Искам да кажа ... (108)_06.02-12.02

• 67 451
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
Кате, и моят хубостник не е много по подаръците, все иска да осребрява и той. Ама то ако е така - аз мога да си купя каквото поискам, друга е тръпката. Сега като се замисля обаче, май му секнаха мераците за подаръци около един 14-ти февруари преди 10-на години, когато ми подари едно сърце червено на клечка и... керамична фигурка куче-булдог  Shocked Е, възпитана съм принципно да благодаря за подаръците, ама не се сдържах и го насолих - куче, керамично. Представяте ли си? Joy
Сега, преди да родя, му казвам - моля, донеси ми лалета в родилния дом. Ама нямало лалета никъде, донесе ми други цветя, а преди няколко дни се сети, че искам лалета и ми донесе, ей така - без повод  Heart Eyes
За детската - ще се оправят младежите. То предполагам, че като стане на 18 момъка ще излети от гнездото за някакъв период от време, та госпожицата ще се шири.  Ех, как порастват като гъбки....

# 706
  • на Мелмак
Аз съм алергична към цветя, но балони и бонбони получавам  Heart Eyes
Толкова е хубаво да се наспи човек!

# 707
Еее, ще се дразним ли сега  Mr. Green

# 708
  • ту тук, ту там
hahaha
Рали, ако това малко ще те успокои - не си сама!  Tired Hug

# 709
Тази година имах парти изненада за рождения си ден. Беше супер. Въпреки че жестове от страна на ММ винаги съм получавала- я стихотворения, песни, картички, подаръци, осребряване  Mr. Green, но и за нас личните ни дати за празнуване се разминават с общоприетите.
Кате, дай Боже всеки му такъв задружен колектив.

# 710
  • Бургас
Светалчо, напротив! Отново ми достави удоволствие!  bouquet
Обичам водата!
karzz, по какъв повод са били танците? И на мен ми се танцува.
Ходя на народни танци!
Отразяват ми се супер. Разтоварващо и ободряващо!
Горещо препоръчвам ! Peace

# 711
  • на Мелмак
hahaha
Рали, ако това малко ще те успокои - не си сама!  Tired Hug
Момичета  Hug
Знам, колко е гадно.
Пия Ашваганда и спя!

# 712
  • София
Светалчо, с тоя рамен ...  Mr. Green
Рамена принципно е много интересна японска супа от силен рибен бульон, нудълс, нещо като шунка на голямо парче, варено яйце и нещо като зелен лук.
http://www.miyabi.bg/wprm-menu/рамен/
Обаче предполагам, че твоите хора са яли нудълси-полуфабрикати, днес разправях на сина ми (той ни светна и ни води на рамен) и той взе, че купи и ни направи тези от пликче - леле, колко са люти!!!!  Но беше приятно да сготви и да ни сервира детето  Heart Eyes

# 713
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами да, Бърди, някакви такива са, от пликче. Само добавяш малко вода и се получава ястието, поне тя така ми го обясни.

Страхотен ден беше днес - тримата се радваха много, че са заедно, покрай малките и девойката се вдетинява и си играе наравно с тях. А пък що прегръдки и целувки се раздадоха във всички посоки Joy
Малките си тръгнаха към 16 ч., каката седна да учи и да пише домашни, свърши си работата и се заби в телефона. После се позакача с дядо си, (дядо й я будалка, защото е обута с клин от ония с кокалите - все едно ти се вижда скелета - ей тука, вика, ти се е изкълчила ставата и майтапи в тоя дух). пПосмяхме се тримата и сега тя отиде да се оправя за лягане.
А бе много си е хубаво, когато са покрай нас. А с нея ние най-много сме свикнали, защото най-много я гледахме - тя си израсна с нас, навсякъде си ходехме тримата - на море, на планина - където ни е кеф. От 11-месечна е с нас. Сега я виждаме рядко и много ни липсва. А малките ги виждаме всяка седмица.

Права си, Мари, за джакпота - и аз го възприемам като голям дар това, че ги имам всичките, много са ми добри и готини. И такива едни любвеобвилни, точно каквито аз харесвам да са хората.

# 714
И ние не празнуваме 14-ти. Ще сме в къщи или по комшиите, за да играят децата.
Снощи излизахме всички заедно в едно заведение. Чудесно си изкарахме. Ние пийнахме, децата се забавляваха, чудесно беше.

Къде ходите с децата? някъде около вас ли?
Лина, по - скоро е около вас. На Уест-а ходим.

# 715
Голяма драма с това празнуване на 8ми. Simple Smile
На самия 8ми ще си бъда в къщи.  Но този празник не го усещам като личен мой, въпреки 2те деца.
С колежките ще се събираме чак на 11ти.

# 716
Янечек,  в кой театър ходихте?

В Столичен куклен театър. По-често в салона на Гурко, но точно днес в този на Янко Сакъзов. "Момче и вятър" гледахме, но не ни е най-любимата.

# 717
Благодаря, Янечек. Не ми харесва този на Янко Сакъзов.
Ние пак сме будни от 2 часа. Близо 5 години чакам да се наспя. Сега малкият иска да рисуваме,  но аз дремя. Хапнах си от чудната торта и след малко може и щастлива да стана.

# 718
  • Ямбол
Добро утро.
Прекарах се днес. Бяхме навън снощи до ранна сутрин и днес аз отворих магазина в 7. Сънят ми беше само 2-3 часа. Все още не усещам криза и даже съм работоспособна, но очаквам скоро да ми паднат батериите.
За осми март тъкмо снощи се разбрахме компанията да се съберем традиционно в един ресторант тук и да си почерпим мъжете. Добре че тогава ще съм вече втора смяна и ще мога да си отспя.
И с колеги сме празнували, все е било весело и приятно. Ние не сме по затворените семейни празници. Семейно сме си всеки ден.

# 719
  • Бургас
На Уест-та ли?!? Бива ли го? Вън имат пързалки, а вътре имат ли нещо за децата? Все го подминаваме, трябва да го пробваме. Ние ходихме на фиестата, ама я затвориха.
Мариана спа от 18.00 до 7.45 тази сутрин. Събуди се два пъти за тоалетната. Починахме си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт