Дом за всеки

• 73 930
  • 851
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ще гледаме епизода и ще видим каква е причината. Всичко може. Може да е пресно реституирана сграда. Може бюджета им за толова да отговаря, но щом искат в центъра...

За мен бе фрапиращо панорамен прозорец на баня с изглед към ужасен панален блок.   Също панорамен прозорец с балкон на банята долепен до балкона на съседите, които пък са  с изглед към твоята баня.

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 21:02 от Тук съм

# 466
Не, аз всичко разборам, но жилище без самостоятелна баня е абсурд, поне за мен, ама ще видим, както казвате. Peace

# 467
Онзи апартамент, дето милиони му искат, с гледката към олющения панел/ЕПК го мъчат доста време Simple Smile. Покрай покупката на имот преди 2 г гледахме и 1 имот предлагат от юник истейт, та пращат редовно бюлетин. И в бюлетина точно на този имот се смяхме с пахистасов, а после и с колеги го коментирахме. На всички точно това прави впечатление - бруталната гледка. Ми то по добре в този случай да си в тоя олюпения, та да гледаш към милионерския  hahaha А и аз ако имах толкова милиони, та в София ли ще си купя  ooooh!, дори не бих си помислила. Взимам си милионите и беж в Прованс, там даже и с лозе за по-малко пари ще ми продадат цяло шатО Simple Smile. Направо се виждам като героя от "Една добра година" Wink.

# 468
Онзи апартамент, дето милиони му искат, с гледката към олющения панел/ЕПК го мъчат доста време Simple Smile. Покрай покупката на имот преди 2 г гледахме и 1 имот предлагат от юник истейт, та пращат редовно бюлетин. И в бюлетина точно на този имот се смяхме с пахистасов, а после и с колеги го коментирахме. На всички точно това прави впечатление - бруталната гледка. Ми то по добре в този случай да си в тоя олюпения, та да гледаш към милионерския  hahaha А и аз ако имах толкова милиони, та в София ли ще си купя  ooooh!, дори не бих си помислила. Взимам си милионите и беж в Прованс, там даже и с лозе за по-малко пари ще ми продадат цяло шатО Simple Smile. Направо се виждам като героя от "Една добра година" Wink.

Абсолютно!
Да имам тези пари хич няма и да оглеждам тези безумия с гледка ЕПК/панел.

# 469
Точно така е - а и с по-хубава гледка да беше, пак не си струва да се купи такъв луксозен имот в България. Наистина ли някой, който има достатъчно пари за такъв имот, ще избере да живее тук? И ОЛХ ме изненадаха с нещо подобно - онзи ден рекламираха във фейса къща за 5 милиона, в село Топола (някъде до Балчик) - защо някой би предпочел село Топола пред Гърция (примерно - близо е, а е по-топло и морето им е по-хубаво)  Shocked

# 470
Въпросният имот пък колко е луксозен...по-скоро кичозен.С част от тези пари си купувам жилище в Испания.С останалата ще си гледам кефа.

# 471
  • ВАРНА
село Топола (някъде до Балчик) - защо някой би предпочел село Топола

село Топола е по-близо до Каварна и е на брега на морето!    до с.Топола се намира и местност Калиакрия....целият район е със скъпи хотели и къщи над брега на морето с нескриваема морска панорама.
В този район се намира и най-големия голф комплекс в Европа проектиран от голф легендата Гари Плеър.  
Районът е три по - голям и по луксозен от Тасос.

Действително който смята да живее постоянно там и целия район трябва да знае че януари там е същото като в Сибир.   Най-лютите северни ветрове си правят сборище там.   Тая зима от 3 януари до към 15 февруари имаше по 2 метра преспи даже по целия главен - международен път Балчик - Каварна - Шабла - Вама Вече - Констанца.

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 16:12 от Печикамъков

# 472
Ха ха, ще сравняваме Каварна и село Топола с Тасос  Joy
По-голяма смешка отдавна не бях чувала   Laughing

Най-малко климатичните разлики ако погледне човек...

# 473
  • ВАРНА
Ха ха, ще сравняваме Каварна и село Топола с Тасос  Joy
По-голяма смешка отдавна не бях чувала   Laughing

Най-малко климатичните разлики ако погледне човек...

Какви са разликите?   Ходила ли си декември - януари?    

Този януари почти всеки ден температурите на Тасос се въртяха между минус 4 и минус 7.

Александруполис и Тасос си плющи и сняг и то то редовно. 

В Гърция е хубаво след Кавала нататък! 

# 474
Миналата година ходих на екскурзия до Калиакра - за един път става, но иначе изобщо не ми хареса. Предпочитам южното Черноморие.

# 475
  • Тра-ла-ла
Каварна рулз Laughing Само дето градът е като след падане на неутронна бомба. Но плажовете от града до границата се мечта. А ветровете там се таковат Whistling целогодишно....щом съм спяла на плажа, завита през глава с две плажни кърпи hahaha

# 476
Ха ха, ще сравняваме Каварна и село Топола с Тасос  Joy
По-голяма смешка отдавна не бях чувала   Laughing

Наистина е пълна смешка.
Най-смотаното българско черноморско селце и в пъти по-хубаво и уредено от селата на Тасос.
Голямо прехласване по най-евтината гръцка дестинация, голямо чудо...  Tired

# 477
Нещо не можах да се съглася с последния епизод - айде, жилище под наем иди-ела, ама апартамент да си вземеш след 4 огледа малко трудно ми се вижда Simple Smile

# 478
да видим тая  вечер какво ще става...

# 479
Нещо не можах да се съглася с последния епизод - айде, жилище под наем иди-ела, ама апартамент да си вземеш след 4 огледа малко трудно ми се вижда Simple Smile

Ако отидат на 27 огледа как ще ги излъчат в 1 час телевизионно време?  Rolling Eyes
Разбира се, че ще подберат най-интересното от огледите и ще сведат ефирното време до 4те най-интересни.

Общи условия

Активация на акаунт