НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 778
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Пийвам аз, пийвам...
Чета, че ви намаляла винената групичка, та викам да ударя едно рамо...хора сме все пак, да си помагаме Mr. Green Laughing шЪ са жертвам, кво да ви правя Flutter

# 286
Ще ме накарате да търся Пинотаж, че има повод скоро. Simple Smile

# 287
Шоки, бих ти препоръчала нещо на Братя Минкови, Сира например, мммм...... Heart Eyes

# 288
  • В полите на Пирин планина
И аз си купих Пинотаж от Лидл - големи сте подстрекателки, значи ...  Wink

# 289
Преди години бях пробвала всичко на Братя Минкови. Peace Но Пинотаж не съм, та ще се огледам за него, да е нещо ново. А иначе напоследък ми харесват вината на Мезек и Едоардо Мирольо, но аз и не пия често, нито пък много разбирам. Embarassed

# 290
  • In transit
Joy
Щом Мики го одобрява, значи става. Пийни си смело.

хахаха, аз ли съм най-разбиращата в алкохолната групичка  Joy Joy Joy

Пробвайте го докато не е свършило, после ще питате хубаво ли беше?!  Mr. Green

# 291
Е кажи сега...като ти си спеца...как е Пинотажчето?

# 292
Ооо, и аз ще запея/запия  в хора на винопийките  Laughing. В сряда ходих на винена дегустация и много харесах бяло вино траминер и врачански мискет на Левент. И розето им беше много хубаво. На червените вече ми бяха припаднали рецепторите, но май и червеното им не беше лошо. Аз не разбирам от вина, обаче бялото беше просто божествено Simple Smile

# 293
  • In transit
Е кажи сега...като ти си спеца...как е Пинотажчето?
Ми аз и преди три казах, че е хубаво..и не боли глава от него да не се притесняваш.  Wink

# 294
Мерсаж... bouquet

# 295
Извинете спама, но по повод винцето, не се стърпях  hahaha

# 296
  • SA
 Joy
Хахах, това бебе и то от нашата групичка.

# 297
  • В центъра на мръсотията
Мен нещо Пинотаж-а не ме впечатли, но от Лидл бих препоръчала Тарагона-та, а принципно за червени (че само такива пия) - Four Friends - особено специалните...

Едно въпросче:
Скрит текст:
Имате ли опит как действа режима на панически атаки? Дъщеря ми получава от време на време. Принципно се храни палео, но ми се струва, че й е малко мазнината - тя е повече по постните меса...

# 298
Донесена от вихъра,
Скрит текст:
Аз съм с ПА и лекувам депресия. Стартирането на режима съвпадна с намаляването и спирането на антидепресантите. Процесът протече изключително леко при мен, което много ме изненада, бях подготвена за битка. Не съм имала сериозни атаки. Но не знам дали има връзка с храненето. По-скоро го отдавам на сериозната психическа пренастройка, която си наложих, но знае ли човек...

# 299
Пинотаж-а явно не е моят сорт вино, не ми хареса липсата на аромат.  

Общи условия

Активация на акаунт