Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 432
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Мдааа, определено от мъжете им манекени стават перфектни актьори за разлика от жените им моделки.
Не разбрах, Thinking кои са СарСема!? newsm78

Наде СарСем от Сарп и Сема- настоящите сериални имена на Ча и Дуйгу Mr. Green
Това ли било, че аз даже името й не зная?!

# 496
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гушки на све  Hug

Мале, Диде, в сърцето ме прониза с тази песен
Това ми е най-любима песен Heart Eyes, като я предпочитам в концертно изпълнение на Елвис Пресли, но и много харесвам Роби Уилямс като изпълнител, та и него няма до го върна. Laughing

Нещо ново, вехто, от Дуда има ли? Mr. Green
Стана по-известна от Чачко, да му се не види! ooooh!

# 497
Скрит текст:
Гушки на све  Hug

Мале, Диде, в сърцето ме прониза с тази песен
Това ми е най-любима песен Heart Eyes, като я предпочитам в концертно изпълнение на Елвис Пресли, но и много харесвам Роби Уилямс като изпълнител, та и него няма до го върна. Laughing
Нещо ново, вехто, от Дуда има ли? Mr. Green
Стана по-известна от Чачко, да му се не види! ooooh!
Че то не за първи път се случва докопали се до него да трупат слава на негов гръб.

# 498
  • Варненска клюкарка
С тази разлика че  Дуда  е на печалба че ходи с Ча, и с това ще си остане- мен ако питате стига и. Mr. Green ако е реалистка и тя ще се усети че и стига. Едва ли ще може да осребрява нещо на негов гръб, не дава вид на меркантилна самовлюбена кифла тръгнала на лов за папараци по моловете, напротив Peace Нито ще я награждават без заслуги че даже повече и от Ча, нито ще и дават главни роли, нито ще ни прави дупки в главите колко красива, умна и талантлива е, или  ще се прави на интересна по медиите. Да, не е красива, даже обратното, но не ми изглежда неприятна като визираната от Надето особа. Очевидно е успяла да привлече вниманието на Чачослав, пък ако го прави щастлив, даже мога и да свикна с нея (абе трудно ще ми е ама.... Mr. Green)
Още ми нагарча като се сетя колко вкиснат изглеждаше Ча преди време, когато го спрягаха с друга. Всичко друго но не и щастлив вид показваше, ай да не се повтарям пак за зъбната протеза, че и на криво сложена.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 12:58 от Беллора

# 499
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имах предвид, че от никому неизвестна, стана известна. Peace
Оная си беше известна и преди това, ама не й беше достатъчно, щото целите и са съвсем други и с плътно финикийско изражение. Затова го използваха Чачко като ракета-носител.
Изцяло съм съгласна, че настоящата Дуда едва ли дори може да си поставя такива цели, и Чачко, като постижение, и е напълно достатъчен. А фактът, че не изглежда нещастен, а напротив, говори добре в нейна полза.
И въпреки това не ми е симпатична. Crossing Arms

# 500
Е аз нямам проблем с преглъщането на Дуда(безразлична ми е), защото ми е всьо равно с коя е и с коя, ще е.

# 501
  • Варненска клюкарка
Профче, аз те разбрах Peace
Ох и на мен ми е трудна за преглъщане, все си представях нещо по-нежно около него, ама на, няма Crossing Arms
Дано не избързвам, но не мисля че ще ни се налага за дълго да свикваме с тая.

# 502
  • Пришълец
Абе то и зетят мишок си мислех, че е временно увлечение, но същото това е доста продължително във времето Mr. Green, свикнах да го гледам по снимки самодоволен и почерпен, с ДуДа пък ще ми е по-лесно Mr. Green, не е противна в крайна сметка. Ние искаме за Ча нежничко, но той самият- небрежничко... Laughing

# 503
Абе то и зетят мишок си мислех, че е временно увлечение, но същото това е доста продължително във времето Mr. Green, свикнах да го гледам по снимки самодоволен и почерпен, с ДуДа пък ще ми е по-лесно Mr. Green, не е противна в крайна сметка. Ние искаме за Ча нежничко, но той самият- небрежничко... Laughing
Peace

