Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да се приготви чантата за болницата?
Какви са разликите между пелена от батиста и чаршаф?
Къде в София мога да направя тест за алергия към упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да се приготви чантата за болницата?
-
Какви са разликите между пелена от батиста и чаршаф?
Разликата между пелена от батиста и чаршаф е в тъканта, използвана за направата им. Пелените от батиста са направени от по-гладка, по-тънка материя, докато чаршафите обикновено са изработени от по-дебели, по-текстурирани тъкани като памук или лен. Това прави пелените от батиста подходящи за топли условия и носене на голо тяло, докато чаршафите осигуряват повече топлина и комфорт.
-
Къде в София мога да направя тест за алергия към упойка?
-
Какво упражнение помага при болки в кръста и гърба?
-
Къде мога да направя тест за алергия към упойка?
Сега с еднопосочните улици имам чувството, че стана още по-зле
Ще има с кого да бутам количка на пролет из нашия приказен квартал без тротоари, ех че хубаво 
Ама не са ми удобни часовете там.
Но ти си права, при проблем мога да си записвам час просто. А от тази Йосифова доволна ли си? И чака ли се много при нея или е с часове?
При нея няма баби и дядовци, но пък всичките й пациенти са деца и като има епидемия от нещо, пред кабинета е ад и няма кого да помолиш да те пусне, че си с дете, защото просо всички са с деца.
Че и в моя квартал абсурд - Манастирски Ливади - Запад... Някой ако може да препоръча нещо поне в околните квартали ще съм страшно благодарна 

И аз се пробуждам с това време, моля се от сърце да няма снегове повече.