НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 112

• 79 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • В полите на Пирин планина
Тарталета,откъде си купила маслото с мирис?
Аз обичам да ми мирише на кокос.

Ето това излиза много изгодно:

http://www.naturalniprodukti.com/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%BE … 1000-%D0%BC%D0%BB

# 661
Започнах да бъркам тази тема и другата за Лидъл вече. Така и не разбрах какъв е този желиран език  Laughing

Исках да ви попитам дали са ви е известно да е нужна някаква пауза между пиенето на вит. Б12. Пих 45 дни, опаковката ми свърши, чудя се дали да взимам нова...

# 662
Асос, и аз моля за седемдневното ти меню.

# 663
  • гр.София
Асос, и аз моля за седемдневното ти меню.
Благодаря за отговора за бекона  Grinning
и на мен ми е интересно менюто ти, и аз искам едни 2-3 килограма да махна  Mr. Green

# 664
Асос, мерси за информацията.
Тъкмо се канех тези дни да ходя до Метро, само, че в Младост, предполагам, че и там ще има патешка мас и бекон.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 15:05 от Lemy

# 665
Започнах да бъркам тази тема и другата за Лидъл вече. Така и не разбрах какъв е този желиран език  Laughing
В кръгла опаковка като на създармата, в момента е от промоцията 'роден край'

от витамини б-комплекс хищно огладням, пих една седмица и реших, че няма да съм с лъскави коси и здрави нерви

# 666
И аз се записвам да чакам менюто, че ми е интересно.

# 667
  • In transit
Херци, те лъскавите коси, бързорастящи и здрави нокти и от протеини и полезни мазнини стават Simple Smile

Блеки, тая тема е за по-специализирани лидлълски продукти.

Аз пък да се оплача, цяла зима вирус не ме хвана, сега ме метна една хрема, едва гледам..и съм постоянно гладна  Cry

# 668
хаха, радвам се, че си прочела здравите нерви  като '  здрави нокти'  Laughing

# 669
  • София
Как сте момичета? Мен ме завлече май някакъв вирус, а може и хрема да е- болки в гърлото, течащ нос и обща отпадналост. Чувствам се натежала и отекла. Пия разни сашета и смуча хапчета за гърло. Чудя се вит. Д помагаше ли в такива състояния?
Асос, ти бая кила си смъкнала за 7 дни... това само с диетуване или включи и спорт? Малко екстремно ми се струва, но браво за резултата, най-важното е да се чувстваш добре.  Simple Smile

# 670
  • София
Отдавна му се каня на 24 часовия фаст и поста на Асос направо като знак от съдбата ми дойде  Mr. Green

# 671
  • In transit
Чудя се вит. Д помагаше ли в такива състояния?
Колежка по съдба Hug На мен много ми текат очите, едното е ужасно кървясало и ми дразни много. Вит. Д тоя път не ми помогна, може би най-много ми помогнаха ударните дози ехинацея и вит.С

The Baroness, ако си забелязала само някой да "свирне", че прави фаст и не дай боже да е отслабнал за няколко дни и всички повличат крак.  Joy Joy Joy

# 672
  • София
Мики дано се оправиш бързо   Hug
Вит Ц пих, Ехинация нямам, но ще си взема. На сироп или на хапче е по-добре?
И аз имам две излишни кила, но с апод формата на мазнини и изглеждат като 4. Няма начин обаче да си отърва от тях за 7 дни. Едно кило мазнини изисква да се изгорят 9 хиляди калории. Най-много за 7 дни да сваля половин кило и то със спорт, освен чист режим.

# 673
  • В полите на Пирин планина
Аз не знам колко кг., но едно 5 см. талия и ханш ще са ми перфектни. И малко от ръцете в горната част, също няма да се сърдя. Надявам се като се стопли да отделям повече време за движение.  Peace

# 674
миналата седмица гледах рецепта за пълнени чушки с кайма, яйце, сирене и кашкавал
изглеждаха издълбани малко като лодки
бях сигурна, че съм го сейвнала, но никъде го няма  Rolling Eyes
обикаляме едни и същи сайтове, моля помагайте   Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт