Черешката на тортата - сезон 8

• 96 450
  • 974
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Изпуснах края, че говорих по телефона. Младото гадже ли беше десертът?

Той беше " Черешката на тортата".  Laughing

# 511
Не, той беше черешката на тортата Simple Smile , десертът беше нещо с малини, но не му запомних името Simple Smile

# 512
Не, той беше черешката на тортата Simple Smile , десертът беше нещо с малини, но не му запомних името Simple Smile

Сорбе

# 513
  • Sofia
"Вегетарианката"утре ще готви месО Mr. Green

# 514
  • София
"Вегетарианката"утре ще готви месО Mr. Green

По- скоро готвачът ще го сготви.  Laughing

# 515
Да, хубава вечеря, ама като за ежедневна - салатка и рибка, сорбето не ме впечатлява никак. А и Десито толкова тъпо, че изръси, че много скъпо великото сорбе. hahaha
Много смешна с това детско гадже, милата. Толкова да се гордееш с такова завоевание, ох, то чалгарка, какво да очакваш от нея.
Много скучна вечеря, не само бедна, а и скучна. Културно-масовата прóграма с астроложката ме приспа съвсем. Вчера също беше скука, но поне храната беше на ниво.

# 516
  • София
Да, хубава вечеря, ама като за ежедневна - салатка и рибка, сорбето не ме впечатлява никак. А и Десито толкова тъпо, че изръси, че много скъпо великото сорбе. hahaha
Много смешна с това детско гадже, милата. Толкова да се гордееш с такова завоевание, ох, то чалгарка, какво да очакваш от нея.
Много скучна вечеря, не само бедна, а и скучна. Културно-масовата прóграма с астроложката ме приспа съвсем. Вчера също беше скука, но поне храната беше на ниво.
Е, как не е скъпо сорбето, като взе куп кутии с малини, по 12 лева едната.

# 517
И? Ти ако сготвиш нещо от скъпи продукти, ще кажеш ли на гостите, че е много скъпо?  hahaha А 100лв вече са джобни, не е скъпарско  като омарите на Килата и месата и морските работи на Тачо.. Grinning

# 518
  • София
И? Ти ако сготвиш нещо от скъпи продукти, ще кажеш ли н гостите, че е много скъпо?  hahaha
Аз не, но при тая мизерна закуска, трябваше с нещо да се изтъкне.95 лева даде на пазара, колко бяха в магазина не разбрах, но вечерята беше мизерна.За 95 лева толкова неща мога да им направя, да ядат три дни и масата да се огъва.Двукилограмова риба на 5 човека  newsm78, със зеленчуци, и то след простъргваща салата.И накрая малинов лед, за прочистване на вкуса. Joy

# 519
Ние сме трима вкъщи, риба 2кг ни стига със салата. Не е за петима, така си е, особено без предястие. Гладни си бяха май, Ники си го и каза, е, без "вегетарианката" , тя се била наяла. Mr. Green

# 520
Тачо ме изненада много.
някой от нещата, които направи ги направи много професионално.

# 521
Да се запиша и аз в темичката.
Много ми допадна от предните участници Тереза Маринова, както и другите, бяха много позитивни и свежи.
Конско не бих опитала, по морални причини.
Устата (опс 100кила, все ги бъркам) е шемет, но хубава трапеза им направи, макар и не сам.

Ясно стана, че Тачо е бил готвач в семейния ресторант, то си му личи.
Не понасям Жени, ужасна ми е по характер. Пияница..
Отиде на масата, че да варди Таченцето от Лияна.
Женито е завистлива и злобна.

На Деси не ми допадна десерта. Иначе добре се справи. Простовата, но добродушна. Душичка е. Бута се и тя в последно време, пак да стане популярна иска явно.

Цонева и дъщеря й няма да ги коментирам. Sick

Макар да не знам нито 1 песен на Лияна и да съм съгласна, че има фриволно поведение, странно, но я харесвам. Нежна и красива е, жалко, че не се облича стилно.
И аз не вярвам, че е вегетарианка.

Ники ми направи кофти впечатление, колко е хаплив, като жълт журналист се изживява.

# 522
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кънчев е нетактично,невъзпитано същество.Просто живее във ВИП брадър и ровенето из чаршафите на хората,му е дневната рутина явно.

Деси - добра идея като меню и щеше да е съвсем завършено,ако имаше някаква разядка с хляб/антре..още един елемент на масата,за да обогати менюто.Ако не ти се готви,отиди на дели щанда,вземи си мезе и сирена,после си вземи някакъв хляб и ги поднеси като хапки.Воала.
А аз малиновото сорбе бих го комбинирала с маскарпоносметанов крем.

Някой вярва ли на тази врачка?За всеки каза това,което се очаква да чуе Joy.Кънчев - работа,Лиана - емоционалност и влюбчивост,Мариана - ново начало,Деси - бебета,Стефан - да спре да е на жена си мъж.
Големи шарлатани,ей.

# 523
Аааа, моля, моля, да си имаме уважението! Каква врачка! Crossing Arms Астроложка, астроложкааа.
 Joy
Доколкото знам звездите ни си правят при нея хороскопите. Наследи бизнеса от починалия си мъж.

# 524
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Все шарлатани.

Общи условия

Активация на акаунт