Дуда може да е два метра чело и косата й да започва от половината на главата, но не ми е анти, докато зетя плъшондер ми е, а и колкото пъти го мяркам по снимки все ми се струва, че е горе на черешата. Confused Stop

# 504
  • Варненска клюкарка
Ох не ти се струва Наде- обикновено по снимки чашата или бутилката ако не са в ръцете му, са  винаги някъде около него. Само да не натисне Хазал да се жени за нея че вече от дълго време са заедно, а той не става по-млад. Ами ако му се приискат деца Shocked Тя беше купонджийка, жизнерадостно момиче, имаше куп приятелки на нейните години, излизаше с приятели, а сега се е забила с тоя пияница и въздъртата му пиянска компания. ooooh!
Като се заговорихме за използвачество и липса на такова, не мога да не отбележа Хазал и всичките и опити да се измъкне от въпроси свързани с Ча. Сетих се как на едно интервю за арабска тв, бяха пуснали камерата преди началото на интервюто и бяха записали как Хазал моли водещата да не я пита нищо за Чаатай Mr. Green  И каква разлика с една друга, която с премрежен полед овъртолва куп двусмислени изречения говорещи за нещо дето всъщност нито веднъж не потвърди нито тя нито никой друг.
Помня също как на въпросното интервю въпреки молбата на Хазал, не се съобразиха с нея, тя много се изненада от неочаквания въпрос и като започна едно нервно оправяне на коланчето на панталона си, едно оправяне на прическата, дето си беше супер пригладена, притеснението изписано на лицето и.....Трябва да потърся гифчето направено от Габи, точно момента беше изрязала Peace

# 505
Аз май се сещам Ивче за въпросното видео.
Звучи ми познато както си го преразказала.

# 506
   Оф не ми се пише нищо  .  Но така лесно нема и се размине на тая фуста дето ми наруши спокойствието  Mr. Green     Прави са феновете   с коментарите . Аз не съм такъв човек но  като ме настъпат по болното място   мога да стана зла  Naughty

Дианче  Hug Heart Eyes Мерси за инфото  bouquet

Heart Eyes    да сложим нещо красиво

Снимката с подстрижката е стара спомням си я Peace Но тогава изобщо  не ми напрай впечатление кой е до Ча . Изниква  питане аджеба кога са се сдушили  ?

Когато го питаха имали гадже  и той отговори, че е сам и нямал време  за такива неща  лъжа ли беше ?      Усещах , че  казваше истината   и свалката с Дуда е станала   в близко време Thinking

Има индикации да са заедно  но   може  и да  Не е каквото изглежда.

Аз на тая  снаа нема да и викам .   Ако беше някоя нежна   що годе симпатична     и да се държи добре  повечето от почитателите  му нямаше да пишат лоши неща .   Дано  му мине мерака към Дуда .

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 17:26 от femmi2

# 507
Таман да пропиша и ми измислят някаква работа . Марги  Hug от сутринта искам да ти отговоря за Делибал .....и като почнах  ooooh! на 20 ред видях , че съм направила егати рецензията на филма  ooooh! ooooh! ooooh! видя ми се прекалено за понеделник рано сутрин  hahaha и го изтрих  newsm03
 Гледах го ....не е моя филм ..но песента на  Сезен Аксу  и мелодията са моите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имам приятелка , от 15 години с Биполярно разтройство , и е съвсем различна по държание от Баръш , но предполагам ,че симптоматиката при всеки е различна . Не ми харесва Ча такъв нервозен , подскачащ ...отива му да е тежък , като характер , властен, сериозен  ....затова и ролята на Сарп му е един път  Peace Peace Peace

На тайната среща ги видя цяла Турция .....че и ние  hahaha

Новият сериал през този сезон #Вътре , с всяка серия заема по-високи  стойности  на рейтинга. Най-любимия сериал в последно време се готви да излезе на екран с изненада от Водафон Арина .
Героите на  сериала началника Юсуф  и Сарп предизвикаха голям шум в социалните мрежи със своите снимки от стадиона .
Снимачната група на стадиона беше  посрещната от  Президента на клуб  Бешикташ Фикрет Орман . Зрителите очакват с нетърпение сцената от Водафон Арина .

