Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 639
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Чета ви и скокнах на бяд до Лидл, та се обзаведох с бял сутиен, много ми хареса на пръв поглед, довечера като меря, ще видя как ще е ина втори Simple Smile

# 451
Имате ли мнение за контактния грил, който ще е следващата седмица на промоция?
Аз имам две такива в къщи. Едно старо безмарково и едно на тефал, което си купих, защото има плочи за гофрети. Аз му викам сандвич-преса на това. За сандвичи и екстра. Но за грил не става. На моето на тефал пише, че може да печеш риба и месо, обаче е много слабо за това. Веднъж пробвах, ужасно бавно става. На грил тиган става по-бързо и е по-лесно за миене. Та ако ще го ползваш за сандвичи да, но за друго не разчитай много.

Аз го имам точно лидлското. На същото мнение съм.

# 452
  • Козлодуй
Напазарувах и аз много неща сутиен взех обаче шарения защото на белия банелите са му отдолу а не отстрани както искам аз черния също ми хареса но го оставих.
Взех панталон черен - хич не ми харесва ама няма да го връщам - широк в ханша а тесен на краката едвам го обелих от краката си а на дупето ми виси а на картинката седи свободно - явно съм много нестандартна.
Взех боди - много съм доволна - много сполучлива покупка - бяло s размер - много меко ама беше единствено и май са уголемени размерите защото аз нося м а това ми стои свободно.
Взех пилинг за дрехи и имаше един по-малък зелен не като този в каталога и аз взех малкия внимавайте в зеления няма батерия и работи само с една но го взех защото отпред е заоблен и ми се стори че ще чисти по дълбоко а аз много гладя и много го ползвам.

# 453
Ето този модел на silvercrest панини грил май ще да е по-добър, поне според параметрите
https://www.youtube.com/watch?v=jr8kYNlsgf4
панини грил Silvercrest,
За печене на панини, тост-сандвичи, багети и др.
Контактен грил (скара) за здравословно печене на риба и зеленчуци с малко мазнина
Грил плочи от лят алуминий с висококачествено незалепващо покритие на фирма ILAG®
Разнообразно настройване на горната плоча
Безстепенно регулируем термостат
Корпус от неръждаема благородна стомана*
Сваляща се тавичка за събиране на мазнината
Вкл. шабър за почистване
Размери: повърхност за печене: ок. 29 x 26 см
Мощност: 2000 W

# 454
При нас имаше много сутиени от всички номера. Обикновено остават само малките. Този път обаче имаше от всички размери.
Белия е много готин Heart Eyes Тантелен...с черни презрамки.
Дали си отговарят...ако сте вземали и друг път от лидл,ще сте се ориентирали за размера. Разлика има в кройките само. Аз предпочитам като белия...със здрава връзка отпред между чашките,а не с лентичка. Въпрос на предпочитание е обаче..

# 455
Хубави ли са замразените пици?

# 456
Хубави ли са замразените пици?

Детето ги харесва. Вземам на Алфредо прошуто. Веднъж взех и от охладените, но явно заради доматеното пюре, малкият не ги хареса...какво било това червеното ooooh!
Напоследък печем по половин замразена пица-да не става зян hahaha

# 457
  • София
От групата във фейсбук "Дочуто в София":
Разгневена баба в Лидл - Младост 4, носи "Нутри Булет", който иска да върне.
Баба: Искам да го върна това, не работи
Касиерка: Не можете да го върнете, тъй като не е закупено от Лидл
Баба: Не ме интересува, в интернет пише, че мога да го върна навсякъде

# 458
# 459
Аз съм доволна от днешния пазар.  Laughing Вече имам гащЕ - тантелени, фръц, фръц.  Mr. Green Имам и сЮтиен, бял с черни презрамки, и аз харесвам такъв модел, според мен си отговаря на номера. Купих бяла памучна блуза, стана ми. Купих и рокля - райе, но в ханша ми е мааалко широка сякаш, в раменете ми е добре, та се чудя дали такъв е модела или да сменя с по-малка?  newsm78
Купих и рокля на малката от предишна седмица, моркови на връзка (бяха намалени на 1,29) и лаленца, за да ми е пролетно.  Grinning

# 460
Фортуна, роклите до къде са като дължина? Каква е материята? Размерите, предполагам са от S-L?

# 461
Относно пиците мисля, че е въпрос на вкус. На нас лично повече ни допадат охладените.

# 462
Аз съм доволна от днешния пазар.  Laughing Вече имам гащЕ - тантелени, фръц, фръц.  Mr. Green Имам и сЮтиен,
Скрит текст:
бял с черни презрамки, и аз харесвам такъв модел, според мен си отговаря на номера. Купих бяла памучна блуза, стана ми. Купих и рокля - райе, но в ханша ми е мааалко широка сякаш, в раменете ми е добре, та се чудя дали такъв е модела или да сменя с по-малка?  newsm78
Купих и рокля на малката от предишна седмица, моркови на връзка (бяха намалени на 1,29) и лаленца, за да ми е пролетно.  Grinning

Еее, Fortuna, ама научи се да го пишеш правилно, де, вглеждай се в табелки и етикети: Simple Smile

Скрит текст:

Уф, днес май няма да мога да отида до магазина, а утре кой знае какво ще остане. Чета ви тук и един завид, завид ме ръчка.......... Rolling Eyes

# 463
Фортуна, роклите до къде са като дължина? Каква е материята? Размерите, предполагам са от S-L?

Аз взех S от тези на райе, на мен ми е до коляното, аз съм 160 см. От тези има и XS. Материята е приятно мека, но точния състав не знам, а и роклята е в къщи, за да видя. Peace

Лабрекс, вземам си бележка.  Mr. Green Hug

# 464
Това ли е въпросното фолио за печене, което се хвалеше в темата: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54415

Общи условия

Активация на акаунт