НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 571
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Не, покрай големите взимаме и малки, тъй като децата го обичат и дъщеря ми си вади ленти от него, когато й се дояде. Сега, при следващото купуване на голямо парче, задължително ще проверя срока.

# 646
  • София
В Метро има аналогичен свински бекон, но с мека, ядивна кожа, на цена от 15 лева килограма. Марката е Good Food, а разфасовките са по половин килограм.
Освен това пак са пуснали патешка мас в хладилното отделение.

# 647
  • гр.София
Асос, и аз купувах само от този бекон, но от известно време не го намирам. Това за Метро на Цариградско шосе. Бекона е много добър! От кое Метро го купуваш?

# 648
  • София
От Метро Люлин е.

И да споделя - направих си експеримент тази седмица със сериозен фаст - едно хранене на ден и калории около 600-700, основно от мазнини, малко протеин и чаша пино ноар. На седмия ден съм свалила 3.400 кг, с което нулирам плюсовете от есента и зимните надяждания. Най-хубавото е, че изобщо не бях гладна и през цялото време се чувствах пълна с енергия  Heart Eyes

# 649
В нашия град нямаме Метро, но ще го имам предвид при следващо ходене до техен магазин.  Peace

Досега не съм консумирала патешка мас. Приготвените с нея ястия имат ли по-специфичен вкус? Някои хора казват, че усещат такъв, когато нещо е готвено със свинска мас, но аз нямам проблеми с нея.

# 650
  • In transit
А ние останалите в темата купуваме пушен на парчета от 700 грама Laughing....и не ни мирише, ама хич bowuu
да, и аз тъкмо това забелязах. Linofrina за този бекон говорим ние:
Само, че на български пише "ПУШЕН БЕКОН" на опаковката. Хърватски е по произход. Има още няколко вида бекон, които пак са Пикок, но са български, чешки и немски.  Peace

# 651
Благодаря за снимката! Този е и нашия. Дано проблемът е бил в партидата.

# 652
Аз предпочитам британското масло с кристалчета сол.

Къде го има това масло? Аз купувам от ирландското от лидл и мисля, че е хубаво.

# 653
# 654
Има и ирландско там. И друго британско, което пускат в тематичната английска седмица. Има и осолено ирландско и  обикновено. Абе масло да искаш там Laughing

Иначе, по етикет са все с 80-82 процента. Ако може да се вярва на етикета, са еднакви.
Само веднъж съм вземала някакво, което вместо мляко, пишеше , че е правено от сметана и наистина миришеше на сметана.

# 655
Tina, пресмятам в майфитнес пал. Ако имаш нужда от помощ и инструкции, може на лични да коментираме. Но мисля, че има доста инфо във нета. Хубаво е човек да се ориентира каква храна консумира и какво съдържа, защото понякога се заблуждаваме.

# 656
Assos, чудесен резултат! Може ли да споделиш какво хапваше?

# 657
  • Mediterraneo
Вчера си купих кокосово масло( старото ми още стои почти пълно, ама на). И двете са virgen extra, но едното има ужасно силен вкус и аромат на кокос, а другото- не  Shocked На какво се дължи и кое всъщност е истинското и за предпочитане?
Миналата година сестра ми донесе от Пунта кана кокосово масло, избито директно пред очите им; не миришеше абсолютно на нищо, нито имаше вкус.

# 658
има и обизмирисено кокосово, истинско си е
виж етикета, може би си пише там

# 659
  • Sofia
Тарталета,откъде си купила маслото с мирис?
Аз обичам да ми мирише на кокос.

Общи условия

Активация на акаунт