Как да реагирам?

• 17 220
  • 156
  •   1
Отговори
# 120
Със сигурност по-добре с вибратор, отколкото с егоистично прасе в леглото.

Интересно ми е, ако си в ситуация, в която жената до теб не може да използва друг метод за контрацепция – по медицински или лични причини, освен презерватив, какво ще правиш? Ще я изнудиш да кара на метода "пай се" и аборти или ще се съобразиш с нея и ще си прежалиш кефа? Или ще я зарежеш?
Моля те, бъди искрен.

На мен ли ми говориш в мъжки род?
Ще разкарам всеки който настоява за гуми в секса по какъвто и да било повод.

Колкото до непрекъснатите ти намеци че съм мъж, можеше да си направиш труда да ми погледнеш историята и щеше да видиш например съвсем не мъжки маникюр.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=953955.45;topicrefid=20

# 121
Не ми отговори на въпроса.

# 122
Не ми отговори на въпроса.

Напротив.

# 123
Има жени, които получават раздразнение от лубрикантите по тях или от латекса. За щастие вторият проблем е решен с безлатексови, но все още поне аз не съм чувалс за сухи презервативи Whistling

Може и да има, но със сигурност са твърде малко в сравнение с тези, на които презервативите не им причиняват никакъв дискомфорт. То е ясно, че ако някой реши да се гевези, ще получи и раздразнение, и алергия, че и анафилактичен шок за разкош, но гъз глава затрива, са казали мъдрите хора, особено се отнася ако мислиш с гъза си.

# 124
Има и жени, алергични към сперма. Разбира се, че има всякакви изключения и за тях се търси съответното решение, тук говорим по принцип.

Въобще не съм съгласна, че качеството на секса зависи от презерватива.

А лекар нагоре обясни за това до какво водят хормоналните препарати. Пък който иска да се тъпче или да прави аборти.

# 125
  • София
Да не говорим, че за жената наличието на презерватив не разваля ни най-малко преживяването.
Колкото до доверието, нужно е много повече от няколко срещи, за да възникне такова между партньорите, отделно - някои си влачат симптоми с месеци и дори не усещат, че нещо не им е наред, защото са невежи.

По- коректно би било да кажеш, че на теб, презервативът не разваля ни най- малко преживяването.
Защото има жени, при които не е така.
Що се отнася до влаченето на симптоми, идея нямаш колко жени, предпазващи се с презервативи влачат ужасно течение и го смятат за нормално. Peace

# 126
Имам подозрението, че повечето от случаите на дразнене след употреба на презерватив не са никаква алергия, ами наличие на нелекувана инфекция.
Просто невежеството по отношение на половите въпроси е потресаващо.
Колкото до мъжете - тези, които не могат да задържат ерекция, се оправдават с презервативите, на другите не им пречи.

# 127
В много от постовете сте доста критични към авторката. Според мен момичето не е меркантилно или пресметливо, просто е научено, че кавалерството изисква мъжът да поеме сметката на първите няколко срещи. А относно това, че не бърза да е интимна с него, въпреки, че усеща привличане, не виждам нищо лошо. Момичето си има принципи и на нея й е нужно повече време да се опознаят, защото очевидно за да е с някого за нея не е необходимо само физическо и емоционално привличане, а и нещо повече. Вероятно авторката търси по-задълбочени и стабилни отношения, въпреки, че е още доста млада.
Авторке, много е рано още за преценка относно качествата на този мъж, както и за интимност, ако не си готова на това. Поизлизайте, говорете си, познавайте се и ще видиш що за човек е. Аз бих започнала да си поемам моята част от сметките, ако усещам, че човекът няма възможност или пък бих платила някоя обща сметка. Ако обаче забележиш, че е дребнав и не проявява щедрост, която е по възможностите на всеки, или си прави тънки сметки, знаеш какво да правиш.
А относно секса - направи го, когато ти си готова за това, не от страх, че ще го изпуснеш.
Успех!

# 128
Нали на половин година гинекологът взима секрет за рак на шийката, това изследвне не показва ли възпаленията?

# 129
Дами, хайде да се върнем към темата, моля ви!
Темата не е за контрацептивите и усещанията при тяхната употреба/неупотреба. Подобни теми има много, но тук едно младо и не особено опитно момиче търси съвет.

# 130
Аз пък не съм срещала истински мъж, на който да не му пречи.
Представете си какво би представлявала целувката ако имаше възможност устата да се предпазва с презерватив.  Laughing Същото е и със секса.

# 131
Почти винаги съм правила секс /в това число и орален само с презерватив/, когато бях несемейна и нямах постоянен партньор. Не съжалявам, така съм се чувствала спокойна. Така ще възпитавам и децата си. Когато се запознахме със съпруга ми, и двамата решихме да правим секс с презерватив, в това число и оралния, а след около месец се изследвахме за ХИВ и двамата. От тогава сме правили непротектиран секс.
Но темата не е за това, нека се върнем в нея.

# 132
Това, че някой смята инфекциите и екстрите причинени от тях за нещо нормално изобщо не може да ме накара да се чувствам не наред заради това, че аз не го смятам за такова. Даже напротив. Ако сменях партньори бих била още по-предпазлива.
Смятам, че всеки има право да рискува здравето си колкото си иска, но да обяснява на другите колко са в грешка и какви нещастници са е тъпо и смешно.

# 133
  • София
Със сигурност по-добре с вибратор, отколкото с егоистично прасе в леглото.

Интересно ми е, ако си в ситуация, в която жената до теб не може да използва друг метод за контрацепция – по медицински или лични причини, освен презерватив, какво ще правиш? Ще я изнудиш да кара на метода "пай се" и аборти или ще се съобразиш с нея и ще си прежалиш кефа? Или ще я зарежеш?
Моля те, бъди искрен.
Не знам защо реши, че това е мъж, но аз като жена, ще ти кажа, че моят мъж пое отговорността, когато го " изнудих" да правим секс без презерватив.
И така, 40 години беше все отговорен- аз просто не можех нищо да ползвам за предпазване.
И да, един път реших да изтърпя презерватива, заради него и отидох на аборт.
Така че, не бъркай нещата- има мъже, които могат да се владеят и да не сеят семе безконтролно, а има други, които не го могат.
Които не са кадърни да не хойкат, да не се поддават на мимолетни увлечения или ако се поддават, да ползват предпазни средства.

# 134
Абсурд, понякога много си личи, когато си измисляш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт