът, така категорично недопускащ най-близкия си до "тайните кътчета на душата си".

# 63
Вие не сте добре! Сериен кръшкач на виагра - това звучи направо като виц.
Скрит текст:
Човекът си има полови неблагополучия, страх го е от засечки и профилактично взима виагра. Пиенето на алкохол, за да може да издържи, спада към същия проблем. Крие, защото го е срам, точно поради същата причина се държи грубо и дръпнато. Можете да си изхвърлите женската интуиция на боклука, и без пенис да беше, пак щяхте да кажете, че изневерява.
Не бил стар, ама и млад не е, а при някои мъже първите наченки на еректилна дисфункция настъпват точно на възрастта на автора, че и по-рано.
Абсолютно  Laughing

Е ако го прави само защото ревнува, а не за даме преджоби и ибере, тогава нямам нищо против. Ще потърси 10-20-50 пъти и като не намери нищо и ще се откаже.
Аз преди така редовно си бърках навсякъде при мъжа ми, заради травма. Той нищо не ми казва, с търпение ме изчака да се набъркам една хубаво. Ами, бърках, бърках и след време ми писна. Сега никъде не бъркам, нямам желание, не съм и любпитна.

# 64
за мен преджобването е нещо гадно, заради начина, по който се прави. вместо човекът да ми каже какво го вълнува и притеснява, ме дебне и тършува с надеждата да открие следи за някаква имагинерна моя чудовищна постъпка. потъпква ми и личното пространство, заедно и близки - ок, но всеки има право на лично пространство и уважение.

# 65
Цитат
Не за първи път чета подобни изказвания, и всеки път се чудя какви страшни тайни крие човекът, така категорично недопускащ най-близкия си до "тайните кътчета на душата си".

Ами това в крайна сметка е насилие над човека, защото е влизане в личното му пространство. Споделянето трябва да е доброволно, изобщо всичко, което давам или не давам на друг човек е доброволно и никой няма право да ме насилва да давам.

Много повече би ме накарало да се разкрия и споделя, ако човек ми има доверие и ми е дал избора, отколкото ако ме е хванал за гушата и изисква.

Никога не бих хванала за гушата мъж да му изисквам тези неща, защото знам, че е много по-успешно аз да съм му интересна, и той доброволно да ми дава вниманието си и верността си , да ме желае, отколкото да го хвана и да почна да го изнасилвам морално. Мен ме хвърля в истерия да ме насилват по такъв начин, не бих го причинила и на друг. Лично пространство и толкова!

# 66
  • София
Цитат

Нямам тайни. Поне не и такива, за които в момента да се сещам. Държа на моето лично пространство. Семейството ни се състои от две, отделни личности, а не от половинки, четвъртинки или други частици. Това обяснение, мисля, е безкрайно ясно.

# 67
Лъжец от най-наглите. Лъже в очите и напада.
Поводът е без значение, сега е това, натам друго.

Това за личното пространство ми е много смешно като го изкривявате в такъв смисъл.
В случаите, когато засяга нея, и тях като двойка, пространството вече е тяхно, не лично. Всеки от двамата има право да е наясно с това какво се случва с със собствената му връзка. Иначе оправдания много.

# 68
разбира се, че има право да знае. въпросът е как ще го узнае. преджобването и тършуването е най-неподходящия начин.

# 69
Вие не сте добре! Сериен кръшкач на виагра - това звучи направо като виц..

Можете да си изхвърлите женската интуиция на боклука, и без пенис да беше, пак щяхте да кажете, че изневерява.

Mr. Green

Две жени седят на гости у едната,и по едно време домакинята нервно започва да си поглежда часовника:
-Ох,моят закъснява тази вечер..Дано не ми изневерява с някоя,някъде ..
-Еее,стига де..Ти все най-лошото си мислиш!-скарала и се другата-Ми може пък да е умрял човекa!

# 70
разбира се, че има право да знае. въпросът е как ще го узнае. преджобването и тършуването е най-неподходящия начин.
Човек опира до това, когато другата страна крие и лъже истината за връзката им.

Вие не сте добре! Сериен кръшкач на виагра - това звучи направо като виц..

Можете да си изхвърлите женската интуиция на боклука, и без пенис да беше, пак щяхте да кажете, че изневерява.
Точно от кръшкач съм го чувала. Ако не се представи подобаващо вкъщи ще го заподозрат, че си е дал силиците на друго място, затова когато любовницата го е изстискала, хапченцето и айде Simple Smile
Това по принцип, в този случай и аз не мисля, че има друга.

# 71
Логиката ви е желязна:
Той видимо крие нещо, ама тя трябвало първо да го пита какво се случвало. Ами 100% няма да й каже. Ако е от хората, които споделят, ще си каже от самото начало. Без говорене, само с ровене, нямаше нищо да разбере. Той не е като да пие витамин Ц. Rolling Eyes
И съм съгласна, че когато става въпрос за неща, които засягат и двамата, оправданието "Навлизаш ми в личното пространство" е безумно!  Rolling Eyes

# 72
  • София
Логиката ви е желязна:
Той видимо крие нещо, ама тя трябвало първо да го пита какво се случвало. Ами 100% няма да й каже. Ако е от хората, които споделят, ще си каже от самото начало. Без говорене, само с ровене, нямаше нищо да разбере. Той не е като да пие витамин Ц. Rolling Eyes
И съм съгласна, че когато става въпрос за неща, които засягат и двамата, оправданието "Навлизаш ми в личното пространство" е безумно!  Rolling Eyes
Аха, а сега, след ровенето, не може да му затвори устата.

# 73
Той не споделя,мълчи,такъв е,затворен...Темерут донякъде...Егото е до небето...

# 74
Логиката ви е желязна:
Аха, а сега, след ровенето, не може да му затвори устата.
Поне вече знае, че има някакъв проблем. Не си завира главата в пясъка! Винаги съм предпочитала да знам, че има проблем, пред това да ми замазват очите.

Общи условия

Активация на акаунт