Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 072
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Вкуса на нуделите има ли общо с вкуса на спагетите? Питам, защото аз спагети не обичам и се чудя дали да взема от нуделите, за да ги опитам.
Месото от буркан най-вероятно ще стане за добавка на нуделите. В него дали има консерванти или е стерилизирано?

# 241
Стерилизиран продукт. Има глутамат,рибонуклеотиди..полифосфати...
Кое е консервант newsm78

# 242
  • София
Стерилизиран продукт. Има глутамат,рибонуклеотиди..полифосфати...
Кое е консервант newsm78
Благодаря ти за отговора. Но изброените по-горе не ми звучат добре! Под консерванти имах предвид подобни съставки.

# 243
Дълъг е етикета Mr. Green
Във всеки купешки продукт ги има тези неща. Само в бабиния беркан ги нема май Rolling Eyes

# 244
Здравейте,
отзиви за туниките от четвъртък ---> http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54175
Дано не са много  дълги (да не седят като рокля)
П.П 167см съм висока Simple Smile

# 245
  • София
Дълъг е етикета Mr. Green
Във всеки купешки продукт ги има тези неща. Само в бабиния беркан ги нема май Rolling Eyes
Май да. Вярно, че е много удобно, а щом е и вкусен е идеално!
А от ориза доволни ли сте, голямата опаковка?

# 246
Състав:89%свинско,вода,сол,захар,сушени зеленчуци. Овкусители:натриев глутамат и рибонуклеотиди.
Сгъстители:преработени водорасли.
Стабилизатори: полифосфати,соев белтък.
Екстракт от мая,оцветител:карамел,ароматизант.

# 247
С месото от буркан не зная какво ще стане, аз бих заложила на някаква пушена мръвка.

# 248
Засилих се да ви преписвам етикета на пушения бекон Пикок,но съм хвърлила опаковката. Rolling Eyes

# 249
  • София
Засилих се да ви преписвам етикета на пушения бекон Пикок,но съм хвърлила опаковката. Rolling Eyes
И там надали е по-различно положението. Но ако така се гледа /като мен/ човек ще си остане гладен. И в суровото месо има какво ли не. Даже не се знае, защото нищо не пише.

# 250
Така е....

# 251
  • have faith and be patient ..
Вкуса на нуделите има ли общо с вкуса на спагетите? Питам, защото аз спагети не обичам и се чудя дали да взема от нуделите, за да ги опитам.
Месото от буркан най-вероятно ще стане за добавка на нуделите. В него дали има консерванти или е стерилизирано?

не ,че нещо , но етикета със съставките е колкото целия буркан , изобщо не ми се понрави на четене и колкото и да ми се ядеше го подминах , наистина много химии не можах да си затворя очите  Confused

п.п. дочетох ,че сте го изкоментирали вече , и да - аз си останах гладна дет се вика  Mr. Green само се облизвах Simple Smile))

# 252
А кое ги няма тези съставки?!?

# 253
  • have faith and be patient ..
е как кое - био салама  Mr. Green

# 254
Идеалистки hahaha
Де го тоз салам newsm78
Комай гладни ще си ходите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт