След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -218ღღ

• 29 217
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
Скрит текст:
Ками,
Скрит текст:
излизал от клуб, някаква хубавица му поискала телефонния номер, той ѝ го дал, след което фотографите ги щракнали и той като ги видял, се отдалечил и се качил в такси. Това пише в новината и също каква ли ще бъде реакцията на севгилито му, което в момента почивало в чужбина. Момичетата казват, че после била казала Гупа, че Боре никога няма да ѝ изневери, но аз лично това не съм го чела. Не съм го търсила тази вечер, че си гледам финала на сериала, но утре ще погледна.
Дани, той тогава май се беше оправдал, че дава автограф  Joy  Joy  Joy Но това беше отдавна, в началото на Ашка, сега в такава издънка не могат го хвана  hahaha
Joy В статията, в която прочетох описанието на случката, пишеше "аджамия в чапкънлъка". За справка, чапкънлък на турски е женкарство.  Joy Трябвало е да пишат "аджамия в селфитата с фенки". Изучи се човекът как да се снима и вече никой няма да го обвини в нищо!

Добро утро! Hug Hug Hug

хахаха как го е дал тоя автограф  Joy Joy с устата си ли  Joy Joy
Дани,  като му увеличиш снимката и още една мисля,че имаше и ще го видиш какъв е намацан с червено червило по джуките  hahaha hahaha hahaha това голямо селфи ще да е било  hahaha hahaha
Вери, той на тръгване от РДто се е целувал с гости с червило за довиждане, бе! Mr. Green  Направо за селфи си се беше облегнал на оня парапет Боре, вие сега не му вярвате! hahaha

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 12:46 от Дданни

# 646
  • Още у мъглата ...
Диди Hug Боня си ги измисля тези неща, нали е минала към тъмната страна според рускините т.е. към Кюса Mr. Green и заблуждава фенската маса, че Елбар не са Вар Mr. Green Joy Joy
Не знам колко е минала към тъмната страна, но наистина само тя или нейните дописници пускат снимки с Кроки или Кита Sick
Или поне от тези които следя, никой друг не пуска, правят пълен игнор и най-много да изкоментират нещо с туити, но без да развяват убавците  Mr. Green

Виви  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Доре, ето тук казват, че Боня е качила това от фенка, чийто баща е видял Елка , но къде точно го е поставила не разбрах

https://m.vk.com/wall-132845965_31180?offset=50&z=photo-1328 … 65_31201#comments

# 648
Диди Hug Боня си ги измисля тези неща, нали е минала към тъмната страна според рускините т.е. към Кюса Mr. Green и заблуждава фенската маса, че Елбар не са Вар Mr. Green Joy Joy

Виви  Hug, тя Боня не е писала нищо за Кита, видях и снощи тт в една от руските групи. Само това, което и ти писа - че бащата на някаква фенка видял Елка на мач и до нея имало млад мъж  newsm78 От къде после до нея се появи Кита, не знам, той като зомби - никне от нищото  Joy  Joy  Joy

Доре  Hug, сигурно докато Елка е била на стадиона е имало магнитни, слънчеви, лунни, звездни и всякакви други виелици, та телефоните на хората не са работили и затова няма снимки  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 12:41 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 649
Не знам колко е минала към тъмната страна, но наистина само тя или нейните дописници пускат снимки с Кроки или Кита Sick
Или поне от тези които следя, никой друг не пуска, правят пълен игнор и най-много да изкоментират нещо с туити, но без да развяват убавците  Mr. Green

Габи  Hug : hug :, така е, тя в началото беше Елбарка, но после се обърна, на Кюса дългите пипала и нея са я достигнали и обвили   Joy Joy Joy

# 650
  • Още у мъглата ...

Виви  Hug, тя Боня не е писала нищо за Кита, видях и снощи тт в една от руските групи. Само това, което и ти писа - че бащата на някаква фенка видял Елка на мач и до нея имало млад мъж  newsm78 От къде после до нея се появи Кина, не знам, той като зомби - никне от нищото  Joy  Joy  Joy

Доре  Hug, сигурно докато Елка е била на стадиона е имало магнитни, слънчеви, лунни, звездни и всякакви други виелици, та телефоните на хората не са работили и затова няма снимки  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy То това като едно време, дето фенките на Сера все пишеха, че са видени Чачун и Сера някъде си, ама снимки йок Mr. Green Даже за тоз мерак бях предлагала да взема да направя един шоп, та да се илюстрира, като е толкова зор  hahaha hahaha hahaha

Макар че тук изобщо няма да ми е чудно, ако е била с Кито на мач Whistling, едва ли младият мъж ще да е Борко  Sunglasses Peace

# 651

Виви  Hug, тя Боня не е писала нищо за Кита, видях и снощи тт в една от руските групи. Само това, което и ти писа - че бащата на някаква фенка видял Елка на мач и до нея имало млад мъж  newsm78 От къде после до нея се появи Кина, не знам, той като зомби - никне от нищото  Joy  Joy  Joy

Диди, аз не съм казала, че Боня е писала, тя само пусна коментар на фенка. Друг беше писал, че Елка и Кита са били там, някакъв фен на Бешикташ беше . Аз даже ще се радвам да е била с някой друг там Mr. Green