# 508
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:
Таман да пропиша и ми измислят някаква работа . Марги  Hug от сутринта искам да ти отговоря за Делибал .....и като почнах  ooooh! на 20 ред видях , че съм направила егати рецензията на филма  ooooh! ooooh! ooooh! видя ми се прекалено за понеделник рано сутрин  hahaha и го изтрих  newsm03
 Гледах го ....не е моя филм ..но песента на  Сезен Аксу  и мелодията са моите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Имам приятелка , от 15 години с Биполярно разтройство , и е съвсем различна по държание от Баръш , но предполагам ,че симптоматиката при всеки е различна .
Не ми харесва Ча такъв нервозен , подскачащ ...отива му да е тежък , като характер , властен, сериозен  ....затова и ролята на Сарп му е един път  Peace Peace Peace

Това все едно аз съм го писала Peace

Що се отнася до Делибала, не бих го и погледнала, ако в него не играеше Ча. Изгледах го на турски, после само донякъде с руски субтитри и го спрях, до българските дори и не стигнах, макар че го имам изтеглен. Не е филм който ще гледам повече от веднъж Peace Да не започвам за твърде агресивната му пресилена реклама,на мен такива неща обикновено ми действат обратно  Mr. Green А накрая в боксофиса се оказа само с 270 хил. посещения повече от първия Чачов игрален филм,  който  имаше една мини гала, почти квартална вечеринка.... Та за мен Делибала е много шум за почти същия резултат като при АО. Снощи писах че много се надявам в новия му игрален филм да го режисира Хилял Сарал, ето това бих очаквала с нетърпение Praynig

Феми, нали знаеш че ние се шегуваме- това снаАта, пък зет ни мишока, правим си весело.. Crazy Алито да не е много хубав и да сме умрели за него, ама и на него зет му викаме hahaha

То повечето звезди говорат това, което знаят че искат да чуват феновете им, така че не го взимай за чиста монета изказването на Ча че нямал гадже имал само работа. Млад мъж е, красив, известен и богат, сигурно е като въртележка при него, не сварва да отваря и затваря вратата hahaha
Сега Ча нищо няма да каже, както винаги впрочем. Дори когато някъде в началото на на 2013 писаха че след тежка катастрофа бере душа в интензивното, феновете припадащи пред болницата в Бебек, тогава да не би някой да излезе и да каза нещо? Мнее! От управата на болницата успокояваха Чачовите фенове и ги молеха да се разотиват и че нямат такъв пациент при тях. Та нищо няма да каже Ча освен лека работа и приятна вечер.... Виж ако успеят да излъжат Дуда да пусне някоя дума или за втори път да баламосат Бенсу hahaha

# 509

Ей го и  фрага ако все пак някой се интересува. Laughing

Наде Hug Heart Eyes   Heart Eyes

Хандан - Сега Думан е в нашите ръце . Неговата дъщеря Мелек е в нашите ръце . Неговият най-добър човек Сарп е в нашите ръце  . Кой казваше , че такова нещо не може да стане ?
Сарп - Какво ще стане с Мерт ?
Юсуф - Сега всичко се разкри . Ще го натиснем .  Нека  видим какво ще ни даде .
Мерт -Съжалявам , Сема !
Сема - За  какво говориш , Мерт ?
Мерт - За това , което  ще направя сега .
Ейлем - Случило ли се е нещо лошо ? Какво става ?
Сема - Мерт работи за Джелял , Ейлем . Когато всичко се разкри , избяга  !
Сарп - Много лошо се получи , началник ! Много лошо ! Джелял директно взе ,че излетя от нашите ръце .
Джелял - Кудреееет !
Кудрет - Повика ни - дойдохме !

КАКВО НИ ОЧАКВА В ДНЕШНАТА СЕРИЯ ?💥

💣Това , че  Сарп е убил Тахсин е укрепило решението на Хандан за съвместна работа с Джелял.

💣Сарп и Юсуф мислят, че ще хванат  Хандан и Джелял при полицейска акция.

💣Съвсем скоро ще стане  ясно, че Мерт е человек на  Джелял.

💣Враг на  Джелял от миналото ще преобърне всички негови планове с краката на горе  .

Общи условия

Активация на акаунт