# 652
  • Още у мъглата ...

Габи  Hug : hug :, така е, тя в началото беше Елбарка, но после се обърна, на Кюса дългите пипала и нея са я достигнали и обвили   Joy Joy Joy

Според мен може би все пак шубето я подгони, когато миналата година Кито я беше заплашил, че ще я съди и т.н., може и други да са я уважили  Mr. Green (сега се сещам, че  през есента, когато Хактан реши да помилва блокирани фенове в туити (вкл. и мен), имаше туит, в който беше писал, че такава лъжкиня като Бони никога няма да отблокира Sunglasses) и сега се прави на независима агенция Mr. Green Joy Joy Joy

# 653
  • Perla
Доре, ето тук казват, че Боня е качила това от фенка, чийто баща е видял Елка , но къде точно го е поставила не разбрах

https://m.vk.com/wall-132845965_31180?offset=50&z=photo-1328 … 65_31201#comments

Линкът не ми се отвори, но намерих туита на Боня. И в коментарите не се споменава името на онзи човек. Обаче се съмнявам дори в присъствието на Елка, защото сега, както всички се чудят къде е, жива ли е, да не се намери никой да я снима-  newsm78 newsm78 newsm78 малко ми е съмнително.

Скрит текст:
Или поне от тези които следя, никой друг не пуска, правят пълен игнор и най-много да изкоментират нещо с туити, но без да развяват убавците  Mr. Green

Виви  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Peace Така е- дори когато са сами на снимките, пак тя ги пуска, че феновете скоро я бяха загризали за това.

# 654
Скрит текст:

Диди, аз не съм казала, че Боня е писала, тя само пусна коментар на фенка. Друг беше писал, че Елка и Кита са били там, някакъв фен на Бешикташ беше . Аз даже ще се радвам да е била с някой друг там Mr. Green

То в началото беше "млад мъж". Е, той Кита не е първа младост  Mr. Green Може да е Исмаил, Руткай, охраната и, случаен човек, всеки може да е до нея  newsm78 Ако въобще е била и тя там  Tired На Боня и рускините на версия не вярвам  Thinking

# 655
Ох, не, не мога да не го споделя и с вас. Няма сама да се смея  Naughty hahaha hahaha
Цитат
Информация от нашей дорогой и неповторимой Сюзанны, которая побывала у человека, обладающего определенными способностями:
ЭльБар вместе. Скрывают отношения, но скоро объявят. Они родились в день предопределения друг для друга. Никогда не расстанутся. Будут вместе. У них будет двое малышей. 🙏🏼❤ Гюпсе конечно же вставляет Бару палки в колёса, но он не боится. Вместе с Эльчин они все преодолеют. У них будут хорошие проекты. Барыш снимет свой фильм. 💕

# 656
  • near Sofia, Bulgaria
Докъде стигнах, да проверявам програмата на турското първенство  ooooh! Joy
Имало е мач на Бешикташ от 19.00 ч вчера, завършил е 5-1  Peace
Аз в първия цитат, публикуван от Боня, не видях да се споменава някой, който е бил с Елка  newsm78
Е, не казвам, че съм чак толкова на "ти" с турския  Blush Grinning
Обаче в коментарите пояснява, че бащата на фенката видял някого, но не го разпознал  Rolling Eyes
Другото може да са свободни съчинения на антиелбари  Mr. Green Само за протокола - не знам откъде са го превели на руски това за "млад човек", но руския израз " молодой человек" се превежда освен като младеж, и като гадже  Rolling Eyes в разговорния език  Peace

# 657
Докъде стигнах, да проверявам програмата на турското първенство  ooooh! Joy
Имало е мач на Бешикташ от 19.00 ч вчера, завършил е 5-1  Peace
Скрит текст:
Аз в първия цитат, публикуван от Боня, не видях да се споменава някой, който е бил с Елка  newsm78
Е, не казвам, че съм чак толкова на "ти" с турския  Blush Grinning
Обаче в коментарите пояснява, че бащата на фенката видял някого, но не го разпознал  Rolling Eyes
Другото може да са свободни съчинения на антиелбари  Mr. Green Само за протокола - не знам откъде са го превели на руски това за "млад човек", но руския израз " молодой человек" се превежда освен като младеж, и като гадже  Rolling Eyes в разговорния език  Peace
Joy
Аз видях туит на клуба на Бешикташ със снимка на феновете и благодарят за това, че 90 минути са ги подкрепяли на крака и знаех, че е имало мач, та затова не проверих, иначе и аз щях да го правя.

# 658
  • под най-голямото листо на тиквата
Привет, велики конспираторки  Hug Hug Hug
Ей, друго си е като ти проговорят звездите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, не, не мога да не го споделя и с вас. Няма сама да се смея  Naughty hahaha hahaha
Цитат
Информация от нашей дорогой и неповторимой Сюзанны, которая побывала у человека, обладающего определенными способностями:
ЭльБар вместе. Скрывают отношения, но скоро объявят. Они родились в день предопределения друг для друга. Никогда не расстанутся. Будут вместе. У них будет двое малышей. 🙏🏼❤ Гюпсе конечно же вставляет Бару палки в колёса, но он не боится. Вместе с Эльчин они все преодолеют. У них будут хорошие проекты. Барыш снимет свой фильм. 💕

# 659
Цитат
rotfImbo След като се посмях, ще развея и кандилото bishop bishop bishop (за всеки случай)  Joy
Мераба и